En del av Rhodos

 Redan 1 vecka sen vi kom hem, men känns som de va igår. Saknar solen och värmen, och framför allt staden. Så fort man kliver ut från hotellets dörrar är det främande mark, och varje steg blir början till nya outforskade platser. Älskar att upptäcka nya platser. Hitta de där små smultronställena. Den där lite gömda utsiktsplatsen eller en dold liten igenvuxen park mitt i stan. Samtidigt som jag gärna vill tillbaka är det så himla många andra platser jag vill se och upptäcka. Tur att jag ännu är ung!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka

Efter en underbar solig och varm vecka på Rhodos är vi nu tillbaka. Tro det eller ej men har faktiskt saknat kylan lite, sen är det alltid väldigt skönt att komma hem igen. Hittils idag har det inte hänt speciellt mycket. Har njutit av en hederlig svensk frukost, funderat på att börja packa upp och redigerat bilder. Det sistnämnda är något jag troligtvis kommer spendera större delen av dagen med. Men innan något annat blir det nog en liten tupplur på soffan. 
 
 

Xavi bildbomb

Henke är på jobbutbildning i Stockholm och mina dagar sniglar sig fram här hemma. Jag försöker sysselsätta mig så gott jag kan med allt möjligt. Har bland annat varit på spa med syrran, käkat Thaimat, jobbat, men mest legat i sängen, käkat frukost och haft Robinson marathon. Men en dag fick ett litet ryck och tog med hunden och kameran med ut på en promenad. Mycket roligare och fota när man har något att ta kort på!
 
 
 
 
 
 

 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se