Update inför sommaren

När Henke är bort spenderar jag kvällen med landskamp och shopping. Kände att det var dax för en update i garderoben, specillt inom kategorin sommarkläder. Tänkte tipsa om en riktigt bra sida, Sheinside. Super härliga sommarkläder och bra priser. Själv beställde jag precis hem följande:
 
 
 
New in
 
 

En stukad student

När allt med studenetn lugnat sig och jag äntligen tänkte börja lägga mer tid på fotbollen igen går jag ju såklart och stukar foten på senaste matchen. fine, de är rätt schysst  att vara ledig när de är så här varmt o skönt. Men nu börjar lugnet övergå i rastlöshet. Får nöja mig med att kolla på fotboll tills jag kangå på plabeb igen. 
 
Har äntligen tagit mej tid att börja gå ingenom alla bilder från studenetn. Känns som evigheter sedan men det var bara en vecka sen. Men firandet fortsäter och igår hade Henke sin studentmottagning. Det blev en lång men väldigt kul kväll. Och idag kommer störredelen av dagen att spendars i soffan. 
 
 
 
 

En perfekt sommardag

De senaste  dagarna har mest gått  åt till att smälta de faktum att  jag faktiskt  tagit  studenten. Helt  galet, fantastiskt  och  sorgligt. Nu försöker  ja ta till vara  på de lediga dagar  jsg har  innan  jag  börjar  jobba på måndag. Idag  känns  de som  sommaren  äntligen kommit  på riktigt. Jag och  Henke tog  en tur in till  stan  och med tanke på vädret  blev de såklart en glass  på hamnen. Att ligga  ute på bryggan, mata änder  och känna  solens värme  är något  ja verkligen  längtat  efter. Efter de blev  de en roadtrip genom  eskelhem och  sen vidare  till Gnisvärd med tonerna  av Westlife strömmande  ur bilhögtalarna. De är  sånna här  dagar  som  laddar  upp mina batterier 🌞

Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se