Överallt

De senaste dagarna har vädret varit helt fantastiskt här. Strålande sol och helt vindstilla. Älskar så att äntligen kunna gå i converse och skinnjacka igen, man känner sig så.. liten, haha.
 
Igår på min lediga dag passa jag och syrran på att ta en lång promenad i Haga parken för att sedan där efter
gå på stan en stund. Bara en mysig dag som sen avslutades med lite traditionellt Fredags mys. Chips och dipp i soffan framför Let's Dance.
 
 
Dock var det inte lika mysig att lördag morgon stiga upp klockan 05.30.
Full fart var det på jobbet, folk överallt, disk överallt och då för min del en hel del spring över allt.
Efter det var det väldigt skönt att få gosa ner sig i soffan, de behövde jag. Så nu är det hockey som gäller. Djurgården leder med 3-0 och vägem mot SHL blir allt ljusare. Kämpa Djurgården!
 
 
 

Fika, fotboll & falafel

Dag 3 av denna praktik är avklarad och även den gick bra. Känner att jag nu börjar få i alla fall lite kolla på hur allt fungerar och går till och sen är jag inte helt vilsen på hotellet längre, vill nästan påstå att jag hittar.
I alla fall runt köket och restaurangen. 
Slutade runt 2 idag och som vanligt gick vi därefter till dagis och hämtade Moa. Idag blev det också en liten extra promenad och en fika på vägen hem. Väl hemma i lägenheten var Moa på strålande humör och då finns det ju inget bättre än att spela lite fotboll, det måse ju börjas i tid! Pratade lite med mamma i telefon också, och sen var det dax att börja med maten. Falafel, tomatsalsa, vitlökssås och tortillia stod på menyn idag,
och gott var det ju också som tur var!
 
 

God Morgon!

 

Man kan ju alltid önska sig

Imorse stod väckarklockan på 04.30, och det är vad den kommer gör nu de tre kommande veckorna. Som tur är, är jag ju faktiskt mera av en morgonmänniska än en kvällsmänniska. Så upp kom jag imorse och iväg till dag 1 på Rica hotel. De har varit en super lugn dag så har hunnit med att lära mej vad som skall göra ordentligt. Trotts en lugn dag känner jag hur ovan kroppen är att arbeta såhär. Helt slut i fötterna och känner att lite rygg massage skulle göra stor nytta. Men kommer väl att vänja mig med det också.
 
Slutade för dagen klockan 14. Var förbi Marika vid dagis och hämtade Moa, och sedan blev det en liten promenad och en stund ute i solen medans Moa lekte. Nu har jag kraschat i soffan. Bra skönt var det att ligga här kan jag säga. Slösurfade runt lite och hittade därefter en massa med grejer som jag ju behöver. Är så jäkla sugen på att köpa nya fotbollskor! Men har lixom redan 3 par, var av 2 som jag köpte till förra säsongen. Men önska sig kan man ju alltid!
 
 
Love Football
 
 

En väldigt lång dag

Det har varit en lång dag, på många sätt. En jobbig morgon följd av en lång båtresa. Pendeltåg, släktfika, sängen. Ungefär så har dagen sett ut. Klockan är knappt 8 men jag är helt slut, i både kropp och huvud. Känner att jag är i stort behov av en god natts sömn, men känner sammtidigt att jag inte kommer sova speciellt bra inatt, har svårt att göra det när mycket saker har hänt under en och samma dag. 
 
Jag är glad över att vara här, nästan i alla fall, för jag saknar ju honom för mycket. 
 
 

Bara ett pass kvar

Har varit ledig från praktik nu hela dagen men skall snart börja fixa i ordning och åka in till stan för att jobba 16-22. Mitt sista arbetspass för denna praktik. Har spenderat dagen i Levide och i princip bara packat. Har säkert med mej för mycket saker, som vanligt! Så nu är det mesta i alla fall klart, har ännu lite saker som är i tvätten men det hinner jag ta senare. Kameran + två objektiv är i alla fall nedpackad och batterierna laddade. Förhopppningvis skall jag väl inte jobba alla dagar i veckan så skall verkligen försöka hinna med att fota en del, för det var bra längesen jag verkligen gav mej ut på en fotorunda. Kul med lite andra miljöer också!
 
*
 
Som vanligt när jag stökar runt i rummet kommer själv klart Simao, och även denna gång hjälper han ju mer än gärna till med packningen. Eller han finna i alla fall här som moraliskt stöd i fall det skulle vara något
 
 
 
 
 

Äta, sova, jobba, repetera

Och i mitt liv har det varken hänt något nytt eller spännande. Samma som de två tidigare veckorna. Jag är på praktiken, tränar och någonstans där emellan så sover och äter jag. Nu är det endast fyra dagar kvar på min Gotlands pratik, för sen åker jag till tockholm i tre veckor.
Tycker att det skall bli väldigt roligt, både med lite miljöombyte men också att få träffa syrran såklart. Sammtidigt är tre veckor väldigt länge och jag kommer ju att sakna ihjäl min älskade pojkvänn som är kvar här på ön, och så får vi inte glömma min älskde lilla kisse som jag också kommer sakna hur mycket som helst.
 
Som sagt är det inte så många dagar kvar, och känner hur paniken börjar växa då jag inte ens sett över min pakning ett dugg. Tror knappt jag tvättat... Och som praktiken ser ut nu så kommer jag inte hem förrens onsdag tidigast. Måste börja skriva en packlista eller något i alla fall!
 
 

Till alla fina människor

Humöret ar varit lite sådär på senaste. Känner mig väldigt trött, lite smått deppig och helt enkelt inte sugen på att göra något. Jo, jag vill vara ledig. Från jobb, från sysslor och från måsten. Detta underbar väder som letat sig hit till ön underlättar allt en smula i alla fall. Den härliga varma solen får en i alla fall till ett par glada tankar om dagen. 
 
Det största problemet är att jag är jätte bra på att lixom dra ner mig själv. Idag har varit en sån dag då jag bara velat lägga mig ner och gråta för minsta lilla. Och inte gör jag saken bättre av att bara gå runt och lyssna på lugna deppiga låtar så fort jag får chansen. De är dessa dagar jag är så otroligt glad att jag har så otroligt fina människor runt omkring mej. Som får mej på helt andra tankar och som får mej att skratta när jag knappt ens vill le. Eller en lång hård kram som håller ihop en. Massor med kärlek till er ♥
 
 

All by myself

Jag har nu tagit med över havet och som förväntat var det en lång och tråkig resa. Som tur va hade jag i alla fall lagt in två filmer på telefonen så något hade jag att sysselsätta mej med.  Frozen och Then bling ring, tvåan riktiga bra filmer!
  Ännu är det en timmes resa kvar och just nu sitter jag på pendeln och äter choklad och jordgubbar. Har de faktiskt rätt så bra här,  förutom att jag känner mig väldigt ensam. Hade inte tackat nej till lite sällskap kan ja säga.  Nåja, mera jordgubbar till mej!
 
 

Till huvudstaden

Jag jobbar, tränar, sover, thats about it. Hinner eller orkar inte med så mycket annt just nu. Just n har jag bäddat ner mig ordentlig i sängen med datorn och en massa härlig svensk musik. Måste bara säga att jag verkligen  verkligen älskar Norlie & KKV, så himla bra. Verkligen musik som gör en på bra humör. Väntar på att Henke skall komma hem från träningen så vi kan gå och lägga oss. För även om det är en kort dag på jobbet imorgon skall jag orka med att ta mig hela vägen härifrån denna ö ända bort till huvudstaden. Det blir alltså en kort visit i Stockholm denna helg för att delvis hälsa på storasyster men också för att utnyttja min julklapp och gå och se Flashdance! Har hört att den skall vara väldigt bra så hoppas att de lever upp till mina förväntningar .
 
 
 
 

Oberörd & diskret

En god morgon är det verkligen och efter en sov mogna och god frukost är humöret på topp. Bättre blir det också när solen skiner och nu känner man verkligen hur våren hänger i luften.  Nu sitter jag på bussen,  lyssna på skön musik och funderar på om jag kommer hinna i tid till praktiken. Troligtvis inte efterhand som vi stöd stilla näsan 15 min i poliskontroll.  När bussen saknade in och polisbilen blev synlig var det mycket snabbt och diskret som jag satte på mej bältet, för att därefter se sjukt oberörd och oskyldig ut,  haha. 
 
 
 
 

Praktik & träningsmatch

Äntligen är praktiken igång och just nu sitter jag här,  jätte mätt,  och avnjuter min lunch rast.  Hittills har dagen varit bra och känner att de här tre veckorna kommer gå väldigt snabbt!  
 
När jag slutar här är det sen dax att ladda om inför årets första träningsmatch. Nervös kommer jag ännu att bli, men än så länge är jag bara taggad! 
 
 

Sista dagen

Nu är vi framme vid lovets sist dagen. Tidens har bara flugit iväg och egentligen har jag väl inte gjort så jätte mycket. Tagit många promenader i skogen,  njutit av solen, haft krig med plats pistoler, varit på spa och sett en hel del film.  Ett riktigt mysigt lov ha det varit och imorgon är det dag 1 på min 6 veckor långa praktik.  De tre första veckorna kommer spenderas på crêperiet i Visby.  Ser verkligen fram emot det och tror det kommer bli jätte kul!  
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se