Lunch dags

Precis ätit lunch och tittat på barnprogram,  nu skall jag ut med hunden :)
Ungsstekt potatismos med gräslök, kallskuren ruggbiff, morötter och rödvinssås

All by myself

I tredagar framöver har jag nu huset för mig själv. Mysigt, på dag tid vill säga. Hahah, jag är helt klart den fegaste och met paranoida personen jag känner. Eftersom det är onsdag är jag hemma idag. Skall laga mat, gå ut med hunden och ikväll har jag fotbollsträning i Visby. Men nu skall jag göra något som leder till många fula ord, irritation och trötthet. Nämligen försöka koppla in den gamla sega mega drivern i tv:n...
 
Bästa. Spelet. Ever.
 

Trött & ont i fingret

Dagen började med att jag försov mig, ca 25 min. Men som tur var han jag till bussen i tid. Sen i skolan cuttade jag mig, på mitt arband (?!) så jag har ett långt djupt sår på pekfingret. Och efter det skrubbade jag plåtar större del av dagen. 
Skall snart åka ner till Jimmy och sova där i natt. Skall vara i stan 09.30 imorgon. Det är gymnasiemässsan och skall stå där till kl 15.00, så heeela dan alltså. Nu behöver packa!
 
Dagens:
 
"Ni måste gå in på Hollister, det är som ett jäkla party!
Det är mörk, de spelar skit hög musik, alla pratar engelska och är coola"
- Anders (lärare)
 
Hahaha!

Rödvinssås & Solsidan

Det blev en super god middag ikväll måste jag säga. Ungstekt potatis, morot och champinjoner, en riktigt fin bit nötkött och en rödvinssås (med portvin, då vi inte hade något rödvin). Jäklar vad gott det var! Nu skall jag, ny duschad och pyjamasklädd krypa ner i soffan med en filt och titta på Solsidan. Sen blir det nog faktiskt sängen för mig, skola imorgon ju. suck.. Jag som vill ha lov i några veckor till, hahah. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming Soon

Godmorgon! När jag tittade ut genom fönstert imorse så var det frost på marken. Jag tycker vinterna är mysig med snö och is men när det bara är oktober vill jag faktiskt ha barmarkett tag till, i slutet av november är det okej med lite snö, lite. 
Sista dagen på lovet, suck, har gått alldeles för fort. Skall nog till Klinte och kolla på innebandy idag. Nu skall jag nog redigera lite bidler. Har kameran full med mysiga höstbilder! :)
 
 
This fall - Coming soon

Fredag ?

Tillbaka på ön. Och jag kom inte ensam. Med mig hem från stockholm kom en berlock som föreställer en cykel, en earcuff, en t-shirt, en stickad tröja och en mössa. och så lite små saker från Panduro till mamma.
Tog ett tag innna jag fattade att det var fredag idag. När jag är ledig från skolan tappar jag dagarna totalt. Men Det är fredag idag och jag har kollat på Pretty Little Liars, så jäkla bra! fick också en inpuls till att städa mitt rum, bara damsugning kvar. Men nu åker jag till Mormmor med mamma och fikar, mumms ♥
 
 
T-shirt - New Yorker 49:-
Earcuff - Ur&Penn 10:- 
 

Scones och långpromenad

Sitter och kollar på 2½ men i marikas lägenhet. Har varit en riktig mysdag! slappade hela förmiddagen, åt frukost, kollade på Desperate Housewives, åt lunch. Sen fick de bli en lång promenad runt Haga parken och när vi kom tillbaka bakade vi scones och drack te, riktigt höst mys. Skall väll snart fixa någon middag, innan min mage gör uppror för då är den inte att jävlas med.
 

Eftersom min kamera inte fick följa med, och jag är för lat fö att läga in bilderna från telefonen så snor jag andras bilder som beskriver min dag :)
 
 
 
 

Packat & klart

Nu är allting färdig packat och klart. Åker om några minuter bara. Inte så mycket mera att tilläga, nu väntar ett x antal tråkiga timmar med bil, båt och pendel, suck. 
 
Inte halloween riktigt än, jag vet, men imorgon, kl 20.00 är det äntligen dax för pretty little liars halloween speciall, gaahh!

Mikaela har blivit spontan

Varit en sväng i visby idag, gått på lite loppisar och varit förbi a-kusin, pratat och fått kläder, lycka! Hittils har det gått bra men snart kommer det komma en dag då jag inte får in mera kläder i mitt rum, tycker jag rensar ut rätt så ofta men tyvärr kommer det in minst lika mycket, förstår inte hur det går till, heheh. 

Har bokat in en liten spontan resa till Sthlm, åker imorgon vid 16.45. Skall bli såå mysigt! :)

.

Nu hade jag tänkt fixa lite med min Design, så det kanske blir lite rörigt ;)

Mario kart, wiiiiii

Sovmorgon, mys frukost och nu kollar jag på Masterchef, litesmå förkyld men när jag vet vad som vänatr vägs de upp med ed :) Skall på avslutning med fotbollslaget idag, skall bli såååå roligt! men det är inte förrens klockan 3, och jag är fruktasvärt rastlös just nu,. skall nog gå och speal lite wii eller något, har jag nämt att jag är grymm på Mario kart? inte? det är jag, när till och med broschan, mr. ödmjuk har sagt att jag är bra, då är jag bra ;)
 
 
 
 
 

I ♥ it

Sitter på samhälle just nu. Tråkigt som tusan men som tur är är jag klar med allt ja skall så sitetr bara och slösurfar. Skall hem till Broschan efter skolan, käka lite mat, sen träna fotboll. En rätt så bra dag om du frågar mig och.... om 1 ½ timme är det höstlov! de behöver jag kan jag säga. Inte för att skolan är så jätte jobbig men är ändå skönt med en paus. 

Efter ett värdelöst inlägg kommer här mina favoriter från we ♥ it
 

Hunger games

Mina planer för idag var se på minst 2 filmer, lära mig att dricka te, göraa så lite så möjligt, så länge så möljigt.
Tycker jag lyckats rätt så bra. Hunnit med att se Goal, några avsnitt Victorious och såg precis klart
Hunger Games.Åhhh vad bra det var! Inte alls va jag förväntat mig, skall nog läsa böcker för komemr inte kunna hålla mig tills nästa film komemr ut ;)
 
 
 

Sverige - Tyskland

Heeeelt galet, så jäkla stolt över sveriges landslag just nu. 0-4 till 4-4, årets match! Med en fotbollsträning och en pingisträning och det här kommer jag att sova gott inatt, och att ha en sovmorgon att se fram emot är ju inte helt fel det häller. 

 
 

Från bagare till modell

Den här dagen slutade inte riktigt som jag tänkt. På förmiddagen bakade vi småkakor, och då menar jag små kakor, typ jätte små, 2-3 cm stora, eller små ;) Sååå söta. Jag bakade chokladbollar, något jag aldrig trodde jag skulle göra i skolan på den här linjen, hahah. När vi stod där kom det in en snubbe från media, de skulle förnya bilden som de har på hemsidan, skall ha med på gymnasiemässan osv. Så jag och en till tjej ställde upp. Vi blev sminkade, fick håret fixat, för så ser vi ju ut vare dag i köket, upp piffade och stylade, yeh right.  herre gud, skulle aldrig klara vara med i top model, noll fantasi ^^
Skall snart och träna fotboll, sen pingis direkt efter, och sen är det ju fotboll på tv, Svergie - Tyskland, fååår man ju bara inte missa!
 
 
en sån här bild var det jag menade, fast det här var den gamla :)

Tio minuter lidande

Idag var jag hos sjukgymnasten och kollade mina benhinnor. Han visade hur de skulle masseras, tio minuter varannan dag, fy tusan vad ont de gjorde. men men, det skall väl vara bra för nånting så får väl lida mig igenom de här fyra veckorna och se. 
Efetr de åkte jag till Roma där min klass var på en föreläsning om hygien. Väldigt tråkigt kan jag säga, förstår inte hur de pallade 6 ½ timme, när jag var helt uttråkad efter mina två, hahah. 
Men nu är jag hemma och skall ägna mig år betydligt roligare saker, dvs. att spela sims!
 

A little piece of heaven

Här komemr de första bilderna från chokladmässan, Oj vad jag vill åka tillbaka nästa år!
 

Choklad & sovmorgon

Chokladfestivalen var super kul! Sprang runt bland alla borden, fotade allt jag såg, åt och sniffade på chokald. Lika lycklig som ett barn på julfton. Köpte med mig  lite praliner hem, mumms ♥ skall ännu lägga in bildera på datorn men de kmr. Träffade Marika när jag var upp också. Sov där en natt sen när jag hade några timmar ledig gick vi i lite affärer och sen tog vi en fika, kanske skulle åka upp en sväng på höstlovet, det är ju snart. 

Kom hem med båten i fredags kl 23.20. Var i säng 00.30 och skulle stiga upp 07.00 följande dag för att åka till Slite på Fotbollsläger. En träningsmatch, teoripass, träning sen hemfärd. var bjuden på middag med mina föräldrar på kvällen så det blev lite sent. Men idag fick jag äntligen sov! så himla skönt. varit 3 dagar i sträck med sena kvällar och tidiga mornar. Och det bästa är att jag har sovmorgon imorgon också!
 
 
 

08.45 12.10 16.45

God morgon! Skall precis äta lite frukost hade jag tänkt. Sedan fixa mig iordning, åka hem för jag glömmde en sak, skola vid 12.10 och vid 16.45 på båten mot nynäshamn. Skall bli så himla kul. får träffa familj, äta, se, lukta choklad och shoppa. Denna resa kan ju inte bli bättre ;)

Vart kommer allt vatten ifrån??

Det blev en välbehövlig sov morgon idag kan jag säga. Var helt slut i går kväll. Efter skolan var jag och tränade fotboll i spöregn på klinte. Herregud, ni anar inte hur blöt jag var. Fick vrida ur mig själv innan jag satte mig på bussen till Levide. Hade pingis träning efter det också. Så fick sitta och käka på bussen. och ni vet de där små värme elementen på bussen? där fick mina vantar ligga och värma sig lite ^^

Skolan i går var super kul. Hela dagen höll vi på med choklad. På förmiddagen förskade vi om choklad och efetrmiddagen gick åt till att baka något med choklad. Milkshakes, cake pops och i vårat fall High hat cupcakes, mmmm ♥
 
måste tyvärr medge att våra muffins inte var riktigt lika fina ;)

Monday

Gotland södra

Bilder från gårdagens match. Alla tagna av laget egen proffs fotograf Sandra Ruthström :)
 

Önskelista

 
Must have
 
Must have by believes featuring h&m

Serieseger & Hole in one

Varit en helt underbar dag!! Hade sista matchen med div 1. laget idag. Trotts 10 man lyckas vi vinna med 2-0. Heelt fantastisk inställning av allihopa, och det var inte orättvist på något sätt, vi ägde matchen! Rätt åt dem när de andra laget inte ville spela niomanna, karma!
Och nu när serien är slut står vi också som seriesegrare, för tredje året i rad, fantastisk! Så lite hurr och hopp och "champange" blev det också efter matchen.

Har också varit i Klinte och kollat på Levide - Klinte, vinst till Levide där med, 3-2. avgörande målet i 91 minuten. 
Så denna fantastiska dag skall avslutas med något riktigt gått att käka, och så åker champangen fram ikväll då far min gjorde sin första Hole in one, du är duktig du ♥
 
inte från dagens match, men samma undebara lag.

05102012

X-factor på tv och en trött Mikaela i soffan. Skall bli sååå skönt att få sova ordentligt. nåja, till klockan 9 i alla fall. För 10 skall jag vara på Hemse och värma upp inför säsongens sista match i div. 1.
 

Tre snabba

 
Ett. Jag hade so prov idag och det gick bra, tror jag
Två. Har suttit och redigerat bilder, och skratta väldigt mycket
Tre. Det skall bli så jäkla skönt med helg!!
 

DKNY

Var en en rolig dag på Hemse torgdag. Ett nagellack, isadora magnetic och en DKYN parfym fick följa med mig hem. Och eftersom jag handlade för över 200:- fick jag en liten goodiebag med Läppglans, nagellack, läppsyl, solkräm med mera. Har också hunnit med att träna fotboll, såklart. 

Precis ätit mat och skall nu plugga resten av kvällen. Börjar känna mig jäklig stressad då jag har prov på fredag och knappt kollat på frågorna, gaaahhh!
 
 
 
 

Livet på Donner

Jag skriver ju nästan varje dag vad som händer i skolan, men en bild säger mer än tusen ord så här kommer en massa! Lite dålig kvalite pga mobilbilder

Mina snygga kockkläder som jag springer runt med hela dagarna i bageri och kök.
(Världens skönaste byxor!)
 
Klinte marknad
I bageriet idag bakades det småkakor för fullt. Drömmar, choklad ciggaretter, chokladsnitt, smörsocker kringlor & bondkakor, mumms! 
Och Till sist människorna som alla dessa dagar spenderas med, som står ut mig 4 dagar i veckan och aldrig klagar, undrar hur länge det håller sig ;)
 

Tomat soppa & Rostatbröd

Varm tomat soppa & rostat bröd med vitlökssmör, stearin ljus och Project Runway Sverige. 
Mysfaktorn är på topp och imorgon väntar en jätte rolig dag i skolan då vi skall tillträda bageriet för första gången!
 

Första Oktober

Ny vecka, ny månad. Helgens marknad gick bar. Sålde inte för så mycket men det var kul :) Idag i skolan när vi skulle städa och ställa i prdning allt var det dock inte lika kul. En massa disk, grejer över allt, sopor, tunga saker som skall flyttas, det vill säga bänkar, kylskåp osv. och så skulle golven i båda köken skuras. Suck, trött. Skall plugga lite nu för har prov på fredag i samhälle, jag är jätte dålig på samhälle...

Eftersom det blev en tråkigt inlägg med min tråkiga dag så får ni en rolig bild jag hitta på Nevnarien. Men Blogg.se är inte med mig så ni får själva gå in och kolla HÄR. Jag ser mig nog som Ops-det-bara-blev-så-stilen ;)
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se