Sol och bad

På senaste har jag jobbat rätt så mckyet. Sex dagar i streck faktiskt. Och att ha stigit upp klockan 5 sex dagar i streck har inte varit någon höjdare kan jag säga. Så fantastiskt skönt har det varit nu när jag är inne på dag 3 av lediga dagar. Vädret är bara allmänt härligt så har passat på och lägga mej och sola (typ första gången för denna sommar). Och även badat i både Tofta och Klintehamn. Jag som är världens badkruka kan till och med säga att det var skönt i vattnet! 
 
 
 
Instagram - Orleifson

Underbara Sommar

Nu är det då verkligen sommar på riktigt, och det är ju helt jävla underbart om du frågar mig! Jobbar bara några dagar i veckan och då är det 4 timmars pass så det blir en hel del tid över.
Den tiden har spenderats blandannat ute i Levide och lekt med både hund och kattvalp. Det har badats en del i fröjel. Tofta  har vi också spenderat en hel del tid i, där det finns ännu mera valp, och idag när solen sken och termometern stod upp mot nästan 30 grader fanns det ju nästan inget bättre ställe att spendera eftermiddagen på än på Tofta Beach Club medans Adams and the Family stod på scen.Riktigt härligt sommardag men ikväll blir det allt till och gå och lägga sig tidigt eftersom jag börjar jobba klockan 7 imorgon. Endats imorgon kvar sen har jag hela 4 hela lediga dagar :)
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se