Adventsmys & Julbomber

Igår efter skolan åkte jag in till Visby med min bästis Julia. Först var tanken att vi skulle julhandla lite. Handla gjorde vi men bara till oss själva, haha. Efter det åkte vi och kollade på Hockey. Vinst till Roma trodde vi när vi åkte därifrån, men lästa i tidningen att domaren ångrat sig lång efter matchens slut och därefter forlörade de på straffar. Kanske lika bra att vi åkte hem ändå, inte speciellt kul att se. När jag senare kom hem till Levide var det som om en bomb hade exploderat i köket. En julbomd. Gardiner, stjärnor och röda ljus överallt. Till och med mitt rum var julpyntat! 
Nu är jag på väg in till Visby för att ha lite adventsmys med pingislaget. Och nu börjar jag få brottom om jag skall hinna med min skjuts!
 
 
 
 
 
 

10 saker om mig

- Jag är väldigt sarkastisk hela tiden, så ibland kan jag verka dryg 
 
- Ibland pratar jag alldeles för mycket
 
- Mina två favorit serier är The big bang theory & Vampire Diares
 
- Bland det bästa jag vet är en klar stjärnhimmel
 
- Jag är sjukt konflikträdd
 
- Jag har välidgt svårt att prata om känslor, speciellt mina egna
 
- Jag älskar att spela tv-spel som Mario cart och GTA
 
- Jag är livrädd för att åka ut i rymden
 
- Ordvitsar är typ de roligaste jag vet
 
- Jag grubblar väldigt mycket över saker 

Ett riktigt Stolpskott

Nu efter fem dagars träning tar jag två dagar ledigt för att vila upp kroppen igen. Har haft tusen saker att göra denna vecka och än är den inte slut. Men det är roliga grejer så jag är glad ändå!
Idag har det varit en rikitgt bra dag i skolan. Förmiddagens matte vart väl inte så jätte rolig men det var däremot eftermidagens indrott lektion där vi spelade både volleyboll och fotboll, sjukt roligt! Direkt när jag kom hem var det bara att åka till nästa träning. Det vart så sjukt blåsigt att det bara var löjligt. Körde match 6 mot 2 i princip hela träningen. Jag vart på tvålaget och det var bland de jobbigaste jag gjort den här veckan, och att jag sköt minst 5 stolpskott, var av ett kanonskott från 30 meter, gjorde ju inte direkt saken bättre, haha.
 
 

Mina fem favoriter

Ännu en kall dag och ännu en dag i köket. Är så himla trött eftrer idag. Som sagt har det lagats en massa mat, det har serverats och det gigantiska berget av disk som vi lämnade efter oss vill jag inte ens tänka på. Har ännu två timmar kvar tills träningen så just nu lyssnar jag på One Directions nya album Midnight Memories som kom ut igår. JAG DÖR VAD BRA DET ÄR!! Så härligt med ny, glad musik så här under mörka höst dagar. Speciellt från dessa fem underbra killar. Kan verkligen inte fatta att jag skall få se dem live i sommar, 199 days to go! Haha, så löjligt lång tid kvar..
 
 
 
 

Fördelar med kylan

Det har blivit fruktansvärt kallt här på ön och frost och ett flertal isfläckar har jag stött på idag. Fast det är ju trotts allt snart December. Jäklar så fort tiden går! Mindre än men månad kvar till Jul och ännu närmare till min födelse dag! Idag i skolan har jag hängt hela dagen i köket och förberett en tre-rätters Italiensk meny. Stannade sen kvar i skolan en stund efteråt och när jag väl kom hem med en senare buss var de bara att äta, byta om och sen ge sig ut i den bitande kylan och träna lite fotboll. Så fantastiskt skönt med en varm dusch efter en kylig och hård träning.
Men det fina med dessa kalla dagar är fantastiskt soluppgångar
 
 
 
 

Ännu en Årsfest

Igår var det dax för Levide IFs årsfest. Hängde i byggdegården och riggade lite på eftermiddagen sen var de bara hem, göra sig i ordning och åka igen. Hade väldigt kul med mitt pingisgäng som vanligt och förutom att jag av en helt okänd anledning fick näsblod gick allt som de skulle. Brorsan skötte sig super bra som konfrancier och jag får hälsa stort grattis till Pettan och alla andra pristagare. Direkt när jag kom hem kastade jag av mig de högklackade skorna och kröp ner i sängen med pyjamas, raggsocker och en film.
 
 

Det var en gång en katt

Vad som igår började som en rikitgt bra fredag fortsatte tyvärr inte så. När jag kom hem från skolan fick jag nyheten om att våran katt Figo har dött. Varför vet vi inte, de hade bara hittat honom. I och för sig var det väl på tiden. Han hade förbrukat rätt så många liv kan man säga genom att ha blivit påkörd två gånger. Med en bruten svans utan känsel, en utslagen tand, lagom ruggig päls och diverse rivsår i ansiktet och öron, såg han verkligen ut som en slagen hjälte den senaste tiden. Men mysig var han, och kommer verkligen att sakna honom ♥
 
 

En inte så seriös film

En anning försenad, bara 3-4 veckor eller så, men värd att vänta på. Här har ni dom, Julia och Lina, två personer som är väldigt svårt att ha tråkigt tillsammans med. Och ett försök till en, till tanken seriös film, men det blev inte rikitgt så..
 
 
Puss på er ♥

Värt att vänta på

Fredag! Som vanligt är jag på strålande humör och idag väntar Entreprenörskap hela dagen i skolan. Sitter ännu i soffan med pyjamas och äter frukot men får nog snart börja snabba på lite. Senare idag får ni hålla koll här på bloggen för i eftermiddag kommer ännu en fredagsfilm, Stay tuned! 
 
 
 

Lyckorus

har så himla mycket att tänka på just nu att det verkligen känns som om mitt huvud kommer exploderad. Det är bra saker, är så överdrivet glad just nu för allt, mitt liv, min familj, mina vänner. Har faktiskt aldirg mått så här bra förut. Får sånna här glädjeattacker då jag bara vill skrika, skratta, hoppa runt och slå på saker bara jag tänker på allt som är, och framför allt det som väntar :D
 
 

En välbehövlig ledig dag

Godmorgon! Hade så himla roligt igår och filmen levde verkligen upp till mina förväntningar. Rekomenderar den verkligen! Var faktiskt rätt så trött efter första filmen men så fort klockan slog tolv och nästa film började var jag helt plötsligt hur pigg som helst! Idag är jag inte lika pigg, var hemma i Levide igen vid halv 4 i morse. Men fick i alla fall 8 timmars sömn. Säger bara att det var en jäkla tur att jag var ledig idag ;) Restan av dagen tänkte jag nog hänga på soffan och kolla på film, så får vi hoppas att jag är vaken till träningen ikväll, haha :)
 
 
 
 
 

Preimär!

Idag är en stor dag, Sverig möter Portugal och så, äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har Hunger Games: Catching Fire premiär!! Och det bästa av allt är att jag har biljetter till Hunger Games night vilket betyder att de först visar den första filmen och vid midnatt är det premiär för den nya.
Så ikväll kommer jag spenadera hela 5 timmar i biosalongen, sjuk roligt skall det bli och jag har verkligen sett fram emot det här!  Det suger lite att jag missar fotbollen men får väl hålla ett öga på telefonen och hålla mig uppdaterad. Helt plötslig när det är som mest spännande i film kommer jag ge i från mig ett vrål av lycka när Sverige tar ledningen, haha kan se det framför mig!
 
 

Lärdom & Landslag

Efter kvällens fotbollsträning har jag lärt mig en sak, mina fotbollsskor är inte vattentäta. Det var en riktigt bra träning och en rikitgt regning träning. Körde rätt så mycket kondition, vilket faktiskt känndes riktigt bra, trodde jag skulle vara segare efter gårdagens träning men känner nog att all träning börjar ge lite, både styrka och ork, det gillar vi!
På tal om fotboll och på tal om att det är landskamp imorgon hittade jag lite bilder från förra sommaren när landslaget var har och tränade. Tyvärr var det inte jag som höll i kamerna eftersom jag var bollkallen men det var ju jätte roligt det med, på bild nr 3 hittar ni mej, självklart med mobilkamerna i högsta hugg!
 
 

Kompensationsledigt

Idag har jag varit kompledig från skolan eftersom vi var och jobbade i lördags. Trotts att jag sov bort förmiddagen har jag änå hunnit få något gjort! En välbehövlig rensning i garderoben blev det och sen blev det film med katten. Nu måste jag nog snrta börja göra mig i ordning för har fotbollsträning ikväll med. Som min vecka ser ut nu har jag hela 4 fotbollsträningar den här veckan, Det ser vi fram emot!
 
 
 

Vad är väl en bal på slottet?

 
Igårkväll var jag på min första bal, dock inte som gäst, men som personal. Stenkyrkabalen för att vara exakt och vi vart där med skolan och serverade en tre rätters middag. Var faktiskt lite nervös efter som jag aldrig serverat förut men det gick faktiskt jättebra, och det bästa av allt med att jobba på sånna fester är att man får äta av maten. Måste vara bland det godaste jag ätit i hela mitt liv ♥ 

Ikväll hade vi äntligen våran först träning med a-laget sen nästan 2 månaders uppehåll, har ju tränat på annat håll men det vart riktigt kul att få träffa laget igen. Kanske inte en av våra seriösaste träningar men sjukt kul, haha. 
 
 

Kattvakt & strömmavbrott

Godmorgon! Just nu är jag i klinte, och där kommer jag vara ett tag. Skall vara kattvakt åt brorsan två kisse missar i helgen. Vaknade för nån timme sen och insåg att sängen var så skön att jag lika gärna kun de stanna där. Nu en frukost och en film senare, ligger jag ännu här.
Igår kväll var det ju äntligen dax för avspark i portugal. Ladda först upp med lite fifa och när matchen äntligen börjat och klockan närmade sig 15 minuter, blir allt kolsvart. Strömavbrott, mitt i matchen! Det händer bara inte. Fick lyssna på radion tills vi fick tag i en datorn med internet uppkoppling. Så där satt vi ihop klämmda framför en mycket liten dator, med tända ljus och kollade på matchen. Som tur var kom strömmen tillbaka till andra halvlek, men den var ju ändå inte så mycket att se, tyvärr. Men nu börjar det nog bli dax att kanske göra något, typ se efter katterna kanske, haha
 
 
Dom är två grabbarna kommer jag att hänga med i helegn, Zezue och Teves. Den svarta och den grå alltså, den vita vet jag inte vems katt det är mem den gillar att hänga här, haha

EMA och en massa kilometer

Efter lunch blev det en löprunda ut i skogen med hunden. Har känts väldigt dåligt de senaste gångerna, börjat mått illa och vaderna har bara krampat efter någon kilometer. Men idag kunde jag köra 5.5 km och det kändes riktigt bra, inte ens hunden orkade hänga med. När det kommer till tiden har jag ännu mycket att jobba på, men det är alltid kul att ha ett mål!

Nu sitter jag i soffan och kollar på reprisen av MTV EMA. Vet att Justin vann pris (♥) annars har jag ingen aning eftersom jag missade det häromdagen. Gud så kul att vara där, verkligen älskar att gå på konsert så att få vara på plats på EMA skulle ju vara helt fantastiskt!  Helt klart en punkt på min bucketlist!
 
 

En massa tid att fördriva

Sovmorgon och sena frukostar, det måste vara bland det bästa jag vet. Så himla skötn att vakan och veta att man inte har nån tid att passa och sen bara i lugn och ro fördriva förmiddagen framför datorn med rikitgt bra musik.
 Var hur taggad som helst för att äntligen få dra igågn och träna med mitt lag igen. Hade verkligen sett fram emot det men imorse fick jag reda på att träningen var inställd, Blev verkligen jätte besviken och vet inte rikitg vad jag skall göra idag längre. Men lite träning av nån form skall vi nog kunna åstakomma, sen så blir det lite fix i trädgården och så skall det lagas mat, kanske kommer få ihop den här dagen endå!
 
 
Min absoluta favorit frukost, egen gjord musli, vaniljyoghurt, frysta hallon och kiwi ♥

Snygg-byxor & Soundtrack

Riktigt ruggit höst väder det blev idag. Mörkt och grått och från himlen föll så där stora blöta regndroppar. Efter 1 ½ km på cykel i det vädret var det så himla skönt att komma hem till ett varmt hus. Dagar som denna så dra jag gärna på mig mina snyggaste, skönaste, fläckiga målar byxor, kryper ner i soffan och kollar på en serie. Det var i alla fall precis vad jag gjorde idag. Nu sitter jag mest och myser, lyssnar på soundtracket till Sagan om ringen och funderar på vad som finns för gott i kylskåpet. Skall snart åka och träna, rätt så skönt faktiskt eftersom man jag blir så himla slö av det här vädret.
 
 

Som i den dimma, bokstavligt talat

Känns som helgen har varit hur lång som helst! Har hängt i en pingishall hela helgen, dömmt och spelat. Kanske inte det roligaste men man får väl ställa upp. Men nu ärveckan igågn och det kommer bli en riktigt rolig vecka, har hel tre fotbollsträningar, pingisträning, arobics och sen avsluats denna arbetsvecka med Sverige - Portugal på fredagkvällen, längtar! 
Börjar verkligen känna av hösten nu och vinter också för den delen, igår när vi tränade var dimman så tät att man knappt kunde se tvärs över planen, det var intressant, haha. Man får gissa lite vem man passar till och bara hoppas att den spelaren ens var på ens lag, lite snurrit blev det ibalnd ;) Tycker faktiskt det är väldigt mysigt med dimma, kanske inte så praktiskt men det blir så mysigt/mystiskt ute eller hur man skall säga.
 
 
 
 

Hur hamnade jag här?

Plötsligt stod jag där igen, i min super gröna tröja och racket i handen. Samma gamla vanliga känsla, taggad men nervös. I hallen hörs ljudet av pågående matcher, ett glädjerop som ekar i hela lokalen och lite längre bort en djup suck av frustration.
Tycker faktiskt det är väldigt roligt att spela pingis och jag har tänkt många gånger att jag verkligen skall ta tag i det, träna och bli riktigt duktig. Men det är svårt att bli riktigt bra när man inte kan lägga allt sitt fokus och framföra allt sitt hjärta i det. För det tillhör redan en annan sport. Men det värsta är nog mitt psyke, jag pallar helt enkelt inte, inte just nu i alla fall. Jag blir så himla besviken på mig själv att jag blir så arg vid en förlust. Hur kan jag kräva ett bättre resultat när jag tränar lite halvhjärtat knappt en gång i veckan. Självklart skall man ha krav på sig själv, och det är väl klart att man kan bli besviken efter förlust men ni hör ju hur jag börjar svamla av allt det här. Känner mig så kluven, vill jag, kan jag, skall jag, kan jag? Så många frågor som jag inte kommer få svar på förens jag gör något. Och bland det värsta jag vet är att ge upp, speciellt innan jag ens börjat, det gör jag inte, inte en chans. Vill jag så kan jag, det vet jag.



Smoothies & Hockey

En fredag eftermiddag, mina hjärnceller har åkt hem för längesen men får väl försöka hålla ut den sista timmen. Har varit i köket nästan hela dagen, gjort smoothies och fotat, rätt så kul faktiskt. Men roligare blir det!
Efter skolan skall jag in till Visby med Julia, mysa lite och sen gå på hockey, Fredag!!
 
 

En massa Instagram

  
 
Instagram - Orleifson

Långpromenad & Ravioli

Började dagen med en ordentlig sovmorgon och sen frukost framför datorn. Efter lunch kom Julia hit och det blev en hel timmes promenad i skogen med hunden. Var jätte mysigt att bara få prata av sig, om livet, vänner, övernaturliga väsen och så vidare. När Hon åkt hem kom Jennie in och jag lagade en super god middag. Ravioli med spenat och fetaost, stekt kyckling och sallad, oj så gott, ääälskar verkligen ravioli.
Men nu har Jennie gått hem, jag har diskat och fixat och ligger på soffan och slösurfar. Funderar snart på att gå och lägga mig faktiskt, skola imorgon ju, och med tanke på hela förmiddagen skall spenderas med näsan i matteboken behöver jag all energi kan kan få ;)
 
 
 
 

När de inte blir som man tänkt sig

Jag har tränat och jag har ätit. Kollade lite på vad för matcher som gick ikväll, när jag såg att Juventus - Real Madrid spelade visste jag precis vad jag skulle se ikväll, efter att ha skyndat mig hem från träningen insåg jag till min stora besvikelse att vi inte har de kanalerna... OHH! Så jag får nöja mig med PSG - Anderlecht istället, suck. Hatar när man verkligen ser fram emot och så blir det inte så. Men som tur är har jag världens bästa app som jag kan följa matchen med ändå. Live score addicts, där man följer sina favorit lag, kan kolla matcher rapporter, tabeller och mål mm. Riktigt bra app! Om du är fotbolls intresserad vill säga ;)



Ut i skogen

Hola! Jag är på ett strålande humör idag och det är nästan soligt ute, haha. Sitter och letar rut bland en
massa olika recept inför ett projekt vi skall ha, och jag känner hur hunger växer då jag läser om Ravioli, nybakad focaccia och panacotta. Har ännu en timme kvar här i skolan och min koncentration är heeelt bort.
Vill bara springa, långt och snabbt. Gärna långt in i skogen där jag aldrig varit förut.
 
 
 
 
 
 

Hundmats-karameller & ölprovning

Det är en ny dag och en ny vecka. Helgen har bara flugit fram. På endast två dagar har jag hunnit med att gå på mitt första GGN, haft en riktig tjejkväll med Julia och Lina, kollat på Innebandy i klinte och övningskört.
 
Idag i skolan känns det som jag bara har ätit en massa konstiga saker, haha. Elin hade bland annat med sig en ask Jelly Beans med sannerligen udda samker, dom jag lyckades pricka in var spya, hundmat x2 och rutten ost. Efter det fick vi varsin sked kanel att stoppa i munnen, dock utblandat med socker men ändå inte min favoritsmak.
Och på eftermiddagen hade vi en ölprovning. Faktiskt väldigt intressant hur olika tillbehör kan höja eller sänka en dryck så himla mycket! Jag gillar egentligen inte öl överhuvudtaget men med vissa tillbehör var det faktiskt uthärdligt. 
 
 
Tanken var att träna fotboll ikväll, med mådde så fruktansvärt dåligt när jag kom hem efter skolan så här ligger jag kvar. Har hitintills hunnit med 5 avsnitt av Vampire Diaries. 
 
 
 
Tre bilder jag tog på GGN
 

Senaste nytt & en ofirad högtid

Sen senast har jag hunnit med att träna fotboll, spelat på skolan nya pingisbord, pluggat en massa entreprenörskap, sett en jäkla massa avsnitt av Vampire Diaries, planerat och längtat. Just nu har jag det bara allmänt bra, lyssnar på Veronica Maggio och går igenom bilder på datorn. 
Allahelgona är det också. Halloween är ingen högtid jag dirket prioriterar att fira. Jag är ändå för feg för att se läskiga filmer och jag brukar inte gå på fester. Men en bra sak är att det ger tid för kreativitet.
Trevlig fredag allihopen ♥
 
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se