Fotboll & Musli

Känns verkligen inte som skolan har börjat. Är inne på tredje lediga dagen i rad nu. Har tagit det rätt så lungt, kollat när Henke spelat fotboll, själv tränat fotboll, och där i mellan legat på soffan, käkat chips och kollat på fotboll på tv:n. Nu när man är hemma i Levide får man även passa på att utnyttja köket. Vårat kök i stan är ungefär lika stort som en garderob, så har ingen större lust att laga några storverk där. Inte för att det sker något storverk här och nu heller direkt, men det står i alla fall en plåt med väldoftande musli i ugnen just nu. 
 
 
Recpet: 
2 1/2 dl dinkelflingor 
2 1/2 dl fiberhavregryn 
1 dl solroskärnor
1/2 dl pumpakärnor
1 dl linfrön
1 1/2 dl kokosflingor
2 dl hackade valfria nötter (jag hade mandel och hasselnötter)

2 dl torkade bär eller frukt

2 1/2 dl vatten
1/2 dl honung
2 msk rapsolja


Blanda vatten med olja och honung. 
Blanda de övriga ingredienserna, utom de torkade bären/frukten. Häll i honungsvattnet och blanda runt. Häll blandningen på en bakplåtsbeklädd plåt och sätt in i ugnen på 200 grader. Muslin ska vara inne i ugnen i ca 30 minuter, men var femte minut måste det röras om i blandningen så den inte bränns. 
Ta sedan ut och låt svalna. När muslin kallnat ska de torkade bären/ frukten blandas i. 
Recpetet kommer Härifrån!Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se