A circle of life

Bebis, jobb och Big bang theory

Fick ett väldigt uppskattat mms av syster idag, nämligen en lite bebis. Jätte kul att den kommit till världen, oj vad jag skall lära henne en massa hyss när hon blir äldre,
hehe, tror jag kommer få rätt så bra med hjälp från övriga syskon.

hunnit med lite jobb idag också, kom precis hem och ligger nu på soffan och skall kolla lite Big bang theory.
har ju inte bloggat på några dager, men det har inte hänt speciellt mycket. har spelat två fotbolls matcher,
div.1 flickor mån. - vinst.
div 4 damer ons. - förlust.

Pasta Mozzarella Basilika

Hunnit med hur mycket som helst idag känns det som. Klippt gräs, pluggat so, pockat blommor i änget till mamma, skrivit ut lite bilder, fikat hos mormor, varit och handlat, lagat mat och nu skriver jag en bok reccention.

Vet inte om jag sagt det, men igår var jag i alla fall i visby och kolla på landslaget, var bollkalle till och med. och oj vilken tur jag hade, stod på precis rätt ställen ;) var på två meter från hela laget när de körde någon övning, tufft.
Skulle absolut göra om det om jag fick!
Lite bilder är nog bäst för att förklara min helg.
Alla bollkallar den dagen (med hela landslaget är i bussen)
Present till mamma påä morsdag.
Kvällens middag, pasta mozzarella sallad med baugett och parma skinka, Super gott och enkelt
Lärt mig av Marika :)

Hissar & Dissar

Hissar:
Det finns nästan inget bättre än när du är ute en sen sommar kväll, promenerar cyklar eller bara ligger i trädgården, att känna doften av nyklippt gräs, det kan jag säga är doften av sommar. När jag själv cyklar hem blir jag lite gladare när någon av grannarna brummar runt med klippaaren, och speciellt så här år, just nu när syrenerna blommar blir det en väldigt härlig doft kombo ;)
Dissar:
Kanelbullar i sig är otrolig goda, men det jag dissar är köpta kanelbullar. Senast idag öppnade jag en ppåse som legat i frysen, och vad hittar jag, jo en kanelbulle, utan pärlssocker! det var soocker på bilden men inte på bullen eller i påsen, fick hälla på eget..  Stor Diss till falsk marknadsföring och kanelbullar utan socker

I used to be normal, until i meet those losers i now call "my best friends"

Två jätte roliga dagar har passerat. Träffade syster, varit på studiebesök och inte shoppat några av sakerna jag gjort. Kom hem med båten inatt så vi är lediga från skolan idag! Måste bara säga att de där typerna i min klass är ju bara för härliga, roligaste båtresan på länge, hahah.

ingen motivation till att skirva idag, så det blir inte mycket någrannare än så.
Idag skall jag:
Skriva en bokrecention på en bok jag inte läst klart.
Åka till lasarettet och få ett träningprogram till min hand.
gå på bio och resturang med några kompisar.
Mina kompisar ↑

Mot huvudstaden

känns som om jag gör en massa saker hela tiden, men när jag väl sätter mig här och skall skriva ner det kommer jag inte på något. Nu i alla fall har jag tagit en paus från mitt packande, Stockholm väntar imorgon.
Måste stiga upp äckligt tidigt för alla nior på min skola skall på sudret på hugget. Vi åker på en massa studeibesök, museeum osv. och så tänkte jag passa på att träffa syster också :)
Lite klurigt det har med pakning måste jag säga, just nu, just här är det +29 ute, för hoppningvis är väl vädret i huvudstaden något liknande men samtidigt kmr vi inte vara ute så jätte mycket, suck, beslutsångest. Får väl köpa kläder om jag pakat hemskt fel.

kväll mat står härnest på tur, tonfisk kanske?
sedan skall jag nog gå och lägga mig typ, sätta klockan på 04.30, blää.
Rätt så fin stad imellanåt får man påstå

En lördags kväll

vad jag trodde skulle bli några lugna dagar har istället fyllts med fotboll, gräsklippning och jobb i änget. Men jobb = pengar så inget mig emot. Nu blir det lite mys i soffan med inget annat än Champions League finalen, heja Munchen!
morgon dagen väntar ännu mera gräsklippning och fotboll :)

Piano

Fick för mig att spela lite piano idag, väldigt skönt måste jag säga, rofyllt på något sätt. Pianot står inne på broschans rum på loftet och där blev jag kvar, ligger och lyssnar på musik och tänker, love it. Har börjat innse att jag verkligen inte har något emot att vara ensam (på dag tid vill säga)
Piano master


fegis

Okej jag erkänner, jag är det fegaste personen som någonsin levt på denna jord, hahah. Läste en recention på en film i tidning och tänkte kolla trailern på den, det var ju en skräck film och medan sjag ändå var igån kollade jag några flera trailers. fy fan, bättre blev det ju inte när jag insåg att jag kommer vara ensam hemma halva natten. Var tvungen att kolla på söta katt videos för att få tankarna på annat, lol.


nu tänkte jag skippa min pyjamas, sätta på lite kläder, och sedan dra ut på en loppis runda med mamma :)
På tal om rolig katt ^^

“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”

Härliga dagar som har paserat måste jag säga. Nationella proven är avklarade, är ledig imorgon och på fredag, dagarna tis-sön spenderas med fotboll, har fått mvg på nationella i tyska, hunnit med att spela sims, fått en ny favorit låt osv. Känner att allt flyter på rätt så bra just nu :)

Morgondagen kommer antingen spenderas med mamma eller bror. Det beror på om han har tid, blää han har aldrig tid, träning 24/7 eler jobb och är det inget av det så måste han fixa, suck.
efter umgänge med okänd familje medlem, låt oss kalla familje medlemen för x.
efter umgåsande med x så blir det fotboll, i garda tror jag. Levide spelar och det får man ju bara inte missa.

Rabarberpaj

skall dra på fotbolls träning typ nu, men här kommr i alla fall et recept på min fika idag :)

Där jag hänger min hatt

Stor fet jävla HISS till denna låt ♥

Hennes & Mauritz

Fotbolls match igår och vinst med 3-0, sjukt gött!! Idag fortsatte det med en as rolig träning, roligaste på länge måste jag säga. Nu har jag legat på soffan och latat en stund, men det är det snart slut på. Skall upp till IP:n och kolla fotboll, Levide-När :)

H&M hade invigning på sitt nybygge igår, så hääääär mycket bättre blev det! känns inte som samma affär ens. Och vilken kollektion de hade ckså måste jag säga. Lyckades dock behärska mig, köpte bara en vit skjorta
(den på bilden) ett par vita byxor och en donutbun :)
nu tickar klockan iväg och jag måste dra!!
Allt detta och mycket mera hittar du i butiken, rekomenderar H&M 2012 enormt ♥

2 cool 4 school

Sitter på no just nu, och med tankte på att jag 1. är klar med mitt arbete 2. inte får komma in i biblioteket och kan låna en biologibok, så unnade jag min lite nöje på lektionstid.
Igår var jag vid ortopeden och kollade min handled igen. Fick inte reda på något jag inte redan visste förutom att man inte skall göra armhävningar (!) och att läkaren inte tycker att jag skall gå RL på gymnasiet. Det enda jag någonsin velt jobba med, min dröm! de kan ju glömma att jag lyssnar på de. Jag gör vad jag vill. Okej nu låter jag som en stor tuf trottsig tonåring, men en sjuksköterska sa att jag får göra som jag vill, det är inte bra, men det är mitt val. Du kan ju gissa vem jag lyssade på?
Har inge bra bilder på den hä datorna så ni får nöja er med en lista.
Topp 5 på sjukt bra filmer som jag tippsar om

1. Forrest Gump,
underbar! grät hela filmen, både sorlig, sjukt fin och härlig humor
2. Twilight saga, alla filmer, spännande, roliga romantiska, orealistiska m.m. :)
3.
En riddares historia, med en sådan fantastisk skådespelare som heath ledger blir vilken film som helst bra! Rolig, spännande, underbar blandning av medeltid och nutid.
4. Burlesque - Annorlunda, lite samma stuk som moulin rouge. fast det bästa är helt klart christina augilera med sin super röst som gör musiken helt fabulous!
5. I Rymden finns inga känslor - Jätte rolig och söt film. vet inte vad jag skall skriva mera, bara se den!!

Don't mess with mother nature

Skall snart iväg och faga med laget i, öhh, ja någonstans på södra gotland.
Skall byta kläder käka något sen drar jag.
Här kommer en lista:
Det bästa med att vara ute i naturen:
1. Picnick!.
2. en mysig cykeltur dit.
3. själva naturen.
4. att få åka hem igen..


Diamonds are a girl's best friend

väldigt soft dag om du frågar mig. hade röda korset utbidning då vi fick leka med blod och spela fotboll. slutade tidigt gjorde vi också så jag kunde sjungande cykla hem i solen och slänga mig på soffan när jag kom hem. men har skall inte hela dagen spenderas nej. skall ända bort till västerhejde och spela fotboll. inte så jätte taggad, ännu vill säga. brukar bli bättre när väl tröjan och skorna är klokt på plats.
Tjaa, mycket vettigare än så blir det inte, nu skall jag kolla top model!

“The world is a stage, but the play is badly cast.”

Min dag:
frukost.
Big bang theory.
data.
visby.
fotboll.
pizza.
milan - inter.
sova.


Tänkt att det skulle ta 10 år innan jag blev nöjd med ett skolfoto.

Smoothie - Hallon

Dagen har spenderats med familjen idag. Först på husvisning, sedan lunch som bestod av stek och ungspotatis med samma sällskap, mamma pappa jimmy emelie och emelies föräldrar, och så deras vovve carmen såklart.
Sen var det vidare till fotbollsplanen och se när levide fick stryk med alldeles för mycket..
Nu tjatar mamma på mig att jag skall komma med förslag på kvällsmat, hmm inte speciellt hungrig bara.

Förslag på lördagsmys? ↓
själv tänker jag spendera min kväll framför tv och kolla på Hockey VM, kanske med lite popcorn på sin höjd.
Nu skall jag göra något vettigt, typ, heheh

“Only great minds can afford a simple style.”

Om jag inte minns helt fel så har jag för mig att jag, mikaela, för längesen lova bilder från en lite shopping runda. tyvärr är jag, mikaela, rätt så seg och lat när det gäler att lägga in bilder från kameran till datorn. men nu är de här. En lite del ur min garderob.
TIPS: Orange top  + Jeans jacka = Amazing ♥
Oragne över lag rekomenderar jag stark till våren/sommaren -12

The start of something new

Igår var det avslutning på pingisen, skönt men synd. Nu kan jag äntligen köra på med fotbollen, men kommer inte träffa mina flickor lika mycket längre "/ Så jag beslöt mig för att plocka fram min oanvända julklapp, nämligen ett donutjärn. Så en bricka med mina munkar fick följa med mig till träningen. Min mage fylldes också med underbara nötkakor med vanilj kräm och saft. Jag lyckades även pricka till mig tre st chokladbitar, tillslut, hahah.
Men eftersom en bild säger mer än tusen ord får ni nu några i alla fall :)
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se