Lista

STHLM

Idag åker jag till Stockholm med mor min. Skall hälsa på Marika och Stoffe och söta lilla Moa :)
Åker i eftermiddag så skall ännu packa. Jimmy och Emelie kommer förbi en sväng också så det hinner nog bli lite Mario kart i alla fall. Har kollat på Pretty little liars nu på morgonen, ätit frukost, mycket mera än så har inte hänt idag. 
 
Bild från förra sommaren när jag var i Sthlm, Kommer hem på måndag, vi hörs!

Tonight gonna be a good night

Hembakad limpa med tonfiskröra och en med skink + en stor kopp o'boy blev det för mig i väntan på avspark. Spanien - Portugal, EM, semifinal, det fåår man ju bara inte missa. Ensam hemma är jag också. Mamma och pappa är och kollar på när Jimmy spelar match, men eftersom jag hade träning blev det inget av det för mig. Nu tänkte jag slösurfa lite samtidigt som jag ser på matchen, skön kväll!

Summer time

Vet inte hur jag fick för mig det men jag gick in och kollade på min första blogg, inte thatmic, hade en innan den. Herre gud, det var ju bara pinsamt. såfort jag skulle skriva någon fakta elelr något så var jag ju alltid helt ute och cyklade, stavning var ju lite sådär och sjukt ointressanta inlägg. Fast man kan ju inte vara bra på allt från början, men så dålig? Ikväll är det fotbollsträning igen, men skall nog jobba lite idag innan. Alltså, klippa gräs. Tycker inte man skall jobba för mycket på sommaren, man skall vara ledig, sova, sola och äta glass. 
 

"Miracles happen to those who believe in them."

Dagarna flyter på, gjort lik lite idag som alla andra dagar. kollat på tv, spenderade lite tid i syrummet, fixade lite kläder. Åkte och tränade, Fick inviga mina nya konstgrässkor. Rätt så bra träning, upptäckte att jag är på g att bli förkyld, och det är inte bra, får väl se till att sova bort det, det skall nog inte vara några problem ;)
Fick bli en liten titt i min garderob, röjde runt där lite häromdan som det kommer bilder på så småning om :)
 
 

All around the world

Inte riktigt på humör för att göra något idag. Sov till 10, åt frukost, spela mario kart, åt mat, spela mario kart, förlorade, blev sur. Nu ligger jag vid datorn och gör det jag troligtvis kommer göra hela dagen, i alla fall vill göra hela dagen, ligga och lyssna på JB's album Believe ♥
 

Let's go to the beach, each Let's go get away.

Varit vid stranden, satt upp husvagnen, varit i Visby, kollat på fotboll. Gute fick ta 3 poäng så det var riktigt skönt :)
Mycket mera har jag inte gjort idag, nu är det fotboll som på tv och jag skall ännu träna handleden innan jag ska gå och lägga mig. Det är ju ändå det bästa med sommarlov, du kan gå och lägga dig hir sent du vill, för du vet att du inte har några tider att passa nästa dag, och du vet att klockan inte kommer ringa. 
 
 
Outfit of today 01
 
Detta var min outfit, mer eller mindre idag. Lite andra skor hade jag och ett linne istället för t-shirt, men ganska så när kom jag ;)
Polyvore

Daddy, daddy cool

Satt precis och funderade på "om inte jag skulle få det nya blogg.se" 
Jag loggade in, och BAMH! Nytt och fräscht. Skall bara lära mig hur allt fungerar också ^^

Îdag har jag i princip spelat spelat Mario kart heeela dagen. Från 11 i förmiddags till halv 4, ojoj att något kan vara så kul. Fast jag har hunnit med att fota lite idag, och så tvingade pappa mig att träna, suck. Han har lite högre förväntningar i min framtid än jag har. Eller så är jag hans reservplan om det inte går så bra för brochan ;)
Fast han vill väl i alla fall ♥
 

Regn, Raggsockor & Mario cart

Rubriken säger väl det mesta, en klassisk svensk midsommar. Har precis ätit en god middag som bestod av grillat kött, kokt färskpotatis med dill, skinka & melon, majskolvar, färska champinjoner med vitlökssmör med mera. Just nu är det fotboll på tv, Tyskland - Grekland. Vad jag hörde av mor min förut så kommer det jordgubbar och ostbågar senare ikväll ;)

Glad Midsommar ♥

Idag kommer jag spendera hela dagen här hemma i Levide. Jag skall äta god mat med mina föräldrar, se på film och äta ostbågar. Om du frågar mig är det en näst intill perfekt midsommar :)
Nu imorsse har jag städat mitt rum, betalat mina skulder och ritat lite.
Medans jag ändå var såhär kreativ blir det nog lite bakning idag också :)

Mother nature

All day long

En hel dag i traktorn blev det för min del. I morse visade pappa mig hur man strängade (han lägger höet i långa rader med en maskin så man enkelt kan göra balar av det sen) jag var inte så bra på det. Dom blev inte så raka om man säger så, heheh. Eftermiddagen har jag kört traktor, hissat hölass på loftet, kopplat på och av vagnar osv. Har väldigt ont i nacken nu efter allt "titta hit, titta dit, titta bakåt". så när jag slutat för dagen ute på åkern käka jag lite mat och sen la jag mig i badet. Är ju jätte skönt att bada så jag undrar varför jag inte gör det oftare. Har legat där i drygt en timme och skall se på Top model all star nu med mamma. Missade finalen igår, var ju fotboll på tv. Och på tal om det säger jag bara, KUNG ZLATAN!!

2012-06-19

Sommarlovet flyter på. Hittils har det mest varit jobb, typ klippt gräs och kört hö. Men en födelsedag har jag hunnit fira och två Fotbollsmatcher är spelade. 1-0 mot p18 i flickor div.1 och igår var det första vinsten, första poängen överhuvud taget, 1-0 mot IFK.

Har varit jätte duktig idag och städat skåpen i köket, och i eftermiddag blir det nog lite gräsklippning, sen fotbollsträning, men nu tänkte jaga spela sims, om det vill sig. Senaste tiden har det bara laggat och inte gått att spara, blää.

I had the time of my life

Har inte så mycket annat att säag än att detta var den bästa skolavslutningen i mitt liv. Först och främst är jag super nöjde med betygen och jag fick ett stipendium, sjukt oväntat! Att åka vagn med 9:2 var helt fantastisk. Har en sån otrolig träningsvärk i vaderna efter allt hoppande, vi hoppade till och med söder golvet på vagnen ^^ Var vid Ganvide i När, åkte vattenskidor (inte jag) och killarna spela såpafotboll, sjukt underhållande, hahah
Var ju ute i Eke på kvällen också, super kul det med! Middag, Dans, fotboll med mera. Kom hem vid halv 2, trött som fan, får ta och sova ut lite ordentligt ikväll känner jag.

Bjuder på tre bilder som jag hittade på FB :)

Tonight, we are young

Imorgon smäller det, om du hör följande låtar så vetr du nu att det är vi!
Ps. våran vagn är bäääst!

“The key to change... is to let go of fear.”

Legat i solsen heeela dagen och bara stekt och kollat på pärk. Tänk, en hel dag har jag bara kollat pärk och jag fattar fortfarande ingenting.. sjukt ologiskt, en massa ord man inte förstår osv. nej inte på grej. på tal om min grej, har varit på fotbollsträning ikväll. äckligt varmt men det får man ta. Har ingen aning om varför, men efter träningen bjöd våran tränare på glass, han är ju rätt snäll ibland måste man säga :)

Ligger och tittar på fotbolls EM just nu, heja Holland!
Och imorgon skall jag till Burs och fixa det sista med vagnen, så jäklar så smäller de!!

It takes both rain and sunshine to make a rainbow

Klippt gräs, kört hö, fixat vagn. Helt slut efter en hel dag med jobb. Imorgon blir det skola, fast då skall vi till Stånga och spela pärk, eller jag skall se på. Blir nog bara halva skoldan, sen måste jag hem och köra mera hö. Och på kvällen är det fotbollsträning. Fult upp!
Sova? Ja tack!

Soldiers

Typ bland det finaste jag sett. Det är soldater som kommer hem och överraskar sina familjer.
Säger bara 1.29, började nästan gråta :')

i'm so excited, i just cant hide it

Tyckte lite synd om de lärare som försökte ha vaniga lektioner med oss idag. Hela våran klass är typ helt över peppade, och så är det snack om vagn, musik osv. Helt sjukt att det bara är fyra dagar kvar nu. Skall bli grymt skönt att slippa högby och börja gymnasiet, men kommer så klart sakna min klass något otroligt :(

Kom hem tidigt idag och då passade jag på att jobba lite, på solbrännan. på tal om jobb, imorgon skall jag vara ledig från skolan, måste vara hemma och köra hö, hahah, bonde.
har inget emot det dock, skoldan kommer se ut typ såhär: städa, kolla fotboll, konsert. inget emot musikklassarna, men konserterna suger.. Två timmar långa, men halvdana framträdanen. visst, vissa är bra så det är inte bara skit, men nej, inte kul.

Frukost genom tiderna

Frukost med yoghurt, färska annanas och macka. En riktigt bra start på dagen. Skall til Visby idag och spela fotbollsmatch, inte alls speciellt sugen men som sagt, det brukar bli bättre när man kommer iväg.

Igår var jag i stan med mamma och Lina. Min Outfit till skolavslutningen är klar! såå skönt, kommer bli as bra. På tal om bra. Nu är diskutionerna om vagen i full gång. om det blir som jag vill komemr det bli jätte bra, hahah. Tema och sånt får ni inte veta förens dagen med stort D ;)

@ Lina olofsson's place

Sitter i Linas vardagsrumm, lyssnar på Jespers, rätt så enformiga, musik och väntar på att Lina skall starta en film. Vad vi hittar på senare vet jag ej, har hela kvällen och natten på oss så hinner väl med något mer, fast med tankte på att jag sovit alldeles för lite kommer jag väl sommna vid typ 9.
Imorgon väntar fotbollsträning, och sen Visby med mor och Lina
på tal om Lina, kolla vad jsg hittade i mitt bildbiliotek :)

2012-06-06 10:10

Helt otroligt, den enda kvällen jag verkligen ville se på tv, för det var två viktiga saker + en sak på datan, då dör fiberna!! ingen tv, inget internet. Fotbollen lyckades vi se endå på tv:n för den kanalen hade vi sen innan, men sista avsnittet av Desperat housewives kunde vi ju glömma, också första avsnittat på säsong 3 (som jg väntat på i över tre månader) av Pretty Little Liars.
Som tur var så funkade allt som det skulle nu imorse igen, så jag har i alla fall hunnit med PLL, som jag längatat och så bra det var :) Mera hinner jag se idag för jag skall först till stan med mamma, sen till Stenkyrka (igen) och spela fotboll (igen). Juste glad nationaldag på er!

Vi gräver en grop

Igår var det besöksdag för de ny 7:orna på högby, så vi fick inte vara kvar på skolan. Hela arbetslag 2 åktedå till Ljugarn. Vi 9:or fick bestämma vad 7-8:orna skulle göra. Jag och mina gruppa låg då på en filt hela dan och kollade när de byggade sandslott, jag sov. Men jag kan säga att det blev lite långtråkigt i längden, och efetrsom vi var på en starnd med sand så kom jag på att man kan gräva.

I LOVE FOOD

Känns som jag bara ätit mat hela helgen, hahah. I lördags blev det först fotboll i Visby och Gute tog sin första vinst. Sen blev det hem och laga mat för mamma och pappa hade gäster. Trerättersmiddag + filmen Jag saknar dig och Upp är en rätt så nogrann beskrivning på min kväll.
Igår var jag först i Visby och kollade på student balen, bil kortersen. Många fina klänningar i år måste jag säga, och en glass på hamnen han jag och mamma med innan vi åkte hem. Hann vara hemma i typ en kvart sen skulle jag mamma pappa jimmy och emelie ner till Djupvik och käka på resturang, mamma och pappa firade 25 årig bröllops dag, bara att hoppas på 25 år till :)
Om en timme åker jag till Dalhem, fotbollsmatch med div 4. Ville inte, orkar inte. får hoppas att det blir kul.
På tal om mat, undrar hur mycket övertalning det krävs för att få mamma att steka pankakor till mig ikväll när jag kmr hem, typ halv 10 ;)

Picmonkey

Nu när min bästa bildredigeringssida picnick inte längre finns så var jag tvungen att gå vidare. Jag har börjat redigera i gimp, men det är tråkigt och ännu lite för obekant för mig, jag vill att det skall gå snabbt. Därför blev jag jätte glad när jag hittade en ny sida, Picmonkey.
De har i princip alla effekter picnik hade, såå jag rekomenderar den om du gillade picnik!
Klicka på bilden för att komma till sidan.
här har du också en bild som jag redigerat där:

Live, Laugh, Love

Ligger och kollar på lets dance, vet faktiskt inte vem jag hejar på, Anton kanske, han är snygg! hahah.
imorgon skall jag in till visby, kolla fotboll, kanske gå i lite affärer, sen hem och laga mat. mamma och pappa skall ha gäster, så det blir väl jag, sheldon cooper och några cheese doodles som får umgåsa med varandra på övervåningen.

Gutamål, färska bär och redigering

Äntligen fredag! som tur är har dagen gått ganska snabbt. Så här så mitt skolschema ut:
matte - spel
so - film
svenska - jobba med gutamål
engelsak - film
no - spel
rätt så soft måste jag säga, tänkte redigera lite bilder nu hade jag tänkt, kanske blir det också något avsnitt med big bang theory. Senare ikväll lär det väl bli soffan, let's dance och eventuellt lite fredgas mys med olw ;)
åååh, jag vill ha sommar och färska bär. finns inget godare än en hallon smoothie till frukost eller en näven färska blåbär på filen, mumms ♥
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se