Warm & Cozy

Måste säga att hösten har sin fördelar. Stickade tröjor, mysiga tofflor och stearinljus. Ikväll orkar jag inget annat än att ligga stilla, så det tänker jag göra också. Kanske se på någon bra film med mamma med en skål varma popcorn på magen. 
 
 
Warm and cozy
 
 

Godmorgon!

skall snart gå bort till markanden och börja jobba. Skall bli kul! Nu på morgonen har jag legat i soffan, ätit frukost och kollat på "meet the robinsons". Precis som en lördagsmorgon skall va, frukost och teckand film ♥
 

Nere på botten här är det toppen!

Idag efter skolan har jag gjort ingenting. Legat på soffan i Jimmys lägenhet, kollat på tv, ätit mat och ritat massa tekningar på paint i brist på internet. 
Imorgon skall jag jobba på klintemarknad heeela dagen. 11-17. Något säger mig att jag kommer sova bra efter de ;)
 

Novell & Schack

Sitter på svensak just och och skall skriva en novell, bläää, kör fast hela tiden, glider ifrån ämnet och sudar ut. Suck, kommer aldrig bli klar.

Spelade match igår, förkylningen var nästan borta, benhinnorna ok, men vad händer? Jo, Mikaela går och får en riktigt härlig lårkaka, fy fan. Det känns att jag lever kan jag säga. Känner mig helt handikappad då jag haltat och hoppat omkring i skolan hela dan. Snart skiter jag i fotboll, skall börja spela schack eller Bridge eller nåt. Tur att säsongen snart är slut för om det forsätter i den här tackten kommer jag var förlamad i slutet av November. Skulle dock bli så rastlös att  jag skulle börja klättra på väggarne redan efter några dagar. 
 
 
 

Doftljus & Lammull

Sitter och ser på X-factor, riktigt bra program tycker jag! Skall bli mysigt i Höst med ett riktigt bra fredagsmys program ^^ En stor luddig filt, en skål popcorn, doftljus, värmekudde och det slappaste byxorna jag kan hitta. Det är en riktigt bra fredagskväll om du frågar mig!
 
 

Äppelmust& träning

En riktigt skön dag i skolan idag. Eftersom regnet öste ner ute så blev det film i stället för svampplocknig, och efter lunch åkt vi till Alva och musta äpplen, som vi sen skall sälja på klinte marknad. Men det bästa var att jag fick sluta tidigt, vi körde förbi mig på väg tillbaka till skolan så då hoppade jag av :) skall snart äta lite sen iväg och träna, kommer ha sämst kondis eftersom jag vart sjuk, blää.
 

Project 24

Känner att det verkligen är höst nu. Det var riktigt kallt i morse när jag cyklade till bussen. I skolan var det en halv dag teori och en halv dag i köket. Vi är i full gång för att preppa inför klintemarknad nu på lördag ;)

Börjar på brist på allt, text, tankar, bilder. Speciellt bilder. Har inte fotat klokt på länge, har lixom ingen insperation. Så tänkte ta mig ann ett litet foto project :)
 
 
 
 

X-factor & Kyckling

Sett på pingis, sett på fotboll, varit på loppis och ätiti kyckling, det var min dag.
Är så gott som frisk nu så imorgon blir det skola. Hygienkunskap och näringslära står på schemat. brukar kunna bli sjukt sega dagar men man vet aldrig. 
Är väldigt trött märkte jag, och mätt, så skall ligga på soffan hela kvällen och kolla på x-factor sen blir det tidigt i säng, det är ju så förbaskat skönt att sova så förstår inte varför jag inte går och lägger mig tidigare ;)

Insperation

Tyckte det behövdes en liten färg klick efter en så grå och regning dag. 
Blev faktiskt riktigt nöjd :)
 
 
Its all in the stars
 
p

Step Up II - The Streets

Kollat på fotboll i när, kollat på pingis i hemse, kollat på fotboll  levide och kollar på step up 2 i soffan. 
Trött, men inte lika sjuk längre. ge mig en dag till så är det någ bra sen (eller, det går att leva med)
 
 
 man måste ju bara älska den här filmen ♥
 
 
 
 
 

Soffpotatis

Har legat på soffan i köket heela dagen. Fårn kolckan halv 9 i morse tills nu, och jag har inte tänkt gå här ifrån förrens det är läggdags ^^ Men när man är sjuk komemr man lättare undan med sånt här. Är så himla hungrig. har inte ätit klokt sen i tisdags.. men just nu känner jag ett väldigt stort sug efter varma mackor, så det får det bli!

har legat och små sovit lite på soffan, väldigt skönt. Jag gillar att sova. speciellt när det är krig i hela kroppen när man är vaken. Bara stänga av och inte känna något. 
 
Såhär skulle jag beskriva min frdag med bilder.
God mat, gos med katten i soffan och lite höst mys med levande ljus ♥

Gossip girl

 Klickade runt på lite bloggar och hamnade tillslut på Hanna Widerstedts blogg. Hon är nominerad till årets "bloggprovokatör". Jag scrollade ner lite på sidan och hittar detta inlägg:
 
Lite otydligt såhär kanske (klicka på bilden för att komma till inlägget) men Hanna mutar sina läsare för att rösta på henne, lågt? som fan! Som tur är verkar det inte gå hem hos alla. 

Stickat & Läder

Lite grejer jag gärna vill se i min garderob. Läder, jeans, päls, stickat.
 
Vill ha
 
 

Gina Tricot - Nyheter
ginatricot.com

Gina Tricot - Nyheter
ginatricot.com

Gina Tricot - Nyheter
ginatricot.com

Mono hoody
bikbok.com

GABY COATED PANT
cubus.com

Bracelet
cubus.com

DONNA SHIRT
cubus.com

20091012

Det blev ännu en dag på soffan, som trott. Orkar inte va sjuk. Inte kan jag äta, inte får jag sova på nätterna och inte orkar jag göra något. Okej alla vet hur hemsk det är så nu byter vi ämne.

Skall snart släpa mig ner för trappan och i alla fall försöka äta en knäckemacka eller nåt. Har legat och kollat på Eclipse och Zoey 101, hahah. Jag borde dock öppna min andra dator för att förtsätta skriva på en novell till skolan. Vill inte, vet inte riktigt vart ifrån jag skall få insperation när jag bara ligger här på soffan och glor på tv. 
 
 Och jag som tyckte det skulle bli lite småmysigt med höst, tss, där fick jag.
 

C-vitamin & Veckorevyn

Usch, trodde jag skulle klara mig men har åkt på en jobbig höstförkylning. Ont i halsen, huvudet väger ett ton och antingen är det super varmt ellr iskallt. Blää, var ledig från skolan idag (som varje onsdag) men tror det får bli en hemma dag imorgon med. Får se till att få i mig mycket c-vitamin, försöka sova ordentligt och se hur det slutar. 

Fick i alla fall ett nummer av Veckorevyn på posten idag så har något att gotta mig med när jag ligger på soffan och tycker synd om mig själv. 
 
 
 

Salmbär & Hamburgare

Har varit en väldigt bra dag idag. Var iväg på en lite utflykt med klassen och plockade salmbär och så fick vi äntligen våra kockkläder, super snygga ;) skall försöka lägga upp en bild. Imorgon skall vi äntligen arbeta lite mera i köket, det blir hamburgare och så skall vi preppa lite inför klitemarknad nästa lördag. Känner att jag verkligen har valt rätt linje, så jäkla kul! Och att jag har den bästa klassen med världens härligaste tjejer gör ju inte saker sämre ;)
 

Popcorn och fotboll

Lite taskig uppdatering, men det är fullt upp. Barndop, bakning, fotboll och fotboll. Skall lägga upp lite bilder från dopet snart, när jag har rätt data. Skall snart äta lite mat, galet hungrig. Och om jag får bestämma så blir det popcorn och film med syster ikväll. Skriver inget mer än så, är egentligen på sjukt dåligt humör så tänker inte sitta här och låstsas vara glad. 
 

Samhälle & cupcakes

skola, engelska och samhälle. Den tråkigaste dagen på hela veckan. Jag har upptäckt att jag är rätt så dålig på samhälle. Men den dagen är i alla fall över nu och en härlig helg väntar! skall baka lite cupcakes till  dopet imorgon och, har skjutit upp det ett tag nu men kan inte undvika det längre, vad skall jag ha på mig imorgon.
 

ProBook 4330s

Just kommit hem och käkat en macka. Hahah, på idrotten idag hade vi orientering, på rullskridskor! Det var tydligen något jag var jättedålig på. Jag kan åka rakt fram, men det där med att svänga och bromsa är inte min grej.

Sitetr just nu vid min NYA DATA! Äntligen har vi fått våra skoldatorer. Tycker den är rätt så bra faktiskt. SKönt att ha en data som bara är till skolan tycker jag. Och såhär ser den ut! 
 

Torsdag

Det blev bara en halv fotbollsträning ikväll. Benhinnor, suck. Så det blir vil för min del fram till söndagsens match. Märkte nu hur trött jag är, kommer sova gott ikväll. Är då inte speciellt sugen på att kliva upp halv 8 för att släpa mig till skolan imorgon. Fast har inte så jobbiga dag. Idrott och svenska, och så skall vi få våra datorer, finally!
 



 

Spruta

Skall åka till Hemse nu och ta min andra spruta mot livmoderhalscancer. Usch, gillar inte sprutor, men vem gör de. 
Jag brukar försöka koncentrera mig på nåt annat när jag sitter där med nålen i armen.

Ikväll är det fotbollsträning och det bästa av allt.. Marika och Moa kommer hem! :)
 
 
pluttis ♥

Gaahh! 

Cartoon Network

Känner på mig att de här kommer bli en super bra dag! Har nyss käkat frukost och nu kollar jag på Cartoon Network, dexters laburaturium och Jhonny Bravo, hahah. Jag kommer ihåg när man var lite. på lördagsmornar så brukade hela familjen äta frukost ihop, och då var det alltid typ superman, batman eller sailor moon på tv. Så mysigt, saknar tiden med alla bra barnprogram.
 


Once upon a time

Schyyst skol dag idag. Vi åkte till fröjel och plockade äpplen på förmiddagen, klättrade i träd, hänge i träd, spelade lite fotboll, lekte med vovvarna som bodde där (vi var i någons trädgår och plockade) drack saft. Efter det ååkte vi tillbaka till skolan, käkade och redovisade våra arbeten om mathistoria.

Har börjat kolla på Once upon a time. Har än bara sett första avsnittet men tror jag kommer gilla den, behöver något att se på tills Pretty little liars kommer igång igen. De skall var ett speciall avsnitt till Halloween (dör av längtan!) men det är alldeles för lågt dit om du frågar mig..
Vad följer du för serier?
 



På tal om äpplen

Svar på frågestunden

Favoritmat? - Åhhh, är helt galen i toast, eller en riktigt saftig grillad köttbitt!

Första kärlek? Hahah, första gången jag blev kär var i 4 tror jag, i en kille som heter Erik och gick i min klass ;0

Om du inte fick ha ditt namn, vad skulle du vilja heta då? - Hmm, bra fråga, Ella tycker jag är väldigt fint :)
 
Bästa film? Forrest Gump ♥

Läser du böcker?
Jag älskar att läsa! Jag rekomenderar serien "Vargbröder" och "Vampire acamdey"

Idol? -
Justin Bieber, Heath Ledger och Cher Lloyd
 
Förebild? - Oj, den var svår. Men några jag verkligen ser upp till är mina tre storasyskon

Har du pojkvän?
Nej

Gillar du Justin Bieber?
Jag älskar Justin Biber, hahah. Gjorde inte det från början men efter att ha sett filmen vart jag heelt fast ^^
 
Drömresmål? Italien och Grekland 
 
Gillar du 1D? Ja, är inte helt besatt men tycker dom har en del riktigt bra låtar och de är alla väldigt attraktiva

Gillar du JB? Detta tåls att upprepas, Jaaa!

Gillar du Rihanna? Lite till och från, Ibland tycker jag hon är skit bra, ibland okej, Hon har riktigt bra låtar så tycker det är synd att radion spelar sönder dom.
 
Vilka bloggar läser du? Thingsyouremember.blogg.se, Bakemyday.se, Nevnarien.se
 
Vilken är din favorit blogg? Varierar lite men just nu Thingsyouremember.blogg.se
 
Det pinsammaste du varit med om? - Hmm, okej vet inte om det är det pinsamaste men en gång på idrotten i sjuan så var jag lite sen så jag bara slet skorna ur väskan och tänkte sätta på mig dom ute i hallen och när jag kommer ut sitter några tjejer i min klass och as garvar. Då ha min BH på något visa hakats fast i skorna! Fy, och när jag skulle skynda mig lite diskret in i omklädningsrummet igen så tappar jag den och måste springa tillbaka, hämta den innan jag kan sitta och skämmas i fred. Det var rätt så pinsamt tyckte jag..
 
Vad skulle du köpa om du vann hundratusen? en Iphone, nytt objektiv och en resa :) 
 
Tack för alla frågor, hoppas ni är nöjda med svaren!
 

Frågestund!

Tacos & Harry Potter

Matchdag. Spelar i stan klockan tre så jag och mamma skall åka n lite tidigare, kanske gå på lite loppisar osv. Hade en riktig slappis dag igår, tror jag är på väg att bli förkyld faktiskt, fy, har inte tid! Var och såg när Levide spela fotboll och på kvällen blev det tacos och Harry Potter. 
Nu skall jag göra mig i ordning och städa lite i min garderob, rensa, prova, laga etc. 
 
 
Better than i was
 
Vill ha!!

Höst & varm choklad

Utedag med skolan längs ekstakusten med bullar, varmchoklad och soppa. Pingisträning, strömavbrott, fotbollsmatch och en fotorunda i trädgården är vad jag gjort de senaste dagarna. Ikväll kommer Lina och Julia hit, så det blir lite höst mys med film och godis. 
Nu skall ni få lite höst, sen sommar, natur, kalla det vad ni vill, bilder, som jag tog idag. Orkar inte redigera något men de blev rätt så bra ändå
Jag ♥ mitt objektiv


shopping och glass

Tiden bara flyger förbi just nu, redan onsdag, redan en halv vecka avklarad. Ledig idag, som på de flesta onsdagar. Så skall inte till visby och träffa mina ny klasskamrater Joefine (J2) och Elin för att äta lite glass, sen blir det lite små shoppnig, jag har till och med en inköpalista :)
Och vid klockan 18.00 skall jag befinna mig i Site, för jag har fotbollsmatch idag, och på lördag, och på söndag..
 
 
Så jäkla klockrena!
 

stars falling from the sky

Äntligen, efter flera dagar med regn har solen hittat tillbaka till gotland. väldigt lugn och skön dag i skolan, och jag har ingen träning idag utan är helt ledig från allt. Tänkte sitta och slösurfa lite, och sen kanske städa mitt rum eller  något annat kul. Problemet när jag städar mitt rum är dock att jag sällan blir klar. Jag hittar så mycket roliga grejer, gamla antecknings böcker, tidningar, gamla leksaker osv. så blir lixom fast i det ^^

känner att jag börjar på brist på bilder då det är tredje gången på 2 veckor jag lägger upp en dagens outfit, från noll gånger i veckan. 
 


Bakerella Bake My Cake

Jag är fullständigt baktokig, men lika mycket som jag älskar att baka gillar jag att se vad andra bakar. 
Här kommer mina tre favorit bakbloggar, härliga bilder, mummsiga recept och kreativitet :)
 


Klicka på bilderna för att komma till respektive bloggar :)

Den 1 September

Efter att ha regnat ungefär 27 timmar i sträck ser det nu ut som om det är färdig regnat. Jag Har spenderat denna höst dag i inomhus. Jag har bakat nalle bröd och skrivit klart en skol uppgift. Om en timme skall jag till Havdhem och kolla på fotboll. Tror Faktiskt vinterjackan åker på idag, bättre att va för varm än för kall om du frågra mig ;)

Igår, fredag, sjuukt rolig dag. Många skratt anfall och pinsama händelser. Men det roligaste var nog ända lappen jag hittade på mitt skåp där det stod följande 
Hej M, Råkade tyvärr klippa av ditt lås av misstag. kom förbi så får du en nyckel till ditt "nya" lås // Andreas F
Haha, det gjorde min dag ^^
 
  We♥it
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se