Ny bloggportal

Godmorgon!
 Jag har nu valt att flytta min blogg till Nouw.com istället. Främsat anledning är helt enkelt för att nouw är så mycket lättare att arbeta med, göra snygga inlägga och jobba med bilder. Denna blogg kommer självklart finnas kvar då den ändå innehåller stora delar av mitt liv sen 5 år tillbaka. 
 
Men från och med idag hittar ni mig på  http://nouw.com/orleifson
 
 

Snart på en plan nära dig

Gameday. Med 8 dagar kvar tills seriepremiär känns det bra att snöra på sig skorna inför vad man får kalla genrepet. Spännande då jag just nu testar lite nya positioner, men nervöst då vi möter ett riktigt bra div. 2 lag. 
 
Hur fantastisk är det inte att fotbollssäsongen drar igång snart! Tankarna tar mig till en avlägsen plan, sittandes på en träläktare, solen lågt ståendes i ögen och det eviga surrandet av myggor. Kvalitén kanske inte är La liga, men det är ändå något speciellt med div 4 på gotland. Levide spelar sin första match redan idag!
så efter min match blir det raka vägen ut till den matchen.
Och som sagt, nästa söndag är det hemmapremiär på sköna Visborgsvallen.
Känner en sådan jäkla revanschlust efter förra säsongen. Dels för min egen del då jag inte riktigt prioriterade fotbollen förrsa säsongen och hade lite oflytt med diverse sjukdomar/skador, men framför allt för lagets skull. Vi krigade oss kvar i sista omgången men vi kan så mycket bättre än så, och det är dags att ta fram det i år. Så taggad!
 
 

Lindvallen

 Alltså hur länge sen var det inte sen det hände något här? Vad har jag gjort egentligen? Inte speciellt mycket tycker jag.. Jobbat, tränat, lyssnat på poddar, tvättat bilen, åkt skidor, blivit faster, köpt nya skor, lite av varje kan man nog säga ändå! 
 
Dock har kameran dessvärre legat på hyllan ett tag. Men till Sälen fick den i alla fall åka med!
Jag har helt ärligt aldrig åkt skidor förut. Och det var svårare än jag trodde, men roligt när det gick bra. Mitt största problem insåg jag, efter en tur up med liften, med ett par plankor på fötterna riktade ut mot ett vad jag såg de som stup, är att jag är höjdrädd. Så sick-sackndes ner för backarna i troligtvis lägsta möjliga fart kände jag mit inte så cool, trotts mina snygga skidkläder, när 5 åringar swishade förbi mig ner för backen. Neej,  nästa gång får det bli solsemster för min del. 
 
 
 

 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se