Tisdag den 27 Maj

Efter som jag har förrmidagen ledig sitter jag hemma i köket och försöker få gjort lite gamla skoluppgifter. Koncentrationen är verkligen på noll och tankaran glider ständigt iväg till tusen andra saker jag hellre skulle vilja göra. Meen, desto snabbara jag gör det är jag av med det!
 

Sommartider

Älskar denna värme! temperaturen har legat på nästan 30 grader och solen skiner. 19 dagar återstår tills skolavslutningen och längtar något fruktansvärt till sommarlov nu!
 
 
 

Hemma i min skog

 Är det något jag tycker om så är det att släpa med sig hunden ut i skogen, kameran runt ena axel och så helst till soundtracket av Hunger games eller någon annan heroiskt film, typ sagan om ringen.
När man har bott på samma plats i hela sitt liv blir man lätta hemma blind. Man ser varken helheten eller detaljerna, hur fantasik naturen är på så många sätt. Känner mig alltid ett så härligt lungn när jag bara får vara i skogen, speciellt hemma i våran skog, där man växt upp. Ditt man kunde rymma när verkligheten blev för tråkigt. Och det är vad jag fortfarnade gör. Det är dit jag rymmer när verkligheten inte räcker till, när väggarna krymper omkringen och benen spritter av energi. Då flyr jag till min skog ♥
 
 
 
 
 
 

Med humöret på topp

Solen är äntligen tillbaka och jag är bara på allmänt bra humör just nu. Gyllene Tider och Håkan Hellström går på repeat, sommaren närmar sig med stora steg och där också skolavslutningen.  Läget är underkontroll och tycker till och med jag ligger rätt bra till i det mesta. Humöret steg ytterligare när jag igår äntligen efter nästan två veckor kunde vara med en hel fotbollsträning utan att känna av min sträckning. Nu är jag tillbaka på banan igen och är så jäkla match sugen nu efter att ha missat de tre senaste. 

För tillfället är sitter jag ensam i skolan och väntar på att bussen skall komma. Är det något jag ogillar så är det att vänta, saker skall gå snabbt och gå när jag vill, när jag har tid, haha. Om allt ändå kunde vara så praktiskt. Eller det kanske baar är jag som får jobba lite på min tajming och planering. 
 
 
 

Friskförklarad?

Nu vill jag, snart i alla fall, förklara mig själv som frisk. Det har avrit 4 långa dagar i sängen med en hel del film tittande för min del kan jag berätta. Så igår var det faktiskt rätt så skönt att få dra på sig ett par jeans och gå till skolan. Även idag orkade jag till skolan och det börjar märkas att det inte är så överdrivet lång tid kvar av terminen. Det är mycket uppgifter och mycket som skall hinnas med, tillbaka till verkligheten kan man säga. 
 
Underbar känns det verkligen med fredag och jag sitter i stan och myser mest. Henke är borta så skall föröska roa mig själv några timmar, trolitvis lär det väl bli något i stil med dator/we♥it/film/popcorn. Inget mig emot alls faktiskt!
 
 

Sjukdom, sträckning & seriematch

Och när jag äntligen trodde att allt var bra går jag och blir sjuk igen.. Är nu inne på dag tre med fruktansvärd huvudvärk sammtidigt som jag ligger och darrar som en liten hund eller kokar av värme. Åhh, jag vill bara bli helt 100% frisk! För inte nog med detta utan har också dratt på mej en stäckning i låret som gör att jag inte kan spela fotboll nu på nån vecka. Ikväll är det dax för andra matchen i serien. På grund av sträckningen är jag inte med i truppen och nu på grund av att jag är sjuk känns det inte speciellt lockande att åka och kolla heller. Förra matchen, i premiären, lyckas vi i alla fall få med oss 3 poäng vilket var riktigt jäkla skönt. Slutresultatet blev 6-2 och jag av alla människor lyckas peta in ett mål. Min statistik har typ varit sådär 2 mål på 4 säsonger, haha. 
 
Åhh vad jobbigt det är att inte kunna vara med själv ikväll, men får helt enkelt hejda mej och bara hålla tummarna här hemma ifrån soffan
 
 
Bild från Turkeit, lånad av laget egen fotograf Sandra Ruthström

Valborg

Trotts inga större planer blev min Valborg jätte bra! Först var det hundpassning i Tofta som gällde. Jag och Henke passade på att njuta av solen och tog en promenad med Elsa ner på Tofta strand. 
Efter det blev det bussen ut till Levide och där vi han med en hel dej grejer trotts att inget var planerat. Vi fick hjälpa till att städa upp i trädgården, klippa gräset, rida en liten stund och köra traktor såklart. När det väl var dax för invigning av grillen tyckte vi minst sagt att vi förtjänat våran mat! 
Efter väldigt mycket, väldigt god mat, var det skönt att lägga sig ner på soffan. Och med Champions Leauge semin på tv var det ju bara ännu bättre! 
 
Idag är det fina vädret helt bort och det blåser som tusan ute. Mina planer för sånna här dagar brukar vara att hålla mej inomhus. Men i två timmar får jag allt ta och kämpa mej ut för att åka på fotbollsträning. 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se