kroppkakor och loppis

Blev lite deprimerad häromdagen då jag hörde någon prata om skolstarten på tv. Jag är inte på långa vägar klar med mitt sommar lov. Känns som det precis har börjat nu för min del. Jag menar värmen, jag har badat, firat födelsedagar, med mera. Och idag blir det kroppkaks lunch hos mormor, nomnom. Fy tusan vad jag älskar sommaren!
 
 
Och förresten, det är loppis på levide orleifs, öppet när skylten är uppe. Skyltat från Levide korset. 
Vi har mest kläder och böcker men även porslin och andra småpryttlar, kom förbi vet jag!

Storstädning, sol och smörgåstårta

solen skiner och idag blir det fest på orleifs. Syrrans kille fyller år så han familj kommer hit och det blir smörgåstårta, mums!
Nu håller syster och jag på med storstädning i huset, eller inte stor städning, men när man bor i ett så stort hus blir all städning storstädning ;)
 

Solbränna och pizzor

En skönt varm, eller snarar stek het dag vid stranden. Nu kan jag faktiskt säga att jag börjar bli lite brun. 

Nu blir det pizza

 

 

 

 

Bild 1: bild från en foto runda i björkhaga med Emma 

Bild 2: Inte kvällen pizza, men en minst lika god av mästerkocken Lina

Sommar och sol

Just nu flyter mitt sommarlov på så jäkla bra, grillkvällar med familjen, shopping, film mys med syster, joggat, solat, badat och idag skall vi åka till stranden. Så här skall sommarn vara! och äntligen har solen och värmen hittat till Gotland.
Får dock säga att nackdelen med min familj är att de sover 24/7. Funderar på att gå upp och umgås lite med mina kläder eftersom ingen annan tyckas vilja det nu på förmiddagen. 
 
foto: JAG

“A sister is a gift from God, sent from above to make life worthwhile here below.”

Hela morgonen/förmiddagen har gått åt till att kolla på The big bang theory. Rätt så bra start på dagen om du frågar mig. På tal om Bra, solen skiner, det är över +20, båda mina systrar är hemma på Orleifsons residenet vilket tyder på en toppen dag! 
 

Bad girls club

Har börjat inse att så fort jag börjar se en serie och gillar den slutar det med att jag inte gör något annat än att kolla 24/7. Nu är det med Bad girls club jag fyller mina dagar med. 7 tjejer som bor i ett hus, festar, raggar, skriker, snackar skit och slåss, så jäkla kul att se på!
Förstår dock inte hur jag kan känna så mycket hat mot vissa personer som jag aldrig träffat. De är ju så jäkla dumma i huvudet, enligt mig. Undrar lite hur man skulle reagera om man träffade dom IRL, man tror ju att man känner dom.
 
 
Bara måste kolla på resten av säsongerna ^^

Just girls things

Hade en jätte mysig grillkväll igrå med föräldrar, syskon och en bebis. Super mat och långa samtal, kan det bli bättre (jo jennie kän dig inte utanför, de hade vart bättre om du var här också)

Idag verraskade himmelen mig med sol, och temperaturer över 20 grader. Har legat ute och solat, värmt och skönt! Det bästa med att sola så här års är att man får "tan lines" typ direkt, heheh, så tråkigt att sola om man inte får resultat direkt.
 

Shopping

Shopping
 
Gjorde lite shopping häromveckan och här är 2 plagg där ifrån, tröjan till Höger är dock vit, inte gul. 
Är helt förälskad i blusen från KappAhl, den kommer slitas ut, hahah! 
På tal om kläder, imorgon kommer Syster utförbi, blir lite grillat osv. Men hon har med sig kläder som min A-kusin resat ur garderoben. Allt från märkes- till budget kläder, de gillar vi!

Sunset

När jag vänder och springer långt härifrån se mig som saknad, en förlorad son

Cyklade upp till idrottsplatsen och träffade Julia och Zenita, sprang bara 2 km men shit vad skönt det var! Hade ett riktigt bra tempo och det kändes bara väldigt bra. När vi sprungit klart blev det lite fotboll också, stod och latjade lite bara. Kom hem för kanske 30 min sen så har hunnit ta en dusch och fått på mig min onepiece, skall käka lite kvällsmat och sen kopplar jag på min mys-mode och göör inget mer ikväll.

Min drömmfångare måste vara trasig..

Har varit en hemsk natt. Mardröm på mardröm har löst av varandra hela natten, dock inte drömmar med spöken monster och död, bara konflikter, flykt och en ständig känsla av obehag. Var helt olycklig när jag väl steg upp. Och mycket gladare blir jag inte när jag ser ut och ser stora gråa moln över hela himmelen. vissa dagar  behöver man solsken mer än andra, idag är en sån. Har inte orkat gå och klä på mig än, så sitter här i min pyjamas och väntar att timmarna skall gå. Skall träffa Julia och Zenita vid 4, tänkte ut och springa lite, sköönt! precis vad jag behöver en sån här dag. 
 
 

Tisdag

Ingen insperation till något skrivande, dock till shoppande. vet inte om det är till min fördel eller inte. Igår blev det en dag på stan med mamma. En champangefärgad blus, en plånbok, två bruna breda skärp, en bikiniunderdel, underkläder, ett par metallica blå byxor, två par svarta strumpbyxor. Tror nog det var allt ;)

Ikväll har jag fotbollsträning, känns jätte skönt att få komma iväg och sparka lite boll, och senare ikväll Top model!
 
 

Onödigt vetande


"We live in a fantasy world, a world of illusion. The great task in life is to find reality."

Det blev en dag i stånga för min del, det var inte så kul, rätt så kallt, men broschans lag vann så får väl vara nöjde med det i alla fall. Idag där emor har jag varit mycket duktig. Var ute med pappa och hunden, jag joggade pappa cyklade. Vi kollade lite på ägorna, och jag fick lite intervall, och vanlig jogging träning. Dock tycker jag ännu det är fruktansvärt tråkigt att jogga, det hamder ju inget, jo man blir trött men vad är det för bra med det?

Kom hem och körde lite övningar med gummibandet inne på loftet, tog en låång dusch och fick sen i mig en god sallad men stekbröd, kyckling oliver med mera. Just nu håller mamma på inne i syrummet, och det är till mig för en gångs skull, bild kommer på mitt designeplagg när det är klart!
 
 
Kollade lite bilder och hittade den här, det är nog det ända jag sytt själv som jag använt, jag är rätt så dålig på det om man säger så, därför har jag mamma, jag säger hon syr ♥

“If you don't know where you are going, any road will get you there.”

Vet inte om jag skall åka till stångaspelen eller bara ligge hemma och kolla på film hela dagen. Eftersom vädret är lite grått är ju inte humöret på topp. Men jag har i alla fall försökt och gjort det bästa jag kan för att inte tänka på den gråa himmelen. Till frukost gjorde jag en super god smoothie med jordgubbar, smultron och vaniljyoghurt. satt sen och lyssnade på lite musik, tog en dusch och plockade undan lite saker i mitt rum, nu är det lunch och sen får vi se vart den här dagen tar vägen!

En dag på stranden

På väg till staranden nu efter en sväng in till stan. Blir grillat ikväll med Jimmy och Emelie och troligtvis om jag känner min bror och mig rätt en hel del boul, fotbollskrocket och volleyboll ;)

Hahah, idag när jag var bollkalle för damlandslaget var mamma och jimmy påläktaren, det kom fram en lite kille, 5-6 år, som kände igen jimmy för han spelar i Gute, Han ville då ha autograf, sen kom resten av klassen med dagis barn och alla ville ha hans autograf, hälften visst ju inte ens vem han var, men troligtvis var han väl känd tyckte dom så lika bra att passa på ;)
 

Inspiration

 
Rock/Chic
 
 

Sheer top
450 SEK - topshop.com

Straight jacket
985 SEK - celebboutique.com

Isabel Marant skinny jeans
4 980 SEK - shopmrsh.com

Black boots
225 SEK - myhotshoes.com

Busy Girl

En måndag med en hel massa saker att göra. Steg upp, åt frukost, blev hämtad av Zenita på moppe, åkte till pingisträning, radion kom förbi, snackade lite med oss osv :) du kan lyssan här om du vill. Mellan 10 - 12 är vi med, tror jag är med i klippet 11.30 - 12.00.
När jag kom hem käkade jag mat, sen åkte jag till Hemse och tog en spruta, hu, inte kul, ont gjorde det också. Nu sitter jag hemma i köket och dricker vatten och laddar för match ikväll.
 

Gorgeous

Gorgeous
 

Sheer shirt
450 SEK - topshop.com

Blazer
910 SEK - topshop.com

AX Paris skinny leg jeans
325 SEK - axparis.co.uk

AX Paris high heels
425 SEK - axparis.co.uk

 

Bieber, Blixtar och Bakvärk

Under bara några dagar har en himmla massa hänt känns det som. Jag har fått reda på att jag skall vara bollkalle för damlandslaget nu på onsdag, jag skall vara med på radio på måndag, jag har fått biljetter till Justin Bieber (!♥)
Helt otroligt det sissta, visst, det är väl inga toppen platser, men jag kommer vara där!!

Ett riktigt oväder drog in över ön igår, åska, ösregn och en hel del blixtrar. Nu äntligen har våran fiber kommit tillbaka också, så tänkt ligga och slö framför internet medans jag smälter min saffranspannkaka :)
 
 
Bildkälla - google

Shop til you drop

Här har du en bra blandning med fynd från, h&m, gina trocit, ur&penn, guldfynd men också en hel del secondhand, jag rekomenderar faktiskt Stadsmissionen om du skall till stockholm, mycket frächa, nya och billiga kläder! 

2012-07-03

Hann inte mer än hem förrens det var dax för fotboll. och på tal om det hade jag träning idag också. En hel del shopping blev det i alla fall på resan, och en hel del bebis också ^^ längtar till i sommar på de komemr hit :) Ett collage med lite bilder på framför allt kläder dyker upp imorgon!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se