Sa jag att de var är riktigt bra fredag?

Veckan har gått fantastiskt fort och en något bättre fredga kunde jag nog inte häller få eftersom jag fick åka hem redan vid 1. Passa på att dra nytta av ljuset ute och testade att fota lite själporträtt, även gått ingen lite bilder på datorn och redigerat. Det är precis där jag är nu, i sängen med en massa kuddar, datorn i knäet, härlig musik ur högtalarna, tända ljus och en skål med fruktsallad. 

Ikväll skall jag åka till hemse och sätta upp pingisbord eftersom det är tävling i helgen, kanske inte det roligaste men med de sällskap så är det mesta roligt, och fika blir det ju såklart, A la´ Elizabeth, haha! Och efter det ska ja äntligen åka in till visby och hänga lite med Henke ♥ Som sagt, en rikitgt bra fredag var det!
 
 
 

Men lägg av

Förstår inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna det här. Nu är det tredje gången gillt som min skoldator kraschar och imorgon kan jag säga att det är en något irriterad Mikaela som kommer kräva en nya dator av skolan.
Åhh så otroligt störande det här är!

Kan inte vintern vara över snart?

 

Långa nätter och en sprucken tidsplan

Är konstant jätte trött nu för tiden och troligtvis för att jag vänt på dygnet totalt den senaste tiden. Den största anledningen till det är GA-cup, fotbollsturnering som jag både spelade och såg på i helgen. De gick väl okej, kunde gått mycket bättre men är rätt så nöjd med min personliga insatts, och så fick ja faktiskt en liten vimpel med "matchens lirare" så de var väl tydligen någon mer som tyckte. Kan säga att de känns hur skummt som helst att gå och lägga sej klockan 8 på morgon, men de får de vara värt, för det är ju så jäkla roligt med fotboll!

Trotts en tuff helg släpade jag mig till skolan igår, matlagning, ost och vinprovning och på kvällen en löprunda på 4 km gjorde att de blev en rätt okej måndag ändå. Men denna dag kunde i alla fall börjat mycket bättre.. var super nöjd med att få sovmorgon eftersom vi skulle åka skidor med skolan och jag därför sov i Visby. Allt var uträknat, frukost 15 min, göra sig i ordning 10 min och sedan en 20 min promenad bort till bussen. Men det sket sig rätt ordentligt när jag istället vaknar 15 minuter innan bussen går. Så det fick helt enkelt bli ännu en löprunda, nu med en stor fett väska och lite för mycket att kläder. Men jag han förvånansvärt med bussen och hade en väldigt trevlig dag framför brasan och i skidspåren!
Vad jag vill ha

 
Have a great day & ...
 

Snöiga dagar

Idag var en sån där morgon då sängen verkligen var hur mysig som helst. Kudden var bra formad, täcket var fluffigt, madrassen mjuk och lite lagom med sol letade sig in i rummet från rullgardinen. När jag bestämmde mig för att kliva upp och tog en närmare titt ut genom fönstret såg jag att det snöade! Hoppas faktiskt det kan komma en 30 cm snö till så jag kan få ut och fotografera lite fina vinter bilder. Sen så får jag också så himla mycket enerig när det kommer mycket snö.Vill bara ut, gräva snö tunnlar, åka pulka, kasta snöbollar och åka skidor!
 
 
Älskar att se tillbaka på gamla minne.
Och denna dag är vad jag räknar som en nästan perfekt vinterdag med mina vänner.

Paket & Powernap

Haft ren mini julafton här hemma då hela 4 packet + ett nummer av veckorevyn droppade ner i brevlådan idag! Det var två nya mobil fodral, skärmskydd samt ett par hörlurar. Lite bra och ha grejer helt enkelt.
För övrig har det varti en väldigt normal dag skulle jag villja kalla de. Ändå var jag helt slut när jag kom hem från skolan och vakande nyss från en underbar powernap med min lilla älskling på soffan.
Om en timme skall jag och träna, något jag verkligen inte är speciellt taggad på längre,
men jag vet ju att det alltis blir roligt när jag väl kommit iväg!
 
 
Mitt hjärta ♥

På högsta volym

Sitter och googlar, läser, räknar och tänker som en tok nu såghär på kvällskvisten. Så går det när man skjuter upp läxan till sista dagen. Ämnet är näringslära och jag skall planera en rätt för en glutenintollerant idrottsman, hej då alla kolhydrater lixom.. Men jag börjar få ihop det faktiskt, hoppas bara det blir gott okcså. 
På tal om träning har vi haft löpning med laget idag. Det gick rätt så bra faktiskt och jag förbättarade min tid från förra veckan med hela 7 minuter. Känndes riktigt skönt att få sträcka ut musklerna och springa lite. När jag tänker efter var min senaste träning i onsdags så det var på tiden! Älskar att ha ett mål när jag tränar, då komemr tävlingsmänniska i mig fram ordentlig. Så just nu är tanken att i vår skall jag ligga på 4 km/min och denna runda på ca 6 km skall alltså klaras på 25 minuter, max!
 
 
 
Och när jag springer och ju musiken självklart på högsta volym. Detta är min just nu aktuella spellista!

Den Sibiriska tundran

Helgen har bara gått alldeles för fort och känner att jag haft lite för lite ledig tid till att gör de saker jag egentligen borde, så som att plugga. På fredags kvällen hänga jag iTofta med Henke, gick en lång promenad, åt brända varma mackor och såg på Madagaskar, eller han såg och jag sov.. Lördagen spenderades i skolan och direkt efter det åkte jag på Emelies examensfest!
Idag har jag knappast gjort speciellt mycket. Lämnade sängen vid klockan ett, åt "frukost" och gick sedan en promenad. Vindarna blåser kallar än på den sibiriska tundran här ute över åkrarna så jag tänker då inte gå ut mer än nödväntigt idag i alla fall! Nu börjar jag få brottom för skall ännu till klinte och jobba på Revyn, jippie. Åhh skit surt egenligen då jag missar våran träningen ikväll, men men, vad skall jag göra åt saken.
 
 
 

.

Och där kraschade min skoldator för andra gången.. Skjut mej.

Confusion never stops, Closing walls and ticking clocks

 Har blivit sjukt beroende av klockor på senaste tiden. Själv har jag bara två stycke, var av en är trasig.. Mina två absoluta favoriter är den från Daniel Wellington & guldklockan från Juicy Couture ♥
Tick tock
 
 
 
 Länkar 

Hur man dödare ett.. tre par hörlurar

Nu har jag har börjat komma igång ordentlig med träningen igen. Fotboll, styrka och häromkvällen en riktigt härlig lörunda i ett snöigt motionsspår. Älskar att springa så här års för det känns som om det finns hur mycket luft som helst. Riktigt skönt när man kan springa 5 km i lagom tempo utan att de känns som om lungorna skall sprängas.
Vet inte riktigt vad det är som händer nu, men inom beloppet av 2 veckor har jag pajat tre par av min bästa hörlurar. Spräckta √ glapp i sladde √ basen har slutat att fungera √ Jag är nu inne på mitt sista par (vilka inte är speciellt bra) och om de går sönder går jag och skjuter mig själv i foten eller något. Precis nu är jag inne i en sån period där musiken bara är det bästa som finns. Kan sitta hur länge som helts och bara lyssna på texter,
sjunga med och le åt gamla minnen.
Åhh, måste skaffa nya hörlurar, pronto!
 
 
we♥it

Karma is a bitch if u are

Jag har nu äntligen intagit soffan för denna lördagskväll! Helt slut efter några timmars jobb på revyn med diverse kaffiserverande, försäljning, disk och en hel del städning.  Det var helt fantastiskt skönt att få mysa ner sig i soffan med en riktigt bra fotbollsmatch på tv efter det kan ja säga. Barcelona - Atletico Madrid står för uderhållningen och när jag ser de gröna gräset, alla djupledslöpningar och cross-bollar känner jag hur otroligt  mycket jag
längtar till utomhussäsongen!
Och nu har jag cokså fått avklarat årets först vurpa. Och det tråkiga är att de inte ens är nån snö, eller is, eller ens fruset ute. Det var mörkt och jag hade lite för bråttom vilket resulterade i att jag landade rakt ner i en härlig pöl med lera och sabbade min (nytvättade kan tilläggas) favorit jeans. Aargh!
Blir så himla trött på mej själv att ja alltid skall lyckas med sånna dör sjukt onödiga, klantiga grejer.
Kan säga att jag tro stenhårt på Karma, och varje gång någt händer går jag igenom allt dummt jag gjort. Så när ja tänker efter förtjänade ja väl de kanske egentligen, haha ;)
 
 

The 5-4-3-2-1 Workout

Igår kväll innan det var dax att gå och lägga sig tyckte jag det var dax för ett gött träningspass! Var riktigt länge sen jag körde ett styrkepass själv hemma och idag känns det riktigt skönt! Får ta och börja ta tag i träningen igen, för nu är faktiskt julen och diverse helgdagar slut och det börjar bli dax för lite mysig försäsongsträning! På så sett har jag inget emot att snön håller sig borta. Nu kan man ännu ta en löprunda om man känner för det och fotbollsplanerna är ännu gröna. Åhh vad jag längtar tills utomhus säsongen, visst är det roligt att spela inomhus, emn jag vill ha ytor, och frisk luft framför allt! 
Härligt träningspass, jobbigt, tar inte allt för lång tid och går igenom större delar av kroppen.
Glömm inte att trycka i er kvarg, tonfisk, ägg eller något annat proteinrikt efter att pass bara!
 
 
 

Typ den bästa låten i hela världen

Den går ständigt på repeat, verkligen älskar den. Men de största hörlurarna jag har och hög volym blir jag helt uppslukad av den här låten. Den lixom fyller varje liten del av mej med ro och allmänt välbehag ♥
I see fire - Ed Sheeran
 
 

Det ingen trodde skulle hända

Och så var vi tillbaka i skolan igen. Har faktiskt saknat det litegranna. I alla fall alla kompisar och att ha folk omkring sej. Blir så fruktansvärt rastlös när jag går hemma, speciellt om jag är ensam också. Men som sagt, känndes skönt att vara tillbaka och skall bli roligt att börja med lite nya ämnen!
Igår hände något jag då aldrig trodde skulle hända. Jag, Mikaela, den mest paranoida, lättskrämmda och nojjiga personen jag vet såg en skräckfilm. Jag har sagt det till mig själv, jag kommer aldirg se en skröckfilm, för jag vet hur jag blir, men ändå blev det så. Jag överlevde den långa mörka vägen hem från bussen, jag mår typ bra (fysiskt i alla fall) och jag kan konstatera att det verkligen inte är min typ av film.
Jag föredrar lixom romantiska komedier eller typ fantasy filmer, haha
 
 

Något speciellt

Idag har jag legat i soffan, lyssnat på musik och gått igenom en massa bilder. Efter nån timme kände jag hur tankarna ständigt gled bort och benen började rycka och verkligen inte ville sitta stilla längre. När jag kollade ut genom fönstret var det nånting, jag vet inte vad, men det var något speciellt med ljuset ute se bestämmde mej för att gå en runda med de nya objektivet. Och waow, vilken överraskning jag fick när jag kom ut. 
Det  var verkligen något speciellt med ljuset ute. Blir helt lycklig i hela kroppen när jag bara står där mitt i allt underbart med kameran tryckt mot ansiktet. Och jag som trodde att det inte fans något fint ute att ta kort på!
 
 
 
 
 
 
 

Vad har jag gjort egentligen?

Lång tid har det gått sen senast, och vad har jag gjort egentligen? Det är rätt så oviktigt för jag har lov och behöver inte göra så mycket! Men för er som ändå bryr sig har jag kollat en hel del hockey J-VM, haft födelsedagskalas för mej och Julia med ballonger, pannkakstårta och serpentiner. Jag haft sjungt kareoke med mina vänner.
Jag har inte tränat så mycket som jag kanske borde och framför allt har jag umgåtts en hel del med Henke <3
På tal om de åkte han precis hem och nu känner jag mig bara sjutk rastlös, ingen att bråka med förutom katten.  
Blir nog en kväll på soffan nu för min del eftersom de både är Sveriges mästerkock OCH så börjar äntligen Paradise Hotel igen!

Känner mig så väldigt sugen på att fota en massa just nu, få en massa fina bilder att uppdatera med och framför allt lära mig mera om mitt nya objektiv! Men dagarna är korta och de få timmar solljus som är för inomhus fotografering  räcker inte för all min kreativitet och utomhus är allt bara lerigt, grått och trist.
Får väl hålla mig på We♥it och Pinterest och bara vänta på snön eller nått. 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se