Jag tror på magi

Jag vill tro på magi, något mera måste det väl finnas, eller? Fast man ser bara det man vill se. Du måset tro,
ha ett öppet sinne.
Undrar hur det skulle va att leva helt isolerad. Jag menar inte instäng utan mera, misstolka mig inte, mentalt handikapad. Du tror att det du ser är allt, inget mera finns, ingen fantasi över huvudtaget, ingen tro.
Undrar vad de människorna drömmer om på nätterna, vad de drömmer om i livet? Drömmer de ens om framtiden?
Hur som helst vill jag inte ta reda på de, för jag tror, jag vill se, jag vill drömma, jag vill uppleva, något mera måste det väl vara, ja det måste de. 

 Bild från igår, det är vad ni får för idag, övriga bilder kan dyker upp lite när som.
 

"Älska mig, mata mig och lämna mig aldrig"

Tänkte ta och käka lite men jag känner att jag inte kommer någonstans då det står en katt i knäe tpå mig och gr allt för min uppmärksamhet.. 
Tack och lova har det slutat regna, ikväll blir det årets första utomhusträning med fotbollen, skall bli skönt att verkligen få springa och sträcka ut benen, de blir en helt anna känsla än inomhus!

Tog några riktigt fina bilder idag! rätt så njd med mig själv, hahah, men bilderna får ni se först i morgon ;)
 

Gör vad du kan, där du är, med det du har

God morgon! synd att jag inte kan säga det samma om vädret.. Det regnar och blåser, usch så tråkigt. Men man får stå ut med sånna dagar med. Tänkte utnyta det med att städa rummet, fota och baka :)
 
 

Time

DFTBA

Det blev sovmorgon i morse eftersom jag skulle till läkaren vid 10. Åkte därefter direkt till skolan. Blev inte så mycket gjort där för min del, käka, diskade lite och kollade på film. 

Den sömnlösa helgen börjar komma ikapp mig nu. Skulle bara kunna krypa ner i sängen och sova redan nu. Men har i alla fall en hel dag imorgon att sova ikapp på, som jag älskar att gå på Donner!
 
 
Såhär såg jag ut idag, om ni bara viste hur snällt mitt hår har varit idag. De har hållit sig fint hela dan!
keep up the goo work
 
Topp - H&M
Kofta - Second hand
Byxor - Vero Moda

Mina Favoriter

Min favoriter från Top Shop.
längtar så till våren, pasteller och värme ♥
 
 
Top Shop
 
 

Fiskdoft & filmklipp

Nu har jag äntligen tid! Har kollat på fotboll hela helgen och också spelat, 1 förlust och 3 oavgjorda räkte inte speciellt långt, men det var riktigt roligt och broschan vann i alla fall med sitt lag :) 

Känner ett starkt behov av en dusch då jag bara känner fiskdoften omkring mig. Vi har nämligen filéat fisk i skolan idag. Men ruskigt gott blev det i alla fall! Tänkte nu säta mig och redigera lite filmklipp från i helgen och det är många kan jag säga.. 
 
 
Förlåt fr kass kvalité men det här var vad jag hade på mig idag! :)

Upp upp och iväg!

Roligt att  få kolla på lite fotboll, gör mig bara ännu mera taggad tills imorgon! Skall snart iväg och jobba på revyn, blää, tur att vi får in så jäkla mycket pengar till laget för kul är det inte. Men innan jag går nånstans skall jag se klarrt Pretty Little Liars :)
 

Rubrik

Har haft NA hela dagen, men nu börjar lektionen lida mot sitt slut. Skall hem ch käka lite sen skall jag in till Visby. Först tänkte jag kolla Hockey och efter de Fotboll. GA-cup drar ju igång och mitt lag (vi har två) spelar ikväll vid 11 nånting. Får se hur länge jag orkar vara kvar. Tror sista matchen är vid 3 eller något, och jag är ingen  kvällsmänniska, hahah!
 
 
Kallt som tusan imorse när jag skulle till bussen, -17 hela halsduken var helt full av is, inte speciellt värmande ;)

Underbar soluppgång

Var på väg att cykla iväg till bussen imorse då jag såg ut över änget. Alt var perfekt, solen som lös orange på de frostiga träden och kölddimman som låg längs marken. Jag slängde en blick på klockan, rusade tillbaka in i huset hämtade kameran, klickade några bilder, tillbaka med kameran i huset och sen iväg till bussen, hahah, men när ni får se bilderna så förstår ni mig!
 
 
  
Så synd att jag inte han med fler bilder, men får väl hoppas att det kalla vädret tillåter flera sånna här underbara soluppgångar! 

Mina tankar om hästar

Måste mege att hästar är otrolig fina djur. Men ändå, irrirerande nog är jag rädd för dem. Det börjar bli bättre och skall snart ta mig i kragen och slänga mig upp på hästryggen. Men skall ta och vänja mig lite med närvaron av häst ett tag till. Nu när syster flyttat hem igen så smyger ju två fyrbeningar omkring i närheten. 
De är i alla fall sjukt fotogeniska djur. Blir nästan alltid bra med de där stora mörka ögonen som verkligen genom borra linsen. De ser ju snälla ut, skall bara få in det i min hjärna att de stämmer också. 
 

Ett land utan årstider?

Jag har jag faktisk hemstudie dag idag så fick se till att plugga lite också. Men nu är det klart och iväg mailat! Skall snart börja fundera lite på vad som skall bjudas till kvällsmat också, suck.
 
Jag älskar att äta, titta och läsa om mat men att komma på är jag desto sämre på.
Kommer alltid på att jag skall äta försent, så är oftast vrålhungrig och orkar då inte laga något gott utan det får helt enkelt bli lite makaroner och köttbullar eller liknande.
Därför börjar det nog bli hög tid att pallra sig ner till köket nu Mikaela, hahah ;)
 
Måste nog medge att detta är bland mina favorit väder. Solen skiner (och värmer!) allting är helt inklätt i frost och bara glittrar. Det är synd för kamera ger inte naturen sin sanna rättvisa. Man måste stå där i den iskalla luften för att inse hur fint det är.
 
Tänk ett land utan snö, nej det skulle jag inte gilla. Alla årstider måste nog vara bland det bästa med att bo i Sverige. För varje ny månad har man något att se framemot! De första blommorna efter en hård vinter, dagen de det är för varmt för långbyxor och sedan se löven skifta färg och tillslut lämna träden och ge plats åt den första snön.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Promenad

God morgon! Har äntligen hittat en sida där jag kan se Pretty Little Liars igen, jippie!
Nu skall jag ut på en lite morgon promenad med kameran nu innan lunch :) 
 
Bild från i julas. Medans de flesta andra har slängt ut sin julgran vid de här tiden står våran och växer för fullt. Kanske blir att sätta påskfjädrar i den i år ;)
 

Fluffigt hår & Inspirationsbilder

Nu har jag landat i soffan. Känns riktigt bra inför fotbollscuppen i helgen och pingise var så himla rolig. Inte speciellt givande men väldigt flummig, hahah! Nu kollar på jag Så blev vi Svenska Hollywoodfruar. Och jag häpnar ännu över Marias hår, heelt otrolig,så fluffigt. 
Tänkte sätta mig och redigera bilder men insåg att det som behövs är en ordetlig rensning. Och det är bra för då kan jag ta ny bilder. Skall tjata lite på syrran och se till att fota lite fina häst/fantasy/natur bilder :)
 
Inspiration - We♥it/Pinterest

Matlagning och stress

Jag lever, har bara så mycket att göra! Febern blev det som tur var inget av så kunde åka och träna fotboll på kvällen. Igår efter skolan så åkte jag till Hemse och var på gymmet med Julia i 1 1/2 timme. Väldigt skönt men trotts att jag strechade bra igår har jag ändå en otrevlig träningsverk. 
I skolaln idag på det matlagning på schemat. Potatis gratäng. kyckling, sås och cream brule (?) Mumms! 
Känner mig fett med stressad så inlägget blir nog inte längre än såhär. Fotboll i Garda om 1 timme och direkt efter det pingis i Levide, skall det va skall det vara ordentligt ;)

Bio och feberfrossa

Det kom och bli en väldigt lång dag igår. Som sagt, var i skolan på förmiddagen, men det var rätt så soft. Stod och hackade lite grönsaker och chillade mest. Sen skulle jag jobba på revyn, lite mera kraftansträngande, men det gick bra. Direkt efter de hämtade Jennie mig i Klinte och vi åkte in till visby. Vi skulle se på bio och det blev Berättelsen om Pi. Inte alls som jag trodde den skulle vara men det var otrolig bra gjord. Så synd att vi inte såg den i 3D men ingen av de tiderna passade. 

Vet dock inte riktigt vad som hände med mig under film. Började frysa så in i den, kände mig helt febrig och när vi skulle gå tillbaka till bilen efter film skakade jag så in i den. Slängde mig på soffan när jag kom hem och lyckades sova en halv timme i alla fall och få upp värmen lite. 
Bilder från filmen.
 
 
 
 
 

Nu - Skola

Just ätit frukost och fixat mig klart och är på väg till skolan, yees du hörde rätt, skolan, på en lördag. Det är öppet hus på Donner och just våran klass skall laga mat till alla hungriga besökare. Inte så super kul om du frågar mig, men får i alla fall gå nån timme tidgare för skall jobba på Revyn med laget också. 
Fullt upp helt enkelt, men imorgon får jag i alla fall en slappis dag. Känns faktiskt bättre att inte göra någoning när man vet att man har gjort något, hahah, lite förvirrande men ni förstår nog. 
 

We go together like..

Äntligen fredag. Den här veckan har bara rasat förbi. Idag har varit en otrolig fin dag måste jag säga. Klarblå himmel, sol och lätt snöfall. Får dock inte ihop det hela med blåhimmel och snöfall?

Har ätit en skål chrunch och vanilj yoghurt, mumms ♥ så himla gott ihop. Ikväll skall familjen hem till Jimmy och fira födelsedag så det bjuds på tårta, ännu mera mumms. Nu skall jag bara lägga mig ner på soffan, och göra ingenting. Så himla kallt i huset också så många filtar lär behövas, när jag vaknade imorse var det 15 grader på mitt rum, kanske lite för kallt om du frågar mig ;) 
 
Breakfast time
 
 

Let's go!

Rätt så soft skoldag med Idrott & Engelska. Nu är jag på väg in till stan. Skall fixa lite småsaker med Jennie & Mamma. Senare ikväll blir det pingis träning & arobic, nu jäklar skall det tränas på!
 

Mjuka muskler & Recept

Riktigt skön träning idag, bra fart på alla, bra spel och riktigt svettigt, hahah! Älskar känslan när man kommit hem, duschat, ätit och bara känner sig helt mjuk och mör i alla muskler när man väl lägger sig på soffan.
Snart är det dax för veckans tv-höjdpunk, Sveriges mästerkock. Och på tal om det tänkte jag ni kunde få ett recept från dagens lunch, enkelt och gott!
 
Chili Con Carne med grönsaker
4 pers.
 
400g nötfärs
1 st gul lök
1 st paprika
½ squash
 2 tsk smör till stekning
400g stora vita bönor (går även bra med andra bönor, jag hade svarta)
1 tsk salt
1 st pressad vitlöksklyfta
400g krossade tomater
1 tsk sambal oelek
2 dl minifraiche
 
Skala och hacka lök, paprika & squash. Fräs färsen i en teflonpanna och rör så den blir smulig. Lägg i grönsakerna när köttfärsen fått lite färg och låt fräsa med.skölj bönorna och låt rinna av. Tillsött bönor, salt, vitlök tomater & sambal oelek. Låt allt koka några min. Servera med Ris, minifraiche & rucola sallad. 
 
 
 
 

Masterchef Mikaela

Hunnit med både det ena och det andra idag. Jag har lagat mat, det blev chilli concarne med grönsaker & ris. Har också städat rummet, kollat på film och varit ute i det fina vädret och solat.

Om en timme skall jag i väg och träna fotboll, äntligen! Känns som flera veckor sen jag träna. Får väl se hur det går dock, hahah. Det värsta med att vara sjuk är att kondisen försvinner totalt, tur då att jag inte hade någon kodis innan heller då ;) Får se till att ta tag och komma igång med träningen överlag nu känner jag!
 
och den här söta kissen har hjälp mig hela dagen, hahah, han är bara för rolig ;)
 

Tisdag morgon

Godmorgon! mår så himla mycket bättre idag så är på väg till skolan nu. Det blir en dag i köket så det skall bli roligt. Och så hörde jag något om glass också ;) Nu måste jag snabba på lite, blir tvungen att gå till bussen, usch, så långtradigt, och kallt.. äsch, på med långkallingarna, raggsuckorna och sluta klaga nu Mikaela, hahah ;)
 
 

Do well, Live well & Dress REALLY well

 
Dress Really well
Vill ha, vill ha, vill ha. Alt i det här collaget är så jäkla snyggt! Speciellt skorna, skulle aldrig använda dem om de fanns i min gardeob men sjukt coola om du frågar mig! 

Teletubbies & Polyvore

Änu en sjukdag för min del. Här händer det inte speciellt mycket. Ätit, kollat på Teletubbies, spelat sims och varit inne på polyvore. Något i den stilen lär det väl fortsätta. Vill göra något, baka, fota, något! men jag orkar inte.. tur att vi har en skön soffa i alla fall.
 
 
 

Haha!

 

C-vitamin

Ni är förkylningen här! Så har tagit plats i soffan och laddat upp med en massa avsnitt av Once upon a time. Var också tvungen att skippa träningen ikväll, usch, jag som vill börja komma igång nu! Får se hur det bli imorgon, hade tänkt gymma med Julia men om jag mår såhär blir det nog lite sådär med det :/
Får dricka mycket vatten, proppa i mig c-vitamin och hoppas på bättre tider.
 
En mysig katt på magen är inte helt fel när man är sjuk :)
Åhh, precis nu när jag sitter och skriver får jag näsblod också, är det inte underbart..
 

Dagens lunch - Snabbt, enkelt & super gott

 
 

All by myself

Jag är vaken och väldigt förkyld i näsan, orkar inte! bara gpr oh snyter  mig hela tiden. Suck. Fick inte sova speciellt bra inatt häller så det  lär väl bli en slö dag idag. Är själv hemma hela dagen. De andra kommer hem med båten vid 12 inatt så vet inte rikitg vad jag skall roa mig med. Vetdock att jag måste ut i alla denna snö och rasta hunden... 
 
 

Snöstorm & Varma mackor

Har tagit mig igenom en lång skoladag och 1,5 km snöstorm på vägen hem. Tagiten en dusch och nu har jag tagit plats i soffan och kollar på respriser av Sveriges Mästerkock. Ikväll så kommer Jimmy och Emelie förbi. Det blir varma mackor och film, väldigt mysigt! Mamma och pappa är nämligen på fastlandet och skall hämta hem Jennie så jag är själv i huset nu med en hund och tre katter till lördag natt. 
 

Inspiration

Ett klagande huvud & en trött hals

Hej alla! Hoppas ni mår bättre än jag, för känner mig nämligen rätt så seg ikväll. Skulle tränat pingis men min hals tillät inte det, och nu börjar även huvud att klaga. Vill verkligen inte bli sjuk imorgon. Har NA heeela dagen och om jag missar det kommer jag ligga så himla mycket efter, och det har jag inte tid med..
Eftermiddagen har spenderat på soffan. Har kollat på Sveriges Mästerkock men måste nog ge migg till att plugga lite nu med tanke på måndagens prov, ack så tråkigt.
 

Always Kiss Me Goodnight

YOLNOT - You only live nine times

Ett liv utan djur vore inte speciellt bra. Speciellt inte om djuret var katt. Det finns inget bättre än en kurrande mysig katt på magen när man känner sig lite ledsen, sjuk eller arg. 3 katter bor det här på gården och här kommer en liten presentation
 
 
Figo, våran överlevare. 2 gånger har han blivit påkörd av en bil. Första gången blev det ett skadat bakben och en bruten svanns som ännu inte är någon känsel i. Andra gången, en utslagen hörntand, hjärnskakning och bortskrapade morrhår vilken resulterade i noll balanssinne i några veckor. Men nu är en han välmående (tjung) kisse som är världens mysigaste, om han vill ah mat, eller mjölk.
 
 
Sissel, damen i huset. 16 år gamal och gör inte speciellt mycket. Sover, Jamar, eller skall jag säga piper, och äter. Hon ser liten och söt ut men ställ fram en skål med ostbågar och hon blir en plåga. Men ändå, den här katten har nog inte klor, världen mjukaste tassar och mage. När hon var mindre skulle hon gärna ligga på kudde när man skulle sova, eller på huvudet. Och klappade man henne inte fick man en stor blöt nos i ansiktet.
 
 
Sists och minst min kisse, Zimao. Roligare katt får man leta efter, och fluffigare. På sin fritid gillar han att Bli duschad, leka med damsugaren och bara lufsa omkring. Brkar kalla honom för lill hunden för han är inte alltid speciellt kattig. Det spelar ingen roll hur dåligt humör jag är på, men den här pälsbollen kan alltid göra mig på bra humör ♥

10 snabba

Senaste
 
Låt du hörde: Club cant handle me - Flo-Rida ft. David Guetta
Film du såg: Forest gump
Mat du åt: Hasselbackspotatis & Rådjurbiffar
Kram: Pappa
Känslan: Rastlös men glad
Glädje: Att vinna en viktig macth med laget
Längtan: Familjen
Personen du träffade: Mamma, Pappa, Mormor
Personen du pratade i telefon med: Bror
Personen du fick sms av: Min fotbollstränare
Gången du var utomhus: Igår
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Juldagen
 
10 snabba
 
Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Katt
Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: Sport
Sommar eller vinter: Sommar
Cola eller fanta: Fanta
Film hemma eller bio: Film hemma

Födelsedagar & Skoinlägg

Mycket har hänt så har inte haft speciellt mycket tid till att ligga ner och bara ta det lungt. I måndags var det första skoldagen, efter det åkte jag in till Visby, firade Julias födelsedag med bowling och middag på Lilla Elefanten. Igår var det också skola. Vi var i köket hela dagen. Resultatet blev egengjord pasta med pesta, mozzarella & tomat sallad, stek kyckling sammt pannacotta. Helt klart det godaste jag ätit på länge!

Idag känner jag mig helt slut, sov som en stock inatt men käner att en förkylning är på gång så är lite seg. Hade gärna legat på soffan och kollat på once upon a time hela dagen, men idag är det fullt upp. Pappa fyller år, skall in till visby och fixa skoilägg och sen på körskoleutbildning. 
 

lol

Typ det roligaste jag sett i hela  mitt liv, hahah!
#Hunger Games Nörd
 

You light up my world

God Morgon! eller eftermiddag kanske det börjar närma sig. Hittils har jag bara legat på soffanoch kollat på
Once upon a time, Men nu blir det lite fixande vid datan. Ikväll är det fotbollsträning, så skönt de skall bli att få springa av sig lite!

Skolan börjar imorgon, och tyvärr, som alltid, har jag inte hunnit med lika mycket som jag vill då jag är ledig, men har i alla fall hunnit med att fota en hel del. Bland annat passade jag på när Jennie var hemma :)
 

 
 
 
 
 

New in!

Var i visby igår med mamma, fikade med syster, och gick runt lite på öster. Sen åka vi och kollade på hockey där jag träffade Julia, spännade match som slutade 3-2 visby roma, och väldigt bra sällskap av Julia :)
 
 
New in!
 
Hittade dessa två underbara på rean igår. 
Rosa linne - H&M 50:-
Vit spets topp - BikBok 100:-

Dagen då jag skar av mig fingret

Klockan närmade sig 18.00 vilket betyder middagsdax. Jag kände ett sug efter guacamole och gick därför till skafferiet och hämtade 3 avokados.
De var helt perfekta, gick hur lätt som helst, tills jag kom till avokado nr 3. Jag stälde den på högkant, la kniven mitt på, tryckte till, och slant. Smärtan var obeskrivlig.
Jag såg en lite blodig klump ligga på golvet och han precis inse att det var mitt finger inann jag svimma.... 
Nej, jag skoja bara, fingret sitter där det ska, det enda som hände var att jag fick ett jack i fingret, visst det gjorde ont som fan, men jag tror köksskåpet fick mera onte av mitt damputbrott än jag fick av kniven. Trode inte jag var så känslig för blod, men när jag skulle byta plåster höll jag fan på att svimma, på riktigt. Mådde så himla illa. Blää, från och med nu skall jag sluta använd våra jäkla globalknivar, innan jag skär av mig fingret, på riktigt. 
 

Love Top Shop

Bara måste älska dessa snygga shorts från Top Shop ♥
 
Shorts by top shop
 
Shorts by top shop by believes featuring sheer shirts

Om inte

Har just suttit och kollat på hockey, och oj så kul det kan va! Tänkt, vad skulle man hettsa upp sig för om inte idrott fanns. På tal om det, imorgon blir det ännu mera Hockey. Skall in till stan med mamma och kolla när visby roma spelar. Hade också tänkt gå en sväng på stan innan,  se om man kna hitta några sisat rea fynd :)
 

5 dagar av frihet

Väldigt mycket bilder och lite text här på bloggen nu tycker jag. Det beror på att jag inte gör speciellt mycket nu. Jo, jag fotar, hahah. En vanliga dag för mig ser ur typ såhär:
 
Stiger upp vid 11
Äter frukost
Kollar på tv
Äter Lunch
Sitter vid datan
Spelar wii
Fikar
Irriterar med Jennie
Äter middag
Kollar på film 
Godnatt
 
Inte speciellt spännande om du frågar mig. Snart skall jag väl åter vända till verkligheten. Syskonen åker hem, skolan börjar, börja träna igen. Fast det sist nämnda behövs! körde ett styrkepass på en ½ timme häromdagen, och har ännu en väldigt oskön träningsvärk i magen. Och för att inte tala om min kondis som gått från toppen till botten, suck. Fast får väl skylla mig själv :/
 
 
 

Love yourself. You deserve it.

31 December 2012

Herregud vad jag älskar mitt nya objektiv! Känner mig väldigt inspirerad just nu. Har blivit många fins bilder på sistone så tänkte sätta mig och rediger lite nu, så länge får ni lite bilder från nyår :)

010113

Mycket mysig kväll igår! En bra avslutning på 2012 och en bra början på 2013. Det blev en slö dag idag. Har städat lite i flygeln, sett film och spelat sims, mer än så har jag inte hunnit med.
Och sims får det nog bli någon timme till.
 
 Stella & Sheldon, hahah, en av mina sims gubbar :)
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se