Engelsk litteratur & fredagsmys

Att jag en Fredagkväll sitter ensam i lägenheten och skriver om engelsk litteratur kan för vissa anses som sorligt. Jag anser det bara som jäkligt tråkigt.. Lite lättare går det i alla fall att arbeta när pojkvännen kommer hem med en väldoftande påse märkt max. Men i samma stund som pommesen tog slut och Henke gick ut genom dörren försvann också det roliga. Nu har jag satt punkt och lagt undan papprena. Inget mera plugg nu för denna helg kan jag säga.  Nu skall denna fredag tas vara på, och det gör vi med tradionellt fredagsmys. Tända ljus, filtar och sen skall jag sätta på en film som jag mycket väl vet att jag kommer somna till. 
 

Thai, Paj & Shopping

Känner mig väldigt nöjd med allting för tillfället. Känner att jag mår bra, i både kropp och själ. Visst, jag är helt färdig när dagen börjar gå mot sitt slut och somnar på soffan som en stock varje kväll. Men det för att så himla mycket saker händer, roliga saker och saker att se fram emot! Bland annat har jag och 3 andra från min skola startat ett UF-företag, fotbollen börjar rulla på bra nu, i alla fall för min egen del, utvecklingsmässigt och så har jag insett att jag stortrivs här i stan. Älskar våran lilla låda till lägenhet som nu verkligen är ett "hemma". 
*
Henke kom hem med Thaimat idag, jag har bakat äppelpaj och nu ligger jag här i mat koma och fönstershoppar runt lite på nätet. Skall upp till Stockholm i slutet av veckan med skolan och då lär det säkert bli lite ledig tid som kan ägnas åt shopping, Hurra! 
 
 
Gina tricot
 
 
 
 
By BikBok
 
 

Vad händer, och vad har hänt?

Det händer mycket just nu, ett steg vidare framåt och förhoppningsvis uppåt för min del. Vill inte säga mera innan något är bestämmt, men håller tummarna att de här går bra! På tal om bra får jag ändå säga att jag har det hyfsat just nu. Ligger i sängen men datorn, käkar morötter och kollar på Paradise Hotel. Men känner nu att ögonlocken tynger rätt så rejält så lär nog snart bli besegrad av min trötthet, men ingen mig emot.
Att sova är ju faktiskt väldigt skönt. 
*
Helg har det ju också varit nyligen. Har varit på inflyttningsfest och så har jag ju naturligtvis spelat fotboll. Äntligen blev det en vinst och det med 2-1. Det satt långt inne ,men en jäkla lättnad var det efter 90 spelade minuter kan jag säga. Känslan efter en visnt är så otroligt go alltså!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se