Seriepremiär

Älskar verkligen all denna sol som vi nu skäms bort med varje dag här på ön. Har lagt en massa tid utomhus de senaste dagarna, speciellt bredvid eller på fotbollsplanen. På tal om det är det nu endast 2 ½ timme kvar tills årets seriepremiär i division 4 dam här på Gotland. Skönt att äntligen komma igång. Att man tagit sig igenom ännu en lång försäsong och äntligen kan börja känna att det också gett resultat.
19.00 alltså, på Fardhem IP. Gotland Södra - P18 C
 
 

Från Turkiet till Småland

Först en vecka av sol, värme och fotboll i Turkiet och direkt där efter en underbar helg i Småland där jag träffade större delar av Henkes släkt, åt sjukt mycket påskmat, spelade fotboll, åkte longboard och bara njöt av den stålande solen över Mariannelunds skogar. Sedan avslutade helgen med fotboll mellan Kalmar - Göteborg i ett soligt Kalmar. Jag har med andra ord haft det väldigt bra på senaste!
 
Nu är jag tillbaka i skolan också, efter hela 2 månader. Rätt så skönt tycker jag faktiskt, har saknat det lite. Dock är typ det första som händer när jag öppnar min skoldator igen att den har craschat igen, fjärde gången nu.. Hurra vad glad man blir! Nu vet jag i alla fall garanterat vad jag skall börja spara penagr till, och det börjar med I och slutar med Mac. 
 
 
 

Då bär det äntligen av!

Packning är i full gång, musiken är på högsta volym och Mikaela är på väldigt bra humör! Om några timmar är det dax att sätta sig på flyget ner till Turkiet tillsammas med hela Gotland Södra. En hel vecka med sol, värme och en massa träning och fotboll. Hör på det lixom, går ju inte annat än att se fram emot det, speciellt när man ser hur tråkigt grått och regningt det är utan för fönstret. Staden heter Antalya och hotellet heter Wow Kremlin. Kameran är som alltid redan nedpacka och med dubbla laddade batterier. 
 
Som sagt, klockan tickar och jag har inte alls packat färdigt ännu så det börjar bli dax att lägga på ett kol. Så mycket grejer behöver man egentligen inte på en vecka, men här sitter experten på att packa för mycket. Väskan är proppfull och har inte lagt i allt ännu då..som vanligt är det ju bara det viktigaste jag packat så kan ju inte ta bort något! Nåja, de löser sig säkert.
 
 
Två härliga bilder från förra årets resa. En vecka var det då också, och klarade mej då bra ifrån hemlängtan, fast hade inte lika mycket att längta hem till då som nu ♥

Nu börjar de hända grejer

Vet inte om det är Penicillinen som gjort under eller om all vila börjat ge, men idag mår jag så mycket bättre! Jag mår inte bra, men jag mår bättre. Skall ge idag också på mej att vila sen så förhoppningsvis har ännu mera släppt till imorogn. Börjar nu få lite hopp om att faktiskt bli frisk, känn som jag varit sjuk i evigheter nu. Mina förkylningar brukat hålla i sig max 3-4 dagar, nu är jag inne på dag 8. 
 
Nu har jag i alla fall fått i mej frukost och tänkte nu ta en riktigt långa, varm, skön dusch.
Känns skönt att få fräscha upp sig lite. 
 
 

Prover & Penicillin

Vad jag hade hoppats "bara var en vanlig förkylning" har vägrat att vika ner sig. I 4 dagar har jag bara legat på soffan, hostat, nyst, kallsvettats, med en bultane huvudvärk och rinnande ögon. Nu fick et vara nog och idag var jag hos doktorn för att kolla upp vad felet var. Efter diverse prover, då jag fick en lång pinne nedstucken i halsen och sedan en nål intryckt i fingret, fick jag utskrivet en tre-dagars penicillinkur och hoppas verkligen det är vad som behövs för att ta död på dessa bakterier. 
 
Som sagt, 4 dagar på soffan har det varit och mycket mera än tv tittande har det inte blivit, men lite föddelsedagsfirande och lagfoton har jag dock släpat mej iväg på.
Henke har hållit mig sällskap alla dagar, så har i alla fall haft någon som tagit han om och tyckt synd om mej, Någon som jag kan bråka med när tålamodet av att ligga stilla tar slut, haha ♥ 
 
 
 
 

Nu var det kört

Idag erkänner jag mig besegrad och det blir en dag hemma på soffan för min del. Usch så tråkigt. Det är ju så mycket saker jag vill göra men orkar knappt lyfta huvudet. Kanske skulle släpa mej ut i solen en liten stund i alla fall, kan lika gärna sitta där och må dåligt och sammtidigt bli lite solbränd, istället för att sitta här inne bakom tjocka stenväggar. 
 
Gårdagens träning visade sig vara en träningsmatch och insåg då att det vra lika bra att hålla mej på bänkvar en. fruktansvärt tråkigt var det dock att sitta där och sen ens lag förlora. Ville så gärna in på planen och hjälpa till. Hade så mycket spring i benen att jag bara satt och studsade på bänken i 90 minuter. Nästa match är på lördag, och ber till högremakter att jag är frisk då! Vill verkligen inte sitta vid sidan en match till.
 
 
 
Riktigt så här grönt och fint är det inte i våran trädgård än, men ge det nån vecka till så!

Tillbaka

Sen två dagar tillbaka är jag nu tillbaka här på ön. Och är också tillbaka på min praktik plats hos creperiet, vilket känns väldigt bra!  Dock mår jag inte väldigt bra. En förkylning som vägrar att bryta ut har satt sej i huvudet. Hastiga rörelser resulterar i rummet snurrar några varv och sen måste jag sätta mej ner igen. Åhh,  vill ju vara frisk nu när vädret är så här underbart!
Än så länge har det inte hunnit hänt så jätte mycket i dag.  Steg upp,  åt frukost,  cykla till jobbet och nu var det lunch rast.  2 timmar kvar, sen åker jag på fotbollsträning. Hoppas så att jag mår tillräckligt bra för att träna men måste samtidigt lyssna på kroppen.  Vill ju inte göra det värre heller.
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se