Hösten är ju faktiskt rätt så fin

Fredagar är numera min lediga dag,och herregud vad skönt med långhelg! Elsa är på besöka i våran lägenhet idag så eftersom vädret var så himla fint tog vi en promenad. När man går där upp på klippan, med havsutsikt, lungt och stilla, löv i alla möjliga färger, då inser jag att hösten tillhör en av mina favorit årstider. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I svart och vitt

Mina favoriter ♥
 
 

Måndag - Höstlov

Så himla underbart skönt det är med höstlov. Trotts att jag hittills spenderat större delar av det hemma i soffan. Har en så jäkla irriterande rethost som inte vill ge sig. Ligger och hostar som en tok nätterna igenom. Är rätt så seg idag efter ännu en natt av dålig sömn, så ligger ännu på soffan i pyjamas. Har nyligen ätit frukost och nu ser jag när Henke spelar fifa. Egentligen är det en massa saker jag vill göra när jag äntligen har tid. Men samtidigt är det nog bättre att ta en vilodag extra än en för lite. Och med tanke på att det regnar och är urkasst väder ute blir man ju inte direkt mer peppad på att gå utanför dörren.
 
 
 

Bästa spellistan någonsin ♞

Till att börja med kan jag säga att min hals är svullen som bara den. Blir också extremt anfådd av att göra ansträngande saker som att 'gå upp för trapan' och 'gå i rask tackt'. Har verkligen ingen lust att bli sjuk, speciellt inte över lovet. Imorgon är sista skoldagen, sen kommer äntligen det efterlängtade höstlovet. Lite jobb och lite små saker hit och dit är planerat så tror det kommer bli ett väldigt skönt lov. 
*
Eftersom jag har träningsuppehåll för tillfället passar jag på att ta det lite lungt för en gång skulle. Sitter just nu och redigerar lite och lyssnar på underbar musik. Har blivit helt besatt av soundtracket från Spirit: Stallion Of The Cimarron. På svenska Spirit, Hästen från vildmarken.
Lyssnar på det dag ut och dag in, och tröttnar aldrig. Tycker om det så himla mycket för att detta var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var liten (okej skall inte ljuga, de är fortfarande en av mina favoriter) och sen så tycker jag bara att Bryan Adams röst är helt magisk att lyssna på.
Mina absoluta favorit spår är I will always return och Nothing I've ever known.
 
   

Prioritering

Och så var det ju det här med att hitta en schysst jacka till hösten/vintern. Är den exakt som jag vill ha den är den för dyr, är den rätt modell är färgen fel och när jaghittar en jätte snygg jacka till bra pris i rätt färg finns den självklart inte i min storlek! Men jag skall hitta den perfekta jackan. Har  spenderat större delar av kvällen åt just det och har hittat två favoriter.
 
Tycker faktiskt att jag varit rätt så duktig när det gäller att "inte spendera en massa pengar på kläder". Som student har jag märkt att alla mina pengar går åt till något så tråkigt som mat. Tyvärr är det också rätt så svårt att prioritera bort. Men eftersom jag varit så duktig tänker jag fortsätta fönstershoppa och kanske till och med beställa nya skor medans jag är igång. För det är jag faktiskt värd, borde ge mig själv en liten
guldstjärna också 
 
 
Fall mani
 
Fall mani by believes featuring vinyl wall art

1 Oktober

Det är den första Oktober idag och eftersom det är ny månad är jag bara allmänt peppad på allt. Bland annt börjar från och med idag mitt godis förbud, 1 månad, 2 månader, det får vi se. Men nu blir de inge mera chips på ett bra tag. Skall även lägga upp ett träningsschema och börja köra mera styrka. Har gått hela sommaren och sagt "i höst skall jag börja träna" och nu är det höst, på rikitgt, så det är bara att sätta fart! 
*
På senaste tiden har vi haft en hel del valp i lägenheten. Har insett hur himla mysigt jag tycker det är. Med livet som jag lever just nu har jag inte tid att ha hund till 100 %, därför är det perfekt att kunna låna hit en när man behöver stimulera djurabstinensen. 
 
Elsa ♥
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se