Skyll dig själv

Att jag av all människor, som älskar att fota så mycket, speciellt, missar typ världens fotomöjlighet är så sorligt. Klockan var sent och ja var på väg i säng, och vad ser jag när jag scrollar ner på diverse sociala medier? Jo bilder på norrsken efter norrsken, som tydligen spelats upp precis utanför mitt fönster samma kväll! där fick jag för att jag alltid sitter inne och häckar med gardinerna nerdragna... 
 
Men jag går faktiskt ut ibland. Bor ju faktiskt tillsammans med en hund okcså som faktiskt behöver frisk luft ibland. För någon vecka sedan hade jag tur att ha med mig både kameran och hunden när en fin solnedgång kunde beskådas från min numera favorit utricktsplats, galgberget.
 
 
 
 
 
 
Fick fuska mig min egen magiska himel istället
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Småstunder i livet

Att en eftermiddag få äta varm äppelpaj tillsammasn med någon man tycker väldigt mycket om, med
Micke & Molle på TV och en underbar vårsol utanför fönstret, det är stunder man skall ta var på. Dom här små tillfälle som känns helt obetydliga för studen, de är dom man behöver för att må bra.
 
 
Jag mår underbart bra just nu! Dagarna fylls med härlig varm vårsol, och om kvällarna är det fotboll, träningar och soffhäng. Tiden flyger iväg och det har redan gått 2 av 10 veckor på min praktik. Jag håller till på Matrike, en lunchrestaurang ute på p18 området. Trivs väldigt bra där om man räkar bort att jag börjar jobba klockan 7.00- Dock är det fantastiskt skönt att sluta vid klockan 14, så får väl väga över det positiva!
 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se