Favoriter

Några favoriter från först MQ sen Lindex ♥
 
 
MQ
 
 
 
 
Spring items
 
 

Nu är det inte länge kvar

Från att inte haft en enda inlämmingsuppgift på hel året kom plötsligt allihopa på en gång. Tävlingar till UF, en rapport för IV kursen Idrott & Hälsa plus då mitt gymnasiearbete som skall utföras praktiskt och sedan skall det skrivas en rapport till över detta. Men nu, cirkus en vecka senare är allt detta klart inlämnat och utfört! Nu återstår i princip endast 10 veckor praktik sedan ceckar jag ut och tar studenten. Galet, JA! 
 
Men innan vi ser för mycket mot framtiden skall jag ha sportlov. Otlrigt efterlängtat, och skönt skall det bli. En vecka med sovmorgon och tid för annat än skoaln helt enkelt. För att fira in detta var jag och Henke på Clarion hotell och åt frukost häromdan. Hotell frukost är lätt det bästa jag vet ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Behöver du en amatörfotograf?

Behöver du nya bilder till din hemsida, bilder till en broschyr eller bara ett fint foto att ge bort i present? Men du kanske inte har lust att anlita en proffsfotograf för 1000/kr timme. Då ställer jag gärna upp! Jag har fotat lite till och från i snart 5 år. På mitt CV står sen tidigare en bröllopsfotografering samt en fotografering för Struwe Gotland AB. Där i mellan har jag bara fotat för skoj skull. Fotboll, ridning, fester, natur, djur, ja lite av varje helt enkelt.

Låter detta intressant, eller vill du se flera bilder? Skicka i så fall ett mail till mikaelaorleifson@hotmail.com så kan vi diskutera vad för typ av bilder du är ute efter samt pris :)

 

Jag fotar med en Nikon D3100

Tillhörande objektiv:

Tamron AF 70-300 mm F/4-5.6 macro 1:2

Nikon AF-S DX Nikkor 35 mm F/1.8

Nikon AF-S DX 18-105mm f/3,5-5,6 G ED VR 

 
 

En katt som hette Fred

 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se