Dropp, dropp

Sitter i busskuren och väntar medans regnet öser ner. Pappa var snäll och skjutsade mig så slapp gå till skolan likt en dränkt katt. Engelska och Samhälle idag, sen är de helg!!

Pingis träning & paj

Hemma efter ännu en "hård dag" i skolan, hahah. Har fått i mig en bit paj och lite glass och känner att allt är väldigt bra just nu. På fotbollsträningen igår kände jag inte ett dugg av benhinnorna och tror faktiskt dom får se sig besegrade. Ikväll är det pingis träning, har inte spelat på hela sommaren så har väl inte jätte höga krav när det gäller min prestation ikväll.  Men det skall bli jätte kul att träffa mina kompisar ;*
 
 
Dagens outfit:
Jeans skjort - KappAhl
Vit tröja - BikBok
Skärp - ???
Jeans leggings - Cubus
(inte dom jeansen på bilden)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know how A is

Såg nyss på gårdagens avsnitt av Pretty little liars, och det slöt i chock och tårar. Brukar inte vara så känslig när jag ser på film/serier men idag så brast det bara. Usch, och det värsta är att det var sista avsnittet för nu är det uppehåll. Jag förstår inte hur en serie kan ta sig in i hjärnan på en på det där viset. Det är bara en serie men det känns som om jag känner dom här människorna och jag lider verkligen med dom. 
Hahah, jag har verkligen blivit besatt ^^
 

Nu skall jag jobba, klippa gräs vill säga sen innan träningne blir det till att köra in lite halm också, ack så tråkigt men som tur är får jag bra betalt
 

Så jävla härligt ♥

Galet rolig fotbollsträning ikväll! Benhinnorna kändes men det gick bra, var så jävla sugen så jag glömmde bort dom lite ;) Det var inte bara roligt, utan bra fart på alla tjejer, gjorde några riktigt snygga avslut och förbättrade lite småsaker, längtar till morgondagens träning :D
har duschat, käkat pasta och kollar på Robinson. Nyss kom mamma in med en hel kassa salmbär, åååhh vad gott säger jag bara. Det blir lyx frulle imorgon de, är ju ledig ;)
 

Rutiga byxor och äppelpaj

Ännu en dag på Donner har paserat. Idag var vi i köket hela dagen. Vi arbetade med 2:orna och varje grupp lyckades få ihop en soppa, bröd, en äppelpaj med egen vaniljsås och en saffranspannkaka. Känner mig dock väldigt förvirad när jag springer runt i mina runtiga byxor och för stora mössa och inte vet vart något finns. Det jag sagt mest idag är typ "vart finns det" "vart skall det stå" "hur gör man det", hahah. 

Om en timme skall jag på fotbollsträning. Hoppas,hoppas, hoppas jag kan vara med och att benhinnor har gett sig. 
Vet snart inte vad jag skall göra,har inte tränat fotboll sen förra tisdagen, en heeel vecka. Börjar bli tokig, det lixom rycker i alla muskler så fort jag ser en boll. 
 
 
Ni får en dagen outfit idag! 
Blus - Gina tricot
Byxor - Cubus
Halsband - i.me.my (?)
 

Mental Problem

 
Mint
 
 

H M knit cardigan
260 SEK - hm.com

Stella Dot leaf jewelry
645 SEK - stelladot.com

Balmain fragrance
645 SEK - balmain.com

David Aubrey necklace
585 SEK - simplysoles.com

Irene Neuwirth earrings
387 720 SEK - barneys.com

D&G D&G Le Bateleur eau de toilette
395 SEK - houseoffraser.co.uk

 

OPI nail polish
sephora.fr

Kockkläder och Kattmat

Idag fick vi vårt schema, tyckte det var rätt så bra faktiskt. Fast vi följde det inte riktigt. Vi skulle prova kockrockar, byxor, skor och hattar. Sen åkte vi in till Visby för att prova och beställa. Medans vi ändå var i stan kom en av tjejerna på att vi kunde svänga förbi djuraffären så hon kunde köpa katt mat. Vi var vid Keges, hämtade varor och åt glass och så åkte vi förbi Röda korset för att hämta galgar så då passade några på att handla lite ;)
Så om detta är en dag på Donner kommer jag att stortrivas
 
 
 

B7 Games & Lejonkungen

Helgens B7 Games, som jag inte kunde delta i pga mina förbanade benhinnor, slutade med en andra plats efter Öland. Helt slut nu efter två dagars fotbollstittande, låter super jobbigt va? 
Men än är det inte slut. Om en timme skall jag på knatte träning i Levide och efter det skall jag till Stenkyrka och se när laget spelar match, div 4. 
Nu sitter jag i soffan med katten och ser på Lejonkungen 2, men måste snart börja göra mig i ordning. 
 
 
 
 Helt sjukt vad fotbollssugen man blir när man inte kan spela..

fan

jag hatar mitt liv. nu skall jag sova. godnatt.

Sol och spöregn

Här i Levide skiner solen och regnet öser ner. 
Jag sitter som tur är inne i ett varmt hus framför datorn och behöver bara se och hör ovädret genom fönstret, det är rätt deprimerande så skall nog dra för gardinerna.
Nu tänkte jag ägna större del av min kväll till att sitta på polyvore!
Tänkte fixa en framsida till en av mina skrivböcker.
 
 
Framsida
 
Framsida by believes on Polyvore

Det har är jag inte riktigt van vid.

Idag hände något väldigt konsting när jag cykla hem från skolan. 
Jag hade medvind.  Det skall ni veta att nästan varje morgon då jag cyklar till bussen så har jag motvind och nästan varje eftermiddag då jag cyklar hem har jag motvind. Hur tusan går det ihop, det är mot logikens alla regler.

Skolan idag var härlig, känner att jag börja komma lite närmare tjejerna och fy fan vad härliga dom är, hahah. 
Hemma nu och ligger och lyssnar på spotify, just nu Daniel Adams Ray. 
Men en av favoriterna på min spel lista är nog ändå denna låt:
 
 
 

Höst

Här med förklarar jag hösten kommen!
Idag på Fotbollsträningen hade jag så jäkla ont i mina jävla benhinnor så kunde inte va med. När jag satt där i duggregnet, i en stor gul lånad regnjacka seglade det ena lövet efter det andra ner för det stora trädet brevid planan. 
När man tänker på hösten tänker jag i alla fall såhär: Åhh vad mysigt, det blir mörkare så man kan tända ljus, man kan vira in sig i en filt och kolla på film och förtära varma drycker med gott sammvete.
Så här är det egentligen: Kallt, regn, man blir sur för det blir mörkt så fort man och man ligger i skolkläderna för man inte orkar byta om och kollar på tråkiga tv program.
Inte så hög mysfaktor som man önskar. 
 
 
 

Comics

Dag 1

Första skoldagen. 
När alla stod samlade och alla lärare var presenterad var det dax för alla klasser att bli indelade och gå iväg till sina klassrum med lärarna. När alla 2: or var uppropade och det var våran tur, herrugeud fattar inte att man kan va så nervös för en sådan småsak! min puls gick i 180.När alla i RL -12 var uppropade mötes jag av leenden, och nervösa blickar, det var inte bara jag alltså. 

Min klass, RL -12 består av 7 tjejer + mig själv. Och det bästa är att alla älskar mat. 
Alla har en sjukt härlig inställing och vi vill lära känna varandra. Med tanke på min första dag känns det som om dessa tre år på Donner kommer bli så jäkla bra!

Vi satt mest i klass rummet och pratade, fick information, fick en rundtur på skolan, blev fotade och försökte lära känna varan. Känns lite konstigt att vara ledig idag, nu när det äntligen kommit igång, fast rätt så skönt på samma gång ;)
 
 
 
 

Tumblr

Tänkte föröska mig på det här med Tumblr.
Så kolla in → http://orleifson.tumblr.com/
 

365 dagar

Sista dagen på mitt sommar lov. Skall göra så lite så möjlig idag hade jag tänkt. Har dock match ikväll, inte alls sugen på att spela. Gute spelar samtidigt mot Kalmar. Jag förstår inte hur det är möjligt. Det finns 365 dagar på ett år och när jag vill göra något roligt så är det alltid samtidigt som något annat. Det borde ju inte vara möjligt, 365 dagar!!

Igår var Julia här. Vi Fotade lite, spelade Mario cart och snackade. Jag skall lägga ute bilder (Julia), men inte idag, och kanske inte imorgon. Får se när jag har tid & lust. 
 
 

shopping och huvudvärk

Fy, tror jag är på väg att bli sjuk. Har så här konstigt ont i huvudet, det känns som det ligger en stor, uhm, något och hara växer och trycker. Usch, får stoppa i mig lite ipren och hoppas det blir bättre. 
Skall in till Visby idag. Vet inte om jag nämt de, men jag är tränare för ett knatte lag i Levide, och idag äre match. Den första jag är med på. Blir hämtat  kvart i 12, och efter de skall jag träffa Julia och gå lite på stan innan Gute spelar klockan 4. Full dag, men ligga och tycka synd om mig för jag har ont i huvet får jag göra ikväll. 
 
#
 

Fyra

God morgon världen, sitter och kollar på Say yess to the dress. Solen skiner, jag är heelt ledig idag för matchen är flyttad. Det skall jag dra nytta av med att spela gamla data spel, baka, kanske sola lite om vädret tillåter. Bara ha en riktigt jäkla bra sommar dag, får nu går det fort, 4 dagar till skolstart.
 

Gå och dö..

Kan ju bara säga att Gotlands buss kan dra åt helvete. Skulle åka upp på Hemse efter träningen , blev klar rätt så snabbt så gick bort och väntade en halvtimme på bussen. Jag står på vänster sida av vägen, vid busshållplats skylten, ser att bussen kommer, tar upp kortet, och bussfan bara kör förbi, han saktar inte ens av!! Visst jag stod inte på samma sida som han kom på, men om jag står och väntar vid busshållplatsen äre väl troligtvis för jag skall med bussen, använd hjärnan för helvete, fan vad lack jag blir på sånt här..
 
 
 

Tisdag

Inte hunnit med så mycket ännu men jag har vaknat, kört traktor, klippt gräs. Skall snart äta mat sen skall jag väll se på The hills eller cake boss eller något sånt. Ikväll är det fotbollsträning (what a suprise!) Redan vid fyra så hinner inte göra så mycket idag. Efter det ikväll skall jag upp till Hemse och kolla på fotboll, derby Hemse-Levide. 
Ja, det var väl min dag :)
 

Recept - Brysselkex

Så gott, så enkelt ♥
 
 
 
Lite extra smör än det står i receptet skadar inte kan jag lova!
 

Fotboll, Fotboll, Träning, Match, Fotboll

Min Vecka
Måndag: Fotbollsmatch
Tisdag: Fotbollsträning
Onsdag: Träningsmatch
Torsdag: Fotbollsträning med distriktslaget
Fredag: Fotbollsmatch
Lördag: Match med knattelaget, Gute spelar
Söndag: LEDIG!!!
 

Fullt upp altså, blir nog inte så jätte mycket blogg denna vecka. 
Och Idag Tisdag den 14 Augusti, är de exakt en vecka till skolstart.
Endast en vecka kvar av frihet, vill ha mer..

Game day

Match idag, är mest trött just nu och inte så taggad, men får väl fortsätta hinka i mig vatten och hoppas att jag piggnar till. Vi spelar i västerhejde så jag och mamma skall inte till Visby en stund innan, köpa lite grejor till mitt rum och åka införbi Nio liv en snabbis. 

Har Pysslat idag, hahah. Försökte mig på att göra en angry bird av pärlplattor. Det gick bra till jag skulle stryka ihop skiten.. får limma fast det som inte fastna och se hur det blir. 
 
 
 
Så här ska den se ut, de gör den inte.

Vill ha!

 
Önska
 
Önska by believes featuring a striped sweater

Söndag

Top model sverige maraton, kan en söndag bli bättre? svar ja! Det är ju OS final i handboll och Sverige spelar, så klockan 16.00 drar det igång. Men jag har inte bara legat på soffan idag. Skall hjälpa till med ett knattelag i Levide, 3-mannafotboll, och det var träning idag. Gud vad roligt det är att se ^^ Tänka att man själv har varit där. Man bara springer och sparkar, vara sig det är i närheten av bollen eller inte, hahah.
 
 
 

My room, my rules

Denna lördag har gått åt till att fixa på rummet. Vart på loppis och hittade två stycken glasskåp och ett sminkbord/skrivbord. Nu är mitt rum perfekt! Skall bara få allt på plats okcså ;) 
Skall komma med bilder också, måste ju dela med mig av detta otroliga rum. 
 
 
 
 
 
 

Mode tips

Om du är osäker på vad dina inköp till höstengarderob är så kommer här några tips!
 
 
This Fall
 
Har själv (fast mamma betala) köpt den Röda, eller oxblodsröd, jacka på h&m för 399:-. Äääälsakr den!!

.

Får be om ursäkt om det är lite rörigt i bloggen, håller på att fixa med ny designe, igen. Det ska vara klart nu men berätta gärna om något buggar.

1 3 6 1 Medeltid

Skall sätta mig i en tidmaskin och åka till medeltiden idag, jag skall i alla fall säta mig i en Honda och åka in till Visby. Jag älskar medeltidsveckkan! Känslan man får när man börjar närma sig, du hör musiken, ser alla människor, utklädda som vanliga, och det bästa av allt, doft. Det dofftar så himmla gott! Allt från brända mandlar till rök och eld till helgrillat vildsvin. Skulle kanske inte vilja göra en parfym av det men kankse till doftljus, är rätt så hög mysfaktor på den doften ^^
 
 
 
Lite bilder från förra året, harinte bestämt om kameran får följa med, vi får se.

Tio tusen meter upp I luften ser jag allt så klart

Suttit ute och frysit rumpan av mig i detta svenska sommar väder. Varför? jo det vart ju fotboll på Levide IP. Rätt så skönt att komma ut och få lite frisk luft, har hört att det skall vara bra. Det kändes dock inte lika bra när jag cykla hem. Alltså den backen, undrar när jag skall kunna se den besegrad, Lika jävligt varje gång. mina lår kändes som om något snittat upp och fyllt med cement. Fast det är ändå skönt att få en brekäftelse från två träningdagar, jag har inte bara lullat runt och puffat på en boll, det har faktisk gett lite också ;)
 
 
 

Tre sidor är lika med 288 timmar

Har börjat undra lite vart sommaren tog vägen? ingen sol, regnskurar och blåst. Tycker man hör det lika mycket varje år men nu får man faktiskt lov att säga att det har varit en dålig sommar (vädermässigt, jag har haft det super i sommar) Och igår när jag satt och skrev i min kalender tänkte jag se vad som händer i framtiden och bläddrade fram tre sidor, och där stod två ord jag inte är redo för än, "Skolan börjar". Tre sidor är lika med 1 ½ vecka, 1½ vecka är lika med 12 dagar, 12 dagar är lika med 288 timmar. Om 288 timmar börjar jag gymnasiet. Har väldigt blandade känslor. Det skall bli skönt att få börja om på nytt i en ny skola med nya folk, skönt att äntligen börja göra något jag vill, skönt att ta första steget mot vuxen världen, för det tycker jag om gymnasiet. Men Sommarlov är ju så härligt. Bara en massa egentid, jag bestämmer när jag vill göra saker. 
Skulle kunna skriva en hel uppsatts om det här, men nu står maten på bordet och min kurrande mage vinner över det kreativa arbetet mellan hjärna och fingar, Glad torsdag på er.
 
Tr

Önska

Min önske lista:
Guld klocka
virkade ballerinaskor
Ray-Ban brillor
Armlös skjorta 
 
 
Soft
 
Soft by believes featuring aldo shoes

Fotografi

Har verkligen inte gjort ett dugg idag. Bara suttit inne och spelat data spel. Trots denna brist på aktivitet så är jag helt slut. Skulle kunna sova här och nu, men nej, jag skall på fotbollsträning. Fast måste säga attd et komemr bli skönt att sträka lite på sig. 
På grund av låg kreativitets nivå idag kommer här lite bilder.
 
 
 
 
Laz

Födelsedagar och fotbollsträning

Hemma igen och på väg på kalas. Skall Hem till Unni och väntar på att de skall hämta mig. Dom råkade ha vägarna förbi, och jag slaää cykla så jag är nöjd ^^
Direkt efter det drar jag på fotbollsträning, får se till att springa bort all tårta. 
 
 
Grattis Finis ♥
 

10.33

 En mysig dag igår blev det. Blev rätt så mycket fotande, blandannat ute på saltsjöbaden, himmla fint ställe måste jag säga. Så fort jag kommer hem ska det bli kul att gå igenom och redigera allt :)
Men hem skall jag inte riktigt än. Idag åker jag om mamma ut till västerfärnebo, nybyn och hälsar på Jennie.
Stannar där måndag också sen blir det natt båten hem. 
 
 

Att brinna

Sitter i Marikas lägenhet i sthlm nu. Varit ute på stan, och blivit tvingad att springa alldeles för många hundra meter i spöregn,fick lov att ta skydd under några markiser och dörröppningar på vägen till PUB men jag lovar att jag han bli tillräkligt blöt endå. Men om jag blir förkyld äre ditt gel mamma..
 Varit ute och käkat också på en jätte mysig resturang, Vapiano. jätte god italiensk mat, mysiga lokaler och trevlig personal. Beställde en pasta med tomat och mozzarella sås. När de frågade om jag ville ha chilli och vitlök sa jag ju ja, dummt gjort. Så länge jag hade mozzarellan som är så mild var det stark men gott, men efter några skedar ur tallrikens botten så var det full kaos i min mun. Tur att vi hade nära till en vatten kran (och att de vart gratis vatten) svepte tre glas på raken och ännu tre till. kändes som det brann, så jag satt där med tungan i vattenglasset som en lite katt som lapar mjölk.
Dagens visdomsord från Mikaela 
Det är gott med stark mat, men less is more, ta antingen vitlök eller chilli.
    
 

Give me a second I, I need to get my story straight

Packar, tänker, tröttnar, lägger mig och kollar på tv, inser att jag har lite tid, packar, packar.
Så såg min kväll ut igår. Har nyss ätiti frukost och är på g till Visby/Båten, drar nämligen till sthlm över helgen, skall vara barnvakt åt lilla Moa och även hälsa på Jennie ute på Nybyn. Sköt med lite miljöombyte, måste bara påminna mig själv om att jag har shoppingförbud, fast om jag håller mig bort från köpcentrum helt pch ¨hållet skall nog de gå bra. Nu måste vi åka, Får se om jag har tid/lust med inlägg nu i helgen, annars hörs vi på tisdag!
 
 
Lilla sötnos, hoppas du är såhär gosig när moster och mormor skall ha dig ♥

Live like ther's no tomorrow

Har haft några riktigt härliga dagar. Umgåtts med familjen, träffat Lina, Tränat fotboll, träffat släkt.
I tisdagskväll var en av de jobbigaste stunderna i hela mitt liv. Lår och vader värkte ända in i benmärgen, en puls på 200 kändes det som, och andningen där efter, Illanmånde och ett hjärta som bultade så hårt att det hotade med att hoppa ut ur bröstkorgen. Vi hade fysträning på fotbollsträningen. Helt galet vad jobbigt de var, syftar på en speciell övning, det finns vissa stunder då jag inte gillar våran tränare, efter detta helvetes pass gjorde jag inte det.

Nog om de, Träningen dagen efter var istället 70 gånger bättre, kändes rätt så bra. Det mesta satt, hade bra med ork och så var det en jäkligt rolig träning överlag. Dagarna flyter på och tisdag, onsdag, Torsdag är det idag och jag har varit och fikat och träffat släkt inne på Solbjerga i Visby, och fått en massa kläder av a-kusin, lycka! Allt från Marco polo, Fred perry, Filipa K till H&M och Lindex, det stora problemet som jag kommer att bli tvungen att ta itu med snarast möjligt är, hur tusan skall jag få plats med allt i min garderob??
 
 

Passion for fashion

J'aime la plage
 
 

Miss Selfridge lace dress
465 SEK - missselfridge.com

Monsoon drape cardigan
655 SEK - monsoon.co.uk

Oasis ballet pumps
375 SEK - oasis-stores.com

Dorothy Perkins chunky jewelry
115 SEK - dorothyperkins.com

Minor Obsessions gold collar necklace
2 150 SEK - barneys.com

CASE MATE tech accessory
250 SEK - zazzle.com

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se