Lykan är total

Så himla glad!! Häromdagen lyckades jag nämligen få tag på 4 biljetter till dessa fem underbara killar. Om 258 dagar är det dax, hur skall jag klara av att vänta så länge??
 
 
 
 

Som vanligt, en himla massa fotboll

Efter en hel dag på och brevid fotbollsplanen är jag nu heelt slut. Årets sista match i damer div 4. blev en förlust med 3-1 men jag fick i alla fall göra ett mål, och det var många år sen kan jag säga. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, inte det klockrena nickmålet som jag föreställt mig. Rättare sagt vart den en frispark rak i ansiktet som letade sig in, men mål är mål, haha. 
 Fick också avsluta säsongen som topp forward, oväntat, svar ja.  
Efter vår match så spelade Gute, så det var jag också och kollade på. Men nu är jag hemma sen nån timme tillbaka sen. Ligger i soffan och kollar på Disneys Robin Hood. Känner att det var vad jag klarade av att hänga med i ikväll. 
 
 
Tiden går, och snart har jag spelat hela 10 år i detta lag ♥

Fredags kväll med gamla vänner

Fredag, jippie! Min hjärna har vart stendöd i princip hela skoldagen så det var verkligen en lättnad att få lämna skolområdet och komma hem. Trotts att det är fredag tänkte jag inte ligga på latsidan, för det gör jag faktiskt rätt så mycket alla andra av veckans dagar. Så jag tänkte hänga lite med trasan och hinken och också ta en liten dans med dammsugaren, nu var man bra duktig!
 
 

Blått, rött & gult - Derbydax

Och för längesen var solen bort och jag ha´r gjort mig redo för en riktigt bra fotbollskväll. På fotbollsträningen ikväll fick vi reda på lite träningsstatiskti för säsongen. 91% ligger jag på, inte helt nöjd, kunde ju varit bättre, hahah ;)
Efter en i övrigt bra och kall fotbollsträningen var en lång varm dusch så himla skönt. Men nu är det allvar.
Derby på TV, DIF - AIK. Super spännande match som för tillfället resulterar i 2-2. För er som inte visst det är det såklart Djurgården som jag håller kärt.
Med en så inbiten Djurgårdare till far var det antingen det eller att flytta ut, haha ;)
 
 
Typ det bästa som finna är när man dirket efter träningen vet att något supersmarrigt väntar hemma i kylen. Ikväll fanns där en stor form med mousaka. Köttfärssås, ostsås & aburgine, kan inte misslyckas! 

Torsdag?!

Vad hände med den här veckan, det är redan torsdag! Och höst har det gått och blivit på riktigt nu också, nästan vinter så kallt som det är nu. Imorse visade termometern inte mera än +1, och vindrna är verkligen iskall. Nå väl, då kan jag i alla fall börja använda alla mina fina höst/vinterjackor (y)

Idag på idrotten var vi och badade. Klädsimm. Jäklar vad jobbiigt, haha. Men rätt så skoj, men det gick rätt så dåligt. Då blir jag irriterad och vill göra om och göra rätt, för jag vet att jag kan, åhh,  så störande.
 
 

Mitt tv tips

I en topplista med mina favorit tv program kan jag säag att i alla fall 70% av dem är matlagningsprogram. Idag upptäckte jag en ny härlig serie som jag kollat på hela eftermiddagen.
Jamie Oliver 15 minutes meal. Ursäkten Jag har inte tid att laga mat är inte godkänd. För ett matfreak som mig fann jag detta program sjukt inspererande. Jamie Oliver är så härlig att se på, allt verkar så himla enkelt, lite lagom rörigt och oj så snyggt det blir, för det tycker jag är halva nöjet med matlagning. 
 
 

Insperation

 
Decor
 
 
 
Home
 
 

Vart är ni?

När vindara blåser som mest föredrar jag att svepa in mig i en filt och kolla på Vampire Diaries, det är vad jag sysselsätter mig med idag i alla fall. Fög övrigt händer det inte speciellt mycket. Har spenderat hela dagen i köket och på menyn stod plommon späckad fläsk karre, potatisgratäng & gräddsås, till efter rätt Jordgubbspaj med vaniljsås & grädde. Så himla trött efter idag, alla har varit super jobbiga, på en bra sätt. På det sättet som är anledningen till att jag älskar min klass, haha. 
Är så foto sugen! Men bristen på motiv och insperation gör mig lite smått deperimerad. Börjar tröttna på att allt är så grönt, är det inte höst nu? Vart är alla färger, de klara gula och röda löven, den mjuka höst solen och de dimmiga mornarna. Ge mig i alla fall nånting!
 
 
 
 

Så glad man kan bli

Nu var ännu en helg förbi och som så många andra kan jag sammanfatta enkelt vad jag gjort med ett ord, fotboll. Idag hade vi en avslutande träning med knattarna och senare var det min tur att spela. Säsongens sista hemma match och vinst blev det med 2-1. Är helt lyckligt i hela kroppen för oj vad jag älskar att vinna och så var jag för en gångs skull riktigt nöjd med min egen insatts, och det händer inte så ofta.
Som avslut på en toppen dag tänkte jag kolla på en toppen film, så Ikväll blir det The Hunger Games!
 
 
 
Rekomenderar stark detta soundtrack,
speciellt nu till hösten/vintern är denna musik helt fantstisk till långa promenader

Att döda en växt

Jag älskar naturen, gröna och lummiga växter, både inom hus och utomhus. När mamma var i full gång med att plantera blommor i alla möjiga färger ute i rabatten tänkte jag "Lite blommor kunde ju vara fint i fönstret". Fram med en kruka, i med en lavendel planta, i och lite vatten och fram på fönsterbrädan, nu vart det bara att vänta.
Och vänta fick växten sannerligen göra. Efter några veckor utan vatten var den förr så fina gröna växten snustorr och sten död... Vem har tid att tänka på att vattna växterna när det finns så mycket annat man kan tänka på. Får nog ta och hålla mig till plastblommor några år till. 
 
 
 

En dag för kreativitet

En god morgon är det sannerligen. Har varit ute på alla möjliga tänkbara äventyr inatt så lite slummrig i huvudet är man idag. Men efter en jordgubbssmoothie med hallon och salmbär till frukost vakande jag till lite. Jag har en helt ledig lördag framför mig, och jag känner mig riktigt kreativ och villig att göra något. Börjar dock bli dax att sätta litre fart för jag sitter ännu i pyjamasen, opps..
 
 
 
 

Underbara motsol

Idag är det fredag!!! I fall du nu inte visste det. Har varit en riktigt härlig dag. Värmade sol, fantastisk sång, en ny tidning i brevlådan, en riktigt fin fotokväll och nu är det idol på tv och ostbågar på bordet, perfekt!
 
 

Element

Kom hem tidigt idag eftersom vi varit och badat på idrotten. Tycker mycket om att simma men oj så trött man blir. Hela kroppen är tömdepå energi och var nära på att sömna när jag cyklade hem. Det är klar, mitt element är jord så få väl hålla mig till "jordsporter" om man nu kan säga så, hahah.
 
 

Kärleken till mat


Nöt och fruktbröd med ost, skinka&Avokado, brieost, vallnötter

Piccata & Regn

Jag har haft en jätte bra helg! Mycket fotboll, filmkvällar och allämnt latande. Idag var det dax att komma tillbaka till skolan och hela dagen har spenderats i köket. Fransk löksoppa, piccata, grönsaksris och tomatsås stod på menyn, och som vanligt när vi är i köket blev det riktigt gott! Jag gillar våra lektioner i matlagningskunskap, men det som jag kan bli så jäkla trött på är all denna disk, vart kommer den ifrån! och man diskar och diskar men det tar aldrig slu *suck*. Om jag skall köpa en diskamaskin när jag flyttar hem ifrån.

Hittils har septermer varit så himla fint, men nu vart det slut på de roligt.Kolsvart himmel, kalla vindar och regn. Fast jag gillar ju regn, tycker det är mysigt. En regnajacka med luva och ett par gummistövlar (utan hål i) så är problemet löst. Älskar också doften av regn, så rent och frisk på något sätt. 

Ingen sovmorgon här inte

En riktigt bra fredag har det varit och jag ligger just nu i soffan, tittar på reality serier, redigerar och lyssnar på
One Direction, dock inte sammtidigt. Vad denna fredag kväll slutar vet jag inte riktigt, men är rätt så säkert på att vilken film jag än försöker kolla på kommer jag att somna. Så himla trött, kan inte ens glädja mig med en sovmorgon imorgon.. utan klockan kommer kommer tvinga mig ur sängen redan 7.00, usch.

Jag fixar och fixar och äntligen kan jag säga att jag börjar bli nöjd. Fast en större tv skulle ju inte skada, haha ;)
 
 
 

Quotes

 
- Justin Bieber

En ny människa

Som vanligt en ondag har jag varit hemma idag. Spelat, tittat på film och till och med varit ute och sprungit. Det var ett bra tag sen jag gjorde det kan jag säga. 3.96 km blev det så nu när jag är ny duschad och stretchad känner jag mig som en ny människa! Haha ;) Nu skall jag åka in till stan, käka lite och sen gå på bio med en kompis.
The Mortal Instruments.
 
 
Bild från visby innnerstad. En av de bättre kvällarna från min sommar 2013.

Övertrötthet - Symptom

Vad händer? Jo jag skall allt berätta vad som händer. Absolut ingenting.. Jag sitter i sängen och kollar på film sammtidgt som jag tänkte redigera lite. Helt slut i huvudet så här kommer jag nog hänga ett tag. Måndag är det idag och det märkes. Hjärnan har inte riktigt vaknat ännu efter helgen. Funderar på att försöka tvinga ut mig på en löprunda eller köra ett riktigt svettigt styrkepass bara för att vakna till lite. I skolan har jag mest varit övertrött vilket resulterar till - Skitjobbig, humörssvängningar och sång & danshumör. 
 
 

Tre timmar till tre meningar

Kan helt ärlgt säga att jag inte gjort ett dugg vettigt idag. Legat på soffan, ritat, kollat på film. Fast något som faktiskt är värt att nämna är att  jag varvat Mario cart!! Inte för att skryta, men jag är riktigt bra på mario cart, känner att jag redan här nämnt det några gånger, men det tåls att upprepas. 
Just nu sitter jag och kollar på The Hobbit. En tre timmar lång film som jag kort kan sammanfatta i några meningar för er som inte orkar se den. De springer, de stannar och slåss, de springer lite till. Miljöerna de springer i är dock väldigt fina så har inte så mycket emot att kolla på det, men tre timmar??
Scrollade ner lite på bloggen och insåg att det är vädigt mycket grönt. Jag gillar grönt, mörkgrönt är en av mina favorti färgen, men lite variation kunde ju vara trevligt. Får väl skylla på dålig fantasi och bildbrist.
 
 
På tal om fantastisk utsikt. Här är en bild från min första kväll i Kapstaden. Helt underbar solnedgånd ♥
 

Stolthet och Bearnaise

Riktigt bra dag! Gick till skolan, hade matte åkte hem vid 11.30. Fortsatte sen att vara sjukt rastlös, bara lullar runt, njöt av det super fina vädret, lagade mat. Gjorde en så fantastiskt god bearnaisesås, sås stolt över mig själv! Till det blev det en potatis och jordnötskocksgratäng, champinjoner och några skivor nötkött, följt av total mat koma och Sverige-Irland på tv. And the best is still to come, har sovmorgon imorgon! Helt ledig hela dagen faktiskt, skööönt!
 
 

Fotbollträning med lite för mycket taggtråd

Okej frå se hur grammatsiskt korrekt detta inlägg blir då jag knappt kan se tagnenterna eftersom jag verkligen inte orkar tända en lampa. Måste bara säga innan jag fortsätter att jag  fullkommligt ääälskar datorer med lysande knappar, vem kom på det egentligen? Hen borde få en medelj.
I alla fall, vet inte riktigt vad som är promblemt med mig men jag är i alla fall sjukt glad och överambitiös ikväll. Skrattar åt allt, till stor del mig själv för jag är så jäkla rolig i mellan åt, jag fixar en jäkla massa och eftersom vårna fotbollsträning blev inställd så drog jag upp till planen och spelade lite själv. Kravllade väl större del av tiden runt i buskarna och letade bollar, Jag är helt världelös på att pricka mål imellanåt, men det var ändå väldigt roligt!
 
Förstår dock inte varför nån skulle lägga en massa taggtråd väl inne i buskarna, det är svårt nog som det är att ta sig fram där, taggtråd gör verkligen inte problemet lättare.
 
 
 
 
 
 

Breakfast in bed? Sleep in the kitchen!

Godmorgon alla underbara!
Dagens schema innefattar engelska & Idrott och senare på kvällen också fotbollsträning.
E n riktig toppen dag om du frågar mig!
 
 

I min lilla bubbla

Idag var det verkligen en helt underbar kväll. Så jag drog på mig mina stora hörlurar, på med lite One Direction och sedan drog kameran över axel innan jag drog ut i trädgården. Helt fantastiskt ljus, hatar när det bara blir kolsvart skarpa skuggor så fort man fotar något.
Nån som har nått tips hur man undviker det om man ändå vill fota mitt på dagen?
I alla fall, så himla skönt och avkopplande att bara lyssan på musik och fota, går verkligen in i min egen lilla bubbla då, där mår jag som bäst
 
 
 
 
 

Koncentrationssvårigheter och tävlingsinriktad

Det som började riktigt bra med nästan ett helt A4 text om entreprenörer gick sedan och sket sig när tankaran gled iväg på annat och jag istälelt började kolla på en dokumentär om Justin Bieber... Kan verkligen inte koncentrera mig längre stunder. Får äta lite lunch och gör ett nytt försök om en halv timme, hahah. 
Känner mig väldigt fräsch idag. Tränade som en tok igår verkligen.  Och jäklar så skönt det var. Musklerna skriker, det skall gå, jag vill att det skall gå, det går. Det finns så himla mycket jag vill träna upp, hållningen, muskler, kondition. Men den längsta vägen till framgång är till startlinjen. Vilken tur att jag är så jäkla tävlingsinriktad,
för i det här loppet skall jag vinna!
 
 

Så mycket höst

September är igång och hösten har verkligen sagt sitt. Har regnat och blåst så himla mycket idag. Man känner verkligen hur kalla vindarna är men sammtidigt värmer ännu solen när den får en chans att visa sig, det är därför September tillhör en av mina favorit månader! Har längtat till hösten faktiskt. Insåg det på riktigt igår när det var dax att vända sida i kalendern och 1 Septemer var kommen.
Nu får man lov att plocka fram de efterlängtade höstjackorna och stövlar, äta soppa och dricka varm choklad sammt spendera hela dagar i soffan med filmer och serier. Undrar bara när jag skall få tid till allt de?
 
 

Tid för spontanitet

Veckorna går så snabbt att jag knappt hinner med mig själv. Det är skola, läxor, träningar och en massa andra saker jag försker hinna med. Och så måste det ju finnas tid fr att vara spontan också. Den här helegn bestämmde sig syrran och jag för att åka ner till stranden och bo i husvagnen, eller hon bestämmde och jag åkte med. Varma mackor, alldeles för mycket chips, nattpromenad,
försökt till att fixa bäddsoffan och fullkommligt spöregn. 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se