I min grotta

De senaste dagar har jag spenderat större delar av instängd i min grotta ute i Tofta och kollat på Game Of Thrones. När någon öppnar dörren eller drar upp rullgardinen stick soler i ögonen. Hahah, känner mig som en fladdermus eller någon annan natt varelse. Men jag har faktiskt varit utomhus också. Spelat fotboll, sprungit, promenerat i skogen och fiska kan också läggas till på listan, så än så länge mins jaag vad solen och den friska luften är!
 
Nu väntar det några dagars jobb, så då var et hej då sovmorgon och alarmet ställt på 05.20 eller i bästa fall 07.00. Men får faktiskt säga att jag triv välsigt bra på mitt jobb. Gillar att gå och fixa lite så där, och sen så jobbar jag nästan bara 4 timmars pass vilket är väldigt skönt. 
 
 

Välkommen valpen

Förutom att jag höll på att baka över mig själv med traktorn och att det regnat en del har hittils mitt lov varit riktigt bra. Har varit hemma i Levide och hjälp till med att köra hö och varit på strandfest i Tofta. Solen kommer och går hela tiden så speciellt mycket solande har det inte blivit för min del. Men jag har ju faktiskt 1 ½ månad till på mej så jag tänker så här, varför stressa?
 
Så har jag ju inte berättat att vi fått en lite nykommling i familjen. En liten hårig nykomling på fyra ben. En Vit Herdehund vid namn Xavi bor nu mera också hemma hos oss. Hans öron är gigantiska, han är rädd för det mesta, speciellt katten och Zicco är hans absoluta idol. Så himla mysigt med en liten valp där hemma, desutom fick jag något nytt att gå loss med kameran på ;)
 
 
 

Sommarlov

Ännu ett år på gymmnasiet har passerat och det känns så otroligt bra att gå på sommarlov. Myser bara omkring hela dagarna. Spelar fotboll, ser på film, tar det lungt. Igår badade jag till och med i havet, och det var nästan varmt i vattnet! Hela den här grejen med sommar lov blev ju också om möjligt bättre med tanke på att fotbolls VM äntligen dra igång idag! Har längatt något otroligt efter det! En hel månad med fantastisk fotboll, underbara mål, oförglömmliga tabbar och bara hela känslan runt själv VM som Sydamerika skapar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se