Vad jag vill ha

 
Back to basics
Detta skulle jag vilja förnya min garderob med till höste. Speciellt ett par riktigt snygga jeans och "The key" parfymen! ♥

Lilla Karlsö

 
 
 

 
 
Lite oredigerat från Min tripp till Lilla Karlsö o sommras.
 
 
 
 

Nya kurser & tredubbla träningspass

I skolan har vi nu på börjat lite nya kurser som servering och mat & dryck i kombination. Tycker det skall bli riktigt skoj faktiskt! Vi behövde inte käka i matsalen idag utan fick en sån jäkla god tallrik av treorna med svamp risotto, kyckling och en super god sås. Som om inte det var nog fick vi sluta redan klockan 1 idag också. fick jag helt plötsligt en massa tid innan träningen. Så jag bestämde mig för att njuta av den härliga sen sommar solen i min nya bikini. Riktigt skönt att få ladda upp sig lite med D-vitamin.
Sen var de bara att köra järnet. Fotbollsträning, pingisträning och som avslut ett 30 minuters styrke pass. Så himla skönt och blir helt lycklig i alla muskler när jag vet att jag kan få sova och vila ut imorgon :)

Fotbollsspelare & Golfare?

Jag har haft en riktigt härlig helg i alla fall. Igår var detmatch på När IP och efter 90 minuter kunde vi åka hem med 3 poäng. Gud vad jag älskar lagidrott, så himla kul att dela glädjen med andra men också att kunna ta förluster tillsammans.
Eftersom vädret var så underbart igår så åkte jag och pappa till Gumbalde GK senare på kvällen. Nästan inga folk på banan och super härligt väder. Det är ju rätt så roligt med golf, skall nog börja spela lite mera faktiskt. Bra för att underhålla hjärnan, och så älskar jag golfbanor! Alltid så gröna och mjuka gräsmattor, haha!
 
 
 

Mission completed

Åkte in til Visby igår för att köpa en ny bikini. Kom hem med två stycken och innget annat, mycket nöjd! När jag kom hem  avart jag dock helt slut. Innan hade vi varit med skolan och gått en sådär 4 km. Så när jag och Jennie försökte se på en film senare på kvällen gick det verklige  inte att hålla sig vaken. otroligt skönt var de också i morse och det tog en bra stund innan jag lämnade sängen ocg drog på mig kläder. 
Med stora svarta moln och strålande solsken tänkte jag åka upp till planen och kolla på lite fotboll, så kul! och senare ikväll hoppas jag att Julia kommer förbi för lite lördagsmys.
 
 

Scheman & blåmärken

Har varit en så bra dag idag. Idag skulle skoldagen gås efter schema så engelska och idrott stod på schemat. våran nya engelska lärare är super skumm och har inte riktigt bestämmt vad jag tycker om honom ännu, haha. Men han är roligt, och leendet blev desto större när beskedet om fotboll kom på idrotts lektionen. Så himla varmt och så himla jobbigt men sen var det ju himla kul också! Fotboll på fotboll och efter kvällens fotbollsträning med laget orkar jag inte röra mig en millimeter från soffan, just lite så där lagom mör bulltad, fast på det sättet som ändå är skönt på nått lite sadistiskt sätt. Men jag börde packa, för imorgon skall vi med skolan gå längst hela Eksta kusten, och den är lååång..och en bild får ni som inte hsr ett dugg med inlägget stt göra!

Room makeover

Nu är det färdigt och bra blev det också. mitt rumm börjar äntligen se ut som jag
vill nu. Längtar så tills jag får en hel lägenhet eller ett helt hus att gå lös i. behöver nog börja spara pengar redan nu tills dess om jag skall ha råd med allt, haha. stora tavlor, kuddar i mängder, ljus lyktor och vita mjuka möbler. Men min garderob har i alla fall fått en liten renovering och idag kom min nya lampa på posten!


Skolstart 2013

Nu var första dagen som andra årselv på gymmnasiet avklard. Äppelpajskaos, fotografering, speeddejting och så självklart information på information. Är lite slut i huvudet så nu får det nog bli någon timme på soffan. Riktigt skönt att vara igång igen och det känns verkligen som det kommer bli ett bra år!
Och så är det ju väldigtr skönt att inte vara yngst längre. Hela 10 nya ettor har börjat på RL så förhoppningvis lägger väl lärarna fokus på dom istället, haha ;)
 
 
 

Slutet var närmare än jag trodde

Känner mig så lurad. Har frågat mina lärare fler än en gång vilket datum skolan börjar. Svaret jag fått har alltid varit Tisdag den 20 Augusti. Men så är det ju inte. Helt plötslig blev mitt lov en dag kort. Den 19 skall vi tygligen infinna oss vid skolan igen, och jag som trodde jag hade koll, haha. 
Fast jag längtar ju faktiskt lite så skall väl inte klaga. Men oj så mycket jag ficka att göra helt plötsligt, nu vart det slut på sommarslappande!
 
 
 

Instagram

 
Instagram - Orleifson

Måste köpa, måste göra

Känns som om jag har hur mycket som helst att göra nu, och att jag bara dubbelbokar allt. Måste verkligen införskaffa en ny kalender så jag kan få lite struktur!

För tillfället håller jag på att fixa i ordning lite på mitt rum, inte riktigt klar ännu men snart så skall ni få se, men jäklar så bra det blir kan jag säga!

Fotografi - Medeltidsveckan

 
 
Foto: Mikaela Orleifson
Nikon D3100 / Nikon 18-55mm

Medeltid och hjärtattack

Sista jobbdagen har paserat och nu har jag sommarlov på riktigt. Vet dokc inte riktigt vad jag skall göra med all tid?  Men idag har jag i alla fall vandrat omkring på medtidmarkanden. Så jäkla mysigt det är! Älskar doften, folket, kläderna, känslan, allt! Skulle lätt kunna tänka mig att spendera några dagar där iklädd tidsengliga kläder och med en pilbåge på ryggen, och såklart en kamera över axeln.
Många bilder blev det idag och här är ett par stycken till att börja med :)
Tema: Magi
 
 
Denna snubbe hittade jag då han smög omkring i folkmassorna. Jag var fullt upptagen av att fotografera denna lite obehagliga varelse så när jag tittar upp från kameran och får syn på ett likadant läder ansikte ca 5 cm från mitt eget kan jag ju säga att jag inte var beredd på det. Ett konstigt skrik flög ur mig och jag är säker på att de skrattade gott bakom de där maskerna..

Så jäkla mycket Burgsvik

En sån underbar dag det varit! Väldigt rolig dag på jobbet och fint väder. Hade till och med medvind när jag cyklade hem vilket gjorde att klockan idag stannade på 23 minuter. And the best is still to come. Nu sticker jag till stor sudret för årets sista Så mycket Burgsvik, Så jäkla roligt det skall bli, taggad till tusen. Dock inte lika taggad till att stå på jobbet till 07.00 men det är smällar man får ta ;)
 
Tre bilder från förra veckan på Theresa Andersson, Olle Hedberg och Andreas Weise var gästartister
 
 
 
 

10 milijoner

Idag har det varit, eller rättare säkt är så otroligt varmt! Och jag har inte direkt legat på latsidan. Hade en av mina kreativa stunder och rotade runt bland lite gamla grejer för att hitta några gamla askar med vattenfärg. Så kul det är att måla med fräg, får se till att införskaffa lite klokt material för denna gamla färg som troligtvis inte fått bli delaktiv i nog konstvärk på åtminstone 10 år var inte direkt något man målar en 10 miljonerstavla med.  Men det är roligt att måla, avslapppnade och man bara glömemr sig bort från tid och rum. Önskar bara att jag var bra på det, hahah
 
 
 

Vart skall jag börja, hur skall jag göra?

Lugn och skön dag på jobbet, slog rekordet på cyklingen med nästan 5 minuter, har badad i havet och har nu intagit soffläge inför en lång kväll med diverse serier och filmer. Imorgon är jag ledig, från jobbet i alla fall. Men knatteträning, gräsklippning, egen fotbollsträning och grillkväll står dock på schemt. Men jag har sovmorgon och det är det viktigaste för mig!

Så mycket bilder från karlsön attjag knappt vet vart jag skall börja, vilka jag skall ladda upp, vilka som inte behöver redigeras och vilka som helt enkelt bara skall direkt till papperskorgen. Men här har jag i alla fall ploclat fram tre av mina favoriter
 
 
 
 

En riktig risktagare

Helt fantastisk var det att få somna i vetande att klockan inte kommer ringa före 09.00. Har dock fått en arbetsskada vilket gjorde att jag ändå vakanade tidigt. Men jag kände migg pigg och utvilad. En dag till skall jag väl klara av. Sen är det dax för lördagsmyyys! 

Efter som jag nu fick lite extra sömn tänkte jag inte göra mig i ordning för sängen utan sitta uppe en heela halvtimme till och redigera bilder, wow, jag är ju heelt galen! ;)
 
 
Mina senatse loppisfynd!
Vita fotoramar och en det vita äpplet i porslin som är en sparbössa, så himla fin!

Tonartshöjning & överstrykningspennor

Känner mig på riktigt sång humör ikväll, till min familjs stora förskräckelse. Hade en helt fantastisk konsert i duschen och är glad för alla som slapp genomlida den, haha. Fotbollsträning var det också ikväll. Sämmre kondis än jag trodde. På långa sträckor funkar det, men skulle behöva träna bertydligt mera interaller och explosivitet. Får införa det i mitt träningschema (som ännu inte finns, men skall påbörjas).
Längtar faktiskt lite till skolan så man kommer in i kloka rutiner igen. Jag vill alltid vara förbered och måste planera  saker. därför är det så skönt när man vet precis vad man har för tider att röra sig med. En ny kalender måste också införskaffas. Tänkt att en snygg kalender plus överstrykningpennor i fina färger kan göra planeringn ännu roligare!
 
Konstären: Jennie Orleifson
 
I totalt brist på bilder efter det  är syster dator jag sitter vid måste jag få visa upp detta fantastisk, tja, vad det nu är? Ett lamm kanske, eller en marshmallow?
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se