Varma bad och påbörjad nedräkning

Trotts att ännu 8 arbetsdagar återstår har jag börjat ge mig till att hänga någon annastans än på soffan efter jobbet. Kameran är full med bilder på shopping fynd, lilla karlsö och Så mycket Burgsvik. Så jag ser fram emot att gå igenom allt!   
Vet inte riktigt vad som hände idag, men 5 minuter efter tanken formulerats i mitt huvud var skorna knytna och jag var redan på väg ut i skogen i tackt till One Direction. Var faktiskt riktig länge sedan jag var ute och sprang, men ändå rätt så nöjd med mina 3,6 km. Till och med så nöjd att när jag kom hem unnade jag mig ett varmt skönt skumbad med tända ljus, så himla härligt för musklerna! Så härligt att sedan krypa ner i sängen helt len av body butter och väldoftande från diverse tvålar och parfymer, Love it  ♥
 
 
 
 

Pizza Party

Internet här hemma är så långsammt att jag inte ens orkar titta på datorn. Sen har jag inte varit hemma så mycket häller för den delen. Hade en jätte mysig kväll med tjejerna i lördags. Picknick i Almedalen och senare glass på hamnen. Super kul!
 
 

Såklart

Mikaela har gjort det igen. Åkte in till Visby idag efter jobbet och råkade shoppa lite för mycket. Men mycket nöjd är jag i alla fall med vad jag hittat. Känns dock litye sorligt att man redan börjat bunkra på i hösta garderoben, i slutet av Juli. Nåja, bäst att vara förbered, i ett land som Sverige vet man aldrig vad morgondagens moln kan medföra!
 
 

Mål att sträva mot

Varje dag efter jobbat hoppar jag på min cykel och trampar mig hemåt, Det är cirka en mil så jag har börjat se det som ett utmärkt tillfälle att träna. Första veckan höll jag rätt så lunga tempon upåt 40-45 minuter kunde det ta. Jag har satt ett mål att i alla fall klara det på under 30 minuter. Idag var träningsklädern på, det blåste bara lite motvind och jag kände mig rätt så taggad när jag hoppade på cykeln. x -antal minuter senare svänger jag in på gården slänger en blick på tidtagaruret som visar 29:55.  
 
 

Det går helt enkelt inte

Jag trodde verkligen jag skulle vänja mig, men det gör jag inte. Har nu jobbat i ungefär 3 veckor, vilket blir 15 arbetsdagar. 15 gånger har min klocka väckt mig 06.04 och den första gången var lika illa som morgonens. Börde egentligen stiga upp ännu tidigare för jag hinner egentligen inte med allt som jag skall. Men varje minut är så värdefull på morgonen. Blev löjligt glad när jag vakand trött som ett as 5 minuter inna klockan skulle ringa,
bara för att jag fick sova lite till, haha
 
 

Mjuka byxor och ovårdat hår

Idag är sommaren som bortblåst. Bokstavligt talat. Det blåser som bara tusan och himmlen är grå som sot. Som tur är, får man väl säga, har jag jobat idag och inte gått miste om några soltimmar.
För stunden har jag intagit säng plats. Jag har på mig mjukisbyxor, lite utgnuggad mascara, den skönaste hoodien jag äger och fasar lite för hur mitt hår skall se ut om jag lossar på flätan från igår kväll.. Nu påstar mina föreldrar att jag måste umgås med våra gäster så vi hörs!
 
 
 
 

Stränder, städer och skogar

Idag har jag varit i staden, i skogen och vid stranden. Jag har kollat på fotboll, grillat och fotat. Riktigt bra dag men tyvärr är det redan sax för mig att gå i säng. Jobb imorgon och hela veckan fram över, i alla fall tills fredag sen går jag på tre dagars ledighet!
Mina bilder från idag är ännu oredigerade så det får bli tre fina från we heart it istället.

En bunt fotografier & en smula ironi

Har varit så himla lungt på jobbet nu i två dagar. Klockan halv ett, mitt i lunchruschen var det inte en kotte inne i affären. Alla hänger väl troligtvis på stranden.  Det skulle i alla fall jag gjort om jag var ledig. 
Håller på och fyller mitt fotoalbum. Det är något speciellt med att ha bilderna i handen. Sitta med pärmen i knäet och bläddra istället för en galen data vars fläkt går i 180 och är 300 grader varm
(för jag över driver väl aldrig, eller, nej, det tycker ja inte)
 
 

Syafrikanska ränder

Efter en lite nogrannare titt med egna ögon är härmed mitt
slutgiltiga svar att: Zebror är vita med svarta ränder, inget annat.
 

 

Om min framtid

När jag blir stor vill jag bo i ett litet hus, eller snarare n stuga. Men en stor trä terass och et sovloft. Jag vill ha en växthus där jag kan odla mina egna grönsaker, en kryddträdgård full med citrontimjan och massa blommor överallt. Problemet är dock att bland det tråkigatse som finns måste ju vara trädgårdsarbete. Rensa ogräs, klippa & fixa, plantera, rensa ogräs och rensa ogräs. Så jag har två allternativ.
 
 
Ett - skaffa en trädgårdmästare. Men då kommer ju den där lilla extra utgiften varje månad som jag mycket hällre lägger på något annat, så som ostbågar och grejer till kameran.
 
 
2 - Skalla en rummskamrat med stort intresse för trädgårdsarbete (eller med mycket pengar).
 
 
 

Eftermiddagsvärme & Grillspett

Varit så himla varmt idag! Själv har jag jobbat och stått inne i princip hela dan. Men någon timme i solen fick jag i alla fall i den underbara eftermiddags solen. Nu har vi gäster här hemma, hela familjen är här och nu skall det grillas. Jag är sååå hungrig så oj vad gott det skall bli. Egen gjord potatissalald och grillspett, måste vara bland det godaste som finns!

Är riktigt bad sugen faktiskt. Tyvärr har vi inte fått upp poolen ännu och det är lite för långt till havet. Lilla Moa har en barn pool som kanske är 50 cm djup. den duger väl, men lote svårt att spela vollyboll, snorkla och dyka i den dock :/

Vad har jag gjort egentligen?

Känns som om jag inte gjort ett dugg idag, fast det har jag ju faktiskt. Hunnit med att jobba lite, suttit barnvakt, rastat hunden och nu är det äntligen dax för lite lördagsmys med systrarna. Humbugarna är på grillen och jag hör från andra sidan av köket hur påsen men cheeze hearts viskar mitt namn. Underbart väder och oj vad skönt det kan vara med sommarlov!

Konservöppnare och lite för mycket Top Model

Och nu har jag också överlistat konservöppnaren på jobbet! En dag kvar tills två lediga dagar. Hoppas så att solen skiner i helgen. Vill sola, bada och äta vatten melon, precis som en sommardag skall vara.
Har börjat experimentera mera med kameran och testar nu många nya saker, Känner mig också väldigt konstnärligt nu 
Har återigen blivit väldigt inspirerad av att fota människor. Vet inte om det är för all Top Model jag tittar på hela tiden eller något annat, haha ;)
 
 
 
 
 

Vacation inspiration

 
Vacation
 
 

Om Fotboll

Igår kunde man åka ifrån västerhejde IP med ytterligare tre poäng i tabellen. Riktigt slön vinst med 3-1 vilket därmed gjorde att vi gick upp på en tredjeplats! Vet inte riktigt vad jag skall göra nu i ett par veckor utan fotbollsträning eller match. Får väl passa på att träna lite själv. Finns alltid något man kan förbättre, och i mitt fall räker det nog inte med sommaren ;)
 
 

Sommaruppehåll

Oj vad trött man blir av denna värme. Klippt gräs, lekt med Moa och redigerat lite bilder är allt jag hunnit med idag. Skall snart åka in till stan, kolla på en ny telefon (!) och sen är det dax för den sista matchen innan sommaruppehållet. 
 
 

Mycket text & mycket underbara tjejer

Sommar, sommar, sommar. Idag har jag tagit mitt första dopp i havet och det var så skönt! Spelade tennis med syskonen och bara njöt av det förvånandsvärt varma vattnet. Någon timme i solstolen blev det också och en rätt så osmikrande bränna blev det också efter min halterneck bikini. 
Igår var så himla mysig dag! Åkte till Julias stuga i Herta med Julia, Petra och Lina, käkade hamburgare och åt en sån fruktansvärt god efterrätt med daimglass och hallon. Älskar så att umgås med dessa tjejer, går inte att vara på annat än bra humör, många gapskratt och roliga kommentarer som jag kan skaratta åt länge. Efter det brummade vi vi vidare med mopparna till Lojsta slott och gav oss ut på en helt fantastisk paddeltur. Rosa himmel som sedan övergick i till natthimmel och dimma över skön. Allt låg helt spegelblankt. Utsikten, bergen, det var obeskrivligt. Känndes som jag var med i Berättelsen om Pi
 
 
 
 

Att hantera gladpack

Dag in och dag ut står jag och brer, lägger på, dekorerar och plastat in mackor. På väggen sitter en rulle med gladpack. Drar ut, rycker loss. På den tiden det tar för mig att vända mig om för att lägga plasten över mackorna kommer en vindpust genom huset och blåser ihop allt till en stor plast klump.
Dilemma nr två är ren ovana då plaster istället för att bli en snygg rektangel men två raka kanter, liknar mera en bergskejda med höga höjder och djupa dalar.  Nu efter nån veckas jobb drar jag snyggt och lätt av gladpack i en enda svepande rörelse samtidigt som jag parerar upp vinden. Övning ger fördighet och om några veckor kommer jag säkert kunna göra 4 räkmackor i minuten jonglera med tallrikar
Verkligheten som det egentligen är, i alla fall inuti mitt huvud. Snyggare mackor än såhär gör jag på jobbet men detta var den bilden som var närmaste sammanhängande med mitt väldigt detaljerade, humoristiska och aningen ironiska inlägg om gladpack
 
 
 

Föräldrafritt och Coca Cola

Varit en riktigt mysig dag idag! Jobbat, varit ute och gått med hunden, syster och moa. Tränat lite, lekt i trädgården och ätit en super god pasta sallad. Ikväll har systrarna Orleifson huset för sig själva så nu blir det filmkväll med ostbågar, jordgubbar och coca cola!
 
 
 

Varför så bråttom

Jag har jobbat, haft en bröllopsfotografering, tränat och sovit. Jag är väldigt, väldigt trött men idag har det varit en riktig slappdag. Har dock match ikväll så får väl snart börja tagga upp lite. Alla dessa bilder från resan behöver jag snart ta tag i också. Egentligen är det rätt så mycket mera jag måste börja med. Som att packa upp kanske? Fast jag har ju trotts allt sommarlov så jätte brottom behöver det ju inte vara ;)
Bilder från Simonstown, Stranden & Safarin
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se