Nu börjas det

ÄNTLIGEN är det första advent. Sorligt nog har jag inte ens en adventsljusstake.. Men får tända de ljus vi har. Och eftersom jag inte äter risgrynsgröt håller jag mig till havregrynsgöt. Detta är det närmaste julkänsla jag kan uppnå med detta otroligt tråkiga väder vi har. Nu får det faktiskt lov att bli lite kallt. Så sugen på att fota lite vinterbilder. Frostigt gräs, kölddimma, lågtliggande motsol och snoklädda träd. De är lixom de 4 komponenterna du behöver för att skapa en perfekt bild.
 
 

Innan det är för sent

Höll på att få en mindre hjärtattack idag när jag skulle starat min dator. Skärmen startade och han läsa att något var fel och behövdes startas om. Jag tänkte, okej ta det lungt Mikaela det löer sig. Men när en massa konsiga koder och siffron invaderade skärmen och sedan alla övrig information va på hibreiska eller likande var det inte lika lungt längre. Då fick jag göra det enda jag kan när datorna krånglar, stäng av igen. Med hjärtat i halsgropen satt jag tålmodigt och väntade medans den laddade och laddade och laddade lite till.. Men till slut startade den precis som vanligt. Super konstigt men vilken lättnad. Har haft en sådan otrolig otur gällande datorer som kraschar. Min förra dator kraschade seriöst 5-6 gånger under tiden jag hade den. Fick i alla fall en rejäll påminnelse om att lägga över bilder till hårddisken! Passade även på att gå igen lite. Och mycket bilder har jag ju tagit genom åren i alla fall!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Discokristallkrona & Glitterflugor

Efter en jobbvecka med full fart var det välsigt skötn med en ledig lördag. Eftersom min storasyster nyligenfyllt 30 var dte nu dags för fest. Först var det lite mysigt pool häng på Fröjel Resort och sedan vidare middag och fest hemma i Levide. God mat, glittriga flugor och en disco kristallkrona. Mycket mera krävs inte för en bra fest!
 
 
 
 
 
 
 
 

Är vi där snart?

Trotts att hösten har varit fantastisk på många sätt och vis längtar jag något otroligt till vintern och framför allt julen! Jag tillhör den delen av befolkningen som verkligen älskar jul. Tycker det är så himla mysigt att pynta, baka, pyssla, slå in paket, allt! Sitter just nu på Pinterest och drömmer mig bort till vintertider. 2 veckor till får jag hålla mig. Men så fort det första ljuset för advent är tänt, då kör vi christmas all the way!
 
 

Försäsong & Filmkväll

Tränigsvärken är brutal och det känns verkligen att försäsongen är igång. Satt och pratade i Telefon förut men var tvungen att lägga på för fick så himla ont i armen av att hålla i telefonen.. Utöver träningar så jobbar jag. November innehåller väldigt få lediga dagar, så har inte så mycket över till annat. Men ikväll då jag kom hem från jobbet kände jag att det var dags att unna sig något. Så nu blir det filmkväll med ostbågar och physalis. Vet inte vad det är men är verkligen helt tokig i physalis just nu, så himla gott, och så otroligt underskattat!
 
 
 

Nelly Favoriter

 
 
 

Jobb, framkallning och höst

Jag jobbar och jobbar och är faktiskt rätt så glad över det. Varför kan man undra, jo de skall jg berätta.
1. För att jag faktiskt har ett jobb 2. För att jag trivs väldigt bra 3. Lön
Finns inte mycket mer att tillägga där tycker jag.  När jag väl kommit hem tänker jag att "nu är det dags att göra alla de där sakerna jag tänkt hela dan" Men så blir det ju sällan.. Sitter för tillfället och lyssnar på podcasts och har precis beställt lite bilder. Har tänkt jätte länge att jag borde framkalla min bilder, speciellt eftersom antalet sträcker sig över ca 7000. Rätt så as tråkigt om hårddisken kraschar känner jag. 
 
Då jag har noll bilder som har något med inlägget att göra kommer här lite blandat från hösten
  
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se