Tillbaka till solen

Så här när sommaren och värmen äntligen börjar bli inom räckhåll igen tänker jag tillbaka till solen på Rhodos. Så det får bli en liten tb till Lindos, den vita staden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen är bäst

Kom nyligen hem från ett lite lagom stressigt arbetspass. Mera jobb väntar både Lördag och Söndag, hmm. Det här med att jobba helg är inte riktigt min grej. Man kan ju då tycka att jag valt helt fel yrke! Haha, ja och gällade den punkten har jag nog det. Helgen är lite mer eller mindre helig för mig. Det är på helgen man gör roliga saker. Man sover lite längre än vanligt, man kan piffa till frukosten lite extra. Kanse gör lite äggröra eller pressa lite färsk juice. Dagen är sedan fri till stt göra vad. som. helst.! Utflykt, soffhäng, fotboll eller en dag på stan. Och sen får man lyxa till middagen. Tacos, entrecote eller pizza. och för att inte tala om efterrätt och lördags godis! Ja, alltså helgen är helt enkelt bäst! Synd att man jobbar bara.. 
 
För att sumera allt, min ultimata helg kretsar till 95% av mat i oilka former
 
 
 
 

Recept - Kycklingtaco

Jag är inget större fan av rester, men när man har rätt saker hemma kan det vara riktigt roligt att föröska slänga ihop något gott. Så efter helgens tacofredag fick det nu bli en god kycklingwrap!
 
Ingredienser
Färdig stekt Kycklingfile
Vitkål
Tortillabröd
Gul lök
Tacosås
Sweet chili
Gurka
Majs
Sallad
Rotfrukts chips
Riven ost
Guacamole/avokado
Gräddfil
 
Böja med att strimla kyckling, kål och hacka lök. Stek ihop tills kålen blivit mjuk och tillsätt tacosås och lite sweet chili. Lägg i tacobrödet, på med grönsaker, ost, chips och sås. Klara för servering. 
Blev mycket godare än jag trodde, och kyckling rörar eller vad man skall kall den blev verkligen jätte god. Så kolla efter vad du har kvar i kylen efter helgen och släng ihop en smarrig wrap!
 
 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se