Det visste ni inte?

Helt slut. Så himla trött efter arbetsdag nummer 2. Fick sluta rätt så tidigt men att jag sen fick cykla hem, vilket tog ca 40 minuter var väldigt drygt. Har bara legat på soffan sen jag kom hem. Kollat på The Hunger Games, Top model och sen mera Hunger Games.
Visste ni att jag är en riktigt nörd på Hunger Games. Fantastisk film. Bästa böckerna någonsin!Oslagbart soundtrack, grymma skådespelare. Fins inget jag inte kan låta bli att gilla.  Är helt besatt. Väntan till November då andra filmen har premiär är outhärdlig. Kan sitta hur länge som helst och glo på trailers, behind the scenes, hunger games wiki osv. Får inte nog. Även för att vara en "periodare" som rätt så lätt blir fast i saker har detta intresse hållit sig förvånandsvärt länge. 
 
 
 

Och nu är jag tillbaka till verkligheten

Nu har jag börjat vakan till efter den långa resan hem. 2 timmar till Johannesburg, 10 till Amsterdam, 2 till Stockholm och en timme till Gotland. Kom hem några timmar tidigare än planerat cå det var väldigt skönt med tanke på att idag var det första dagen på sommarjobbet. Working 7 - 14.
Tänkte ligga på soffan ett par timmar nu innan fotbollsträningen. Lär väl få sätta väckarklocka för nu börjar jag bli trött på riktigt. Men allt har varit värt det och när jag kommit till rätta igen här hemma dyker en massa bilder upp!
  
 
 
 
 

Från andra sidan jordklotet

Åhhh, så fint det är här! blir helt förälskad i bergen, havet, husen, allt! Mycket har vi hunnit med och mycket skall ännu hinnas med. Imorgon till exempel åker vi på safari i två dagar, ser verkligen fram emot det, kameran kommer klicka som bara den. Idag blir det mera shopping för min del. Det är så billigt så jag bara yrar omkring i affärerna som en tok, haha.
Fingrarna glöder mot tagenterna och jag har tusen saker jag vill berätta om. Men hjärnan går på högvarv och kan inte riktigt formulera begripliga meningar. Men jag önskar er alla en glad midsommar, för det kommer jag ha!
 
 
( här skulle det varit en bild på bergen och en leende Mikaela,
Men internet här ät kasst så det får bli en annan gång)

Instagram

 
Instagram - Orleifson

Skolavslutning 2013

 
 
 
 

Många timmar

En lång dag kommer det att bli idag. Först en båtresa till nynäshamn, vidare till Arland, flyg till Paris, 10 timmar senare landar vi i Johannesburg och sen vidare flyg till Kapstaden. Kommer sakan min säng, och min katt hahah. Förhoppningvis kan jag väl hitta en liten hemlös kisse att adoptera under resan. 
 
 
 
 
Varje morgon i alla fall försöker jag att bädda sängen, men så fort denna lilla pälsboll tassar in i rummet kan jag ju glömma att få en slät fin säng, hahah. 

Allt är under kontroll, än så länge

Tänk så sknt det kan vara med sommarlov. Bland det bästa jag vet är att stiga upp på morgonen, alltså morgonen typ kl 9, och sen äta min frukost i lung och ro, ensam, kollandes på någon bra serie. Hatar att stressa på morgnarna och att sova till klockan 3 stressar mig också då jag känner att jag inte hinner göra något vettigt på hela dagen. 
Jag packar och jag packar. Det går förvånadsvärt bra faktiskt. Värre lär det väl bli i bilen till båten imorgon när jag sitter och tänker på allt jag kan ha glömt. Ni vet hur de är: jäklar tog jag med mig mobilladdaren, kastar sig bak i baksätet, rotar igenom väskan, känner paniken växa för varje sekund och kan sedan andas ut när jag håller den i in hand, precis som de andra 75 gångerna jag redan kollat, hahah
 
 
 

Sommar insparation

 
We ♥ It

Sommartider & sommarjobb

Igår gick jag min sista skoldag som första års elev på gymmnasiet. Strålande sol, marängsvich till frukost och glada studenter. Kvällen, eller i alla fall halva, bestod av grillning och vatten melon innan jag var tvungen att ta en tidig buss hem.
Idag är alltså första dagen på mitt sommarlov. Är dock inte så super förväntans full. Skall jobba rätt så mycket, me får tänka på pengarna. Men en sak att deffinitivt se fram emot är att om 3 dagar sitter jag på ett flyg till
Syd Afrika!
 
 

Förberedelser

Jag är ny duschad, håret är flätat klänningen färdig sydd och blomkransen hänger och väntar påsken krok ovan för spegeln. Nu är det bara för mig att krypa ner i sängen och försöka sova några timmar. För imorgon får vi äntligen sommarlov!

I svart & vitt

Mardrömmar och torra ögon

Tack för att det äntligen är morgon. Hade en hemsk mardröm som slutade med att jag grät av lättnad när jag vaknade. Usch, på senaste har jag drömt så himla realistiska drömmar, blir lika förvånad varje morgon som klockan ringer och skingrar det jag trodde var verklighet.

Huvudet värker och ögonen är torra, vill bara krypa ner i sängen igen och kolla på film men det har jag inte tid med idag, men 2 dagar kvar till sommar lov!

Lusten att göra annat & nyheter i sommar garderoben

Hej hej! Har ingen större lust att sita vid datorn när solen strålar utomhus och med allt annat som händer. Nedräkningen tills skolavslutningen, grillkvällar, träningar & matcher och allmänt fixande.
Har också börjat kollat flitigt på Vampire Diaries. Riktigt bra serie måste jag säga, ännu bara på första säsongen men kan ligga och se avsnitt efter avsnitt.
Vet dock inte om det beror på själva storyn eller Paul Wesley & Ian Somerhalder, haha ;)
Idag har jag varit med mamma på hemse, ätit mjukglass och varit på lite loppisar/second hand. Två super fina kläningar fick följa med mig hem. Älskar dem, kommer användas mycket i sommar!
 

Minipajer och oväntad sovmorgon

Vaknade av väckarklockan imorse, drog upp rullgardinen, kollade på telefonen, fick reda på att jag var ledig idag, drog ner rullgardinen, somnade om.. Så idag har jag försökt gjort lite nytta här hemma som att klippa gräs, och nu väntar jag på att köra in mina mini blåbärspajer i ugnen. Mums!

 

Soliga dagar är lika med lata dagar

Värme, värme, värme. Så otroligt varmt det har varit, eller är, idag! Kan inte direkt påstå att jag gjort speciellt mycket idag, har inte funnits någon ork. Jag har mest vara varit. Jag åt frukost ute i det grön med en bra bok, legat i skuggan och prata med Jennie, städat och ätit glass med hallon och strössel. Allt som man kan tänkas göra varma dagar som dessa. Nu skall jag snart iväg på fotbollsträning. Varmt som tusan kommer det bli, men
thats just a part of the game.
 
 
Min Frukost:
Fil och vanilj yoghurt med hallon, musli, havrekuddar & frön. Äppel klyftor med jordnöttsmör.
Ett glas Apelsin juice

Tristess

Tycker det inte änder så mycket just nu men ändå tillräckligt mycket för att jag inte skall ha någon tid till nåt annat. Idag har jag spenderat en dag brevide fotbollsplanen och kollat när mitt knattelag spelade. Jag har tjänat
350 :- på loppis och nästan avlidit av tristess ett flertal gånger idag.
Nu Sitter jag och klipper och klistar ihop till mitt fotoalbum, så mycket roligare att bläddra i en bok än att klicka fram bilderna på datorn. 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se