En massa som har hänt

Äntligen kom snön.Var ute på den mysigaste promenaden på länge med hunden häromdagen. I ett snötäckt vinter landskap, mjuk ren pundersnö som föll från himlen och musik i öronen. Så himla mysigt väder.
Det får gärna snö lite mer tyckr jag. 
De senaste dagarna har jag hunnit med en himla massa saker. Började med att fira min 19:onde födelsedag, traditionsenligt i Levide med familjen och smörgåstårta.
Dagen där på var det ätnligen julafton. Hela familjen var hemma och på ett och samma ställe vilket inte händer så överdrivet ofta, verkligen jätte mysigt. men julen tog slut lika snabbt som den kom och gled över i mellandagarna. Har faktiskt mest jobbat men såklart har jag hunnit medd att spela fotboll!
Turneringen slutade med en 9:onde plats av 10 deltagande, 1 mål  och en sväng till akuten. En stople råkade stå i min väg vilket resulterade i ett hål rakt in i bent samt 1 styg. kanske inte det bästa jag gjort i år,
men jag är i alla fall en erfarenhet rikare.
 
 
 

Vad jag egentligen vill ha i julklapp

Nu när Julen närmar sig med stora steg tyckte jag det var dags för en liten önskelista. 
När jag var liten kunde jag lätta skriva två A4 med saker jag önskade mig. I år när jag satte mig ner och skulle tänka igenom vad jag ville ösnka mig stod det stilla.. Vad vill jag ha egentligen? Visst det blev en rätt så bra lista tillslsut men det är svårt tycker jag. Jag menar en ny mobil, en Audi A6 och en resa till Thailand är saker jag verkligen vill ha, men kände att jag inte ville lägga nivån på julklappar så högt. Menar att det kan bli rätt dyrt då jag har 4 syskon, 2 föräldrar och 1 pojkvänn att köpa presenter till. Men i vilket fall som , här är den lite mer nedtonade listan!
 
 
christmas wishes
 
1. Berlocker från Thomas sabo   2. Hörlurar från Marco Alexis   3. Guldbestick   4. Uggs (ev. något annat mjukt/fluffigt/lurvigt att ha på fötterna)     5. marmorbricka    6. Sminkspegel på fot    7. Annanasburk    8. Sminkborstar   9. Neccisär från Lindex

Måndagmorgon

Helt ärligt nu, jag har faktiskt ingen imot måndagar. Det kan ha att göra med att jag alltid jobbar helg och där med är ledig varje måndag, men ändå. Började denna måndag 10 dagar för jul med en promenad med Elsa. Älskar verkligen att bo när havet. Så himla fint där på morgonen när solen ännu ligger lågt, det fina ljuste och havet som skiftra i turkost. Så fint!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se