Stelor & Avspark

skall snart åka ifrån sista dagen på Stelor, har varit roligt tycker jag! Så mysiga lokaler och super god mat. Skall till Slite och träffa distriktslaget, blir lite träning, mat och matchgenomgång innan det smäller, Gotland - Västmanland. 
Nervös, vill ju självklart spela men känns bäst om jag avstår. Enligt resultaten på fastlandet så gick det inte speciellt bra för mig. Spelade en halvlek, släppte in 3 mål. Hmm, får se hur de blir.
Avspark kl 18.30 i Slite, kom förbi vetja! 
 

Passion for Fashion

Jag klagar ständigt på att jag har för mycket kläder, men ändå kan jag inte låta bli att sitta och drömma om kläder. Detta var vad jag snubblade över ikväll
 
 
wanted
 
H&, Cubuc, BikBok, Åhlens, Lindex

Jag vill bara sova

Jag försökte mig på att skriva ett inlägg förut men internet var helt fucked up så de fick va. Skulle tränat pingis ikväll men käner mig inte så bra. Kan inte sätta fingret på exakt vad de är men både kroppen och huvudet är helt slut, känns som jag inte sovit på 5 dagar.
Har  legat uppe på mitt rum och kollat på film, Ice age 4. När jag är på det här humöret, allmänt arg på allt och alla så är en teckad film nästan det enda som gör allting, jag skall inte säga bra, men bättre. 
 
 
 
 

Sov morgon

Datan är på lagning så jag får sitta vid Mias data. Hoppas verkligen det går att fixa!
Klev upp 08.35 imorse, så skönt. Ändå rätt så trött faktiskt. Nu börjar lektionen så dags att publicera nu inann läraren blir sur på mej ;)
 

17.10

Blev en riktig slö dag idag. suttit vid datan, kollat igenom bilder, spelat mario cart och om en timme ska jag cykla till bussen (i mörker) åka in till Visby och gå på möte angående fotbollsäsongen 2013. Länge sen jag träffade laget så skall bli roligt tycker jag :) 
 

Nu går jag och dör en stund

Min skoldator har craschat. fml.

Ingen Robott men plankton

Äntligen dags att krypa ner i sängen efter en otroligt grå dag fylld med regn. Fick i alla fall balansera det med några riktigt härliga skratt på träningen. Imorgon blir det som vanligt att plugga, hoppas det går bättre än föregående onsdagar. prov nästa måndag om gurka, och på tisdag har vi prov om baciller, plankton med mera.
Super intressant!
sarkasm


 
(här skulle det vara en bild på en robott, men jag har nästan inget internet på mitt rum
så det får bli en liten meningslös text istället)

Ångest & Insperation

Hallå! Engelska redovisning och Naturvetenskap står på dagen schema. Och efter skolan blir det träning. Men där i mellan har jag faktiskt lite tid över, så hade tänkt fortsätta fixa lite med mitt rum. Vet inte vad det är men är inte riktigt nöjd. Det är fint men jag vill ha det perfekt ;) 
Får typ ångest när jag sitter och kollar på we♥it, vill bara ta mina grejor och flytta ut direkt, bygga, måla inreda. Fast om det skall bli som jag vill är det nog dax att börja spara, så kanske jag har råd om 30 år, hahah
 
We♥it

Fynd

 
Denna underbara servise hittade jag på loppisen vid Leva i söndags. För 40:- var den min. Helt underbar om du frågar mig! 

Önskelista

Mindre än en månd nu, till jul och min födelsedag. Åhhh, vad jag längtar! bästa tiden på året, köpte lite "julpynt" häromdagen, skall visa er när den lämnat kartongen, det vill säga på söndag ;) 

Min Önskelista
 
 
Önkse lista
 
 

Nytt i Garderoben

Svampbob top 100

Lite mat, lite svampbob, lite läxor. Jaa, det är väl ungefär min dag. Om allt går enligt tidschemat så skall jag vara klar med läxorna vid 3, sen spela lite wii och fota lite :) Så det är bara att börja!
 

Söndagen den 25 november

Nu skall jag åka till Hemse och träna med knatte laget, eller jag skall skall inte träna med dom, utan står och skriker vad de skall göra, heheh ;) När jag kommer hem måste jag plugga,plugga,plugga! har ju prov imorgon och de hade jag heeelt glömmt bort! 
 

Bra tillslag & fyllechafför?

Inte speciellt mycket spännande som hänt idag. Varit i stan, visar vad jag köpt imorong. Jag har tränat fotboll, känndes rikitgt bra, segt i benen bara och lungorna orkar inte lika länge som jag vill men tillslagen var bra och jag hängde med.
Direkt efter det åkte jag  på kör. Skall vara med i Luciatåget i Levide i år igen. Och nu ligger jag äntligen på soffan och gör ingenting. Skall brottas lite med min telefon och se om den håller sig några månader till. 
 

Juste, jag skrev inget om årsfesten igår. Jag hade mycket roligt. Käkade tacos, kladdade ner hela duken och ritade med kritor. Hahah, låter som jag varit på barn kalas ;)
Satt och snakade lite med Broschan och hans kompisar, skall bli fyllechaför åt dom. De tyckte det lät som en super bra ide att jag körde dem in till stan med traktor och vagn, hahah. Tänkt vilken partyprisse jag har till bror och så jag, som festar lika ofta som man ser flygade grisar. 
 
 
 
 

En hel låda med godsaker

äntligen hemma efter en hel dag på Stelor. Roligt men jobbigt. Fick hoppa in i köket idag, lite nervös i början men det gick gallant! :) Med mig hem fick jag en hel låda med Croissanter, mumms! 
Har dock inte så mycket mera tid till skrivandet, skall på årfesten i levide ikväll, och jag har inte sminkat mig klokt, fixat håret eller knappt bestämmt vad jag skall ha på mig #Panik
 
Mumms!
Bild - We♥it

Ont och onödigt

Just nu skulle jag beskriva mig själv som en blandning av en sjörövare och den lilla sjöjungfrun. Mitt hår lyser rött ochn är super fluggift, och ögat är också rött, varmt och ömmt. Hahah, jag skall förklara. Idag på pingisträningen var det tänkt att jag skulle slå tillbaka bollen, men istället tar bollen på kanten av racket och rakt upp i ögat, den måste ha tagit rakt på ögongloben för tårarna sprutade och det svd som fan, sjukt ondöigt, suck.
 

Tomt i huvudet

En ny dag, nya möjligheter. Skola och träning, helt vanlig dag alltså. Oj herrgud vad tomt det är i mitt huvud, inget att skriva om! tyvärr finns det inte så nya mycket bilder att komma med häller, men skall nog rasta min kamera imorgon, så ha tålamod! Men på we♥it finns det gott om insperation så länge :)
 

Redhead

Snart så ;)
 

 
Följ min blogg med Bloglovin 
 

10 sekunder av plugg

Godmorgon! sovit, läst och ätit frukost. Riktigt skönt att var ledig idag! Ikväll blir det antingen pingis eller stanna hemma och rulla köttbullar och vara med bror. Åhhh, inte alls sugen på pingis match, men vi får se. 
känner att jag har lite svårt att koncentrera mig. När jag sitter och pluggar eller skriver tycker jag "nej, skall bara kolla facebook" *öppnar och kollar på word dokumentet i 10 sek* "Suck vad tråkigt, nej jag kollar bloggen, we♥it, redigerar lite bilder" ja, sen har det helt plötsligt gått 2-3 h, jag gör det just nu faktiskt, skjuter upp arbetet. 

Vill hinna med så mycket idag. skriva, fota, läsa, spela wii, färga håret. Det är bara att lägga på ett kol de!

 
 

New in!

New Zealand

Kännsdes otroligt seg att kliva ur sängen imorse. Orolig sömn, kallt och duggregn. Har engelska nu och sitetr och forskar om New Zealand. Suck, vill bara åka hem och krypa ihop i soffan och få läsa. Jag har några timmat efter skolan innan träning, men de måste gå åt till plugg. 
 
 

Tomat och fullmåne

Oj så skönt det var att sjunka ner i soffan och bara kolla på tv. Har fläng runt i en himla massa afärrer känns det som. Med mig hem kom 3 plagg, vilka ni kommer få se imorgon ;) Nu måste jag plugga, känns som de är det enda jag gör nu för tiden. På måndag är det prov i svamp, chilli, kålväxter, tomat, avokado och aburgine. Skillnaden nu är att vi skriver frågorna, men eftersom jag slutade tidigt måste jag skicka in dem innan kvällens slut, så det är bara att snabba på de! 
 
 
Älskar mitt objektiv!

Så mycket kläder, så lite tid.

Kom hem med båten i går natt och det första som väntas i skolan på måndgamorgon är prov i rotfrukter och lök. Gick faktiskt helt okej, och på fisk provet fick jag 19/30 så jag är nöjd hahah. Tror aldrig jag varit nöjd över ett så dålig resultat på prov, det skall vara MVG annars blir jag fett sur. 
Skall sluta tidigt idag, jäklar vad skönt! Skall till napprapaten vid halv 3 så slutar om ca 1 ½ h. Skall nog dröja kvar lite i stan, jätte sugen på att shoppa. Men när jag väl går i affären blir det mycket såhär: en sån har jag, en sån med, näsatn en såndär, den har jag i tre olika färger. Ja ni fattar, känns som om jag redan har allt, hahah 
 

Min Lördgaskväll

Framme i Linköping, förr rätt så längesen. Ätit mat, varit på Ikea, Badat och chillat. Nu skall vi, Zenita, Julia & Lina, gå upp på rummen och kolla Mean girls och trycka i oss allt godis vi köpte förut, ;)
Åker till Motala imorgon runt 8, sen väntar matcher och hemresa. Men tagga hotell frukost! ♥
 

Topplistan

 

Fan inte okej..

Jag brukar gilla morgonen, sitta i lung och ro och ta frukost, kolla tv, läsa, bara njuta av det tysta. Men när klockan är 04.50 är det fan inte okj att stiga upp. Är så snurrig att jag knappt kunde sätta på mig strumpora utan att rammla. Hoppas ni får en bra dag, nu åker jag mot båten och där väntar inte sömn, utan plugg, om rotfrukter och lök.
 
BRA MORGON
MIN MORGON

Första dan på Stelor

Har varit en riktigt bra dag idag! Var int ei skolan utan jobba på Stelor, ända ettan där eftersom mina klasskamrater bestämmt sig för att mystiskt gå upp i rök. Men det var super kul där, stod mestadels i baren, men fick också hjälpa till att servera lite. 
Efter det var det fotbollsträning, så himla skönt, har varit grymt fotbollssugen på senaste. Men får nöja mig med pingisen än så länge, skall faktiskt till fastlandet imorgon och spela. Måste stiga upp så där oförskämmt tidigt. 
 

Pizza utan tomatsås?

I morgon väntas jobb, skall till Stelor. Det är så här att Donnergymnasiet driver resturangen på Hotell Stelor i några veckor fram över. Det började redan förra veckan men då var jag inte på ön. 
Börjar bli sugen på att byta hårfärg snart. Kolla lite när jag var i stan igår, men hittade inte rikitgt vad jag ville ha. Och juste, berättade rätt så slarvigt om filmen igår, hahah, var helt mentallt chockad så lallade mest bara om en massa strunt. Men efter filmen gick vi alle sammans och åt på Creperiet, spuper mysigt och super gott kan jag säga, har faktiskt aldrig ätit creps, men det var lite som pizza, fast utan tomatsås ;) och herregud, efterätten var ju löjligt god ;p
 
Något åt det här hållet hade jag tänkt mig, eller chokladbrunt, vad tror ni? 

Born to run

Med en kopp varm choklad och en macka i magen är sitetr jag och fixar lite med datan. Träning ikväll, som vanligt. Skall bli skönt att få röra lite på sig tycker jag. För en gång skull i mitt liv känner jag att det skulle vara skönt att gå ut och springa. Det är inte det att jag inte orkar, tycker bara det är så jäkla tråkigt. Det händer verkligen ingenting. Man bara springer där i skogen, träd, träd, träd, ko, träd, sten, träd, ko, ja, ni fattar, hahah. Har funderat på att läsa Born to run skall tydligen vara riktigt bra, få upp motivationen lite :)
 
 
 

Morgon och tårar

Angående filmen igår, den var sååå braaa! Jag grät och grät och grät och grät. Fy fan vad bra den var, heelt galet! Frågan är bara vad jag skall göra nu? de senaste åren har jag läst och väntat, men nu finns det inget att vänta på längre, det är slut.. 
Skall käka lite frukost, fixa iordning mig och sen gå till skolan. Samhälle, och svenska, rätt så tråkigt men det duger. Omg, kan ännu inte släppa filmen, jäklar, gå och se den, nu!
 

Nu är väntat över!

Jag har väntat, väntat, väntat och väntat i drygt 1 år nu. Gått och tänkt, googlat, youtubat och sedan varit en exstas efter de trailers och sneak peaks jag fått. Men snart så är väntan över, nu får jg äntligen, äntligen se
Breaking Dawn Part 2!
 
Filmen börjar om 5 minuter så jag sitter och små hoppar lite i biostolen, om medans jag skriver det inser jag
"Jäklar vilken Twilight nörd du är Mikaela". Mitt Biosällskap består av Mia, Josefin, Elin, Linda och Anki, det vill säga min klass och mentor. Efter filmens slut så skall vi ut och äta middag, tror det blir på Surfers :)
 

24 timmar

Nu tar jag bussen till klinte. Är där i 2 timmar, åker till stan, åker till klinte, sover, går till skolan, åker hem. Snabb översikt av vad jag kommer gör de följande 24 timmarna ;)
 

Frukost & Barnprogram

 
Frukost i soffhörnet och Disney Channel på tv:n. Skall plocka fram häftet om rotfrukter och läsa lite, prov på måndag...

Recept - Sport smoothie

Skall dra på träning om en halv timme, så skall äta lite och packa. Så ni får ett recept på en jätte god "SPort smoothie" Funkar lika bra före tränig som efter, eller som återhämntningsmål! :)
 

Details

08.00

Sitter i min pyjamas, äter vaniljyoghurt med banan och tittar på vakna med the voice. Skall anrt gå och göra mig i ordning för ännu en dag på Donner, och på schemat står Engelska och Naturvetenskap. 
 

Höst fint & Zlatan

Städat, gjort plats i garderoben (behövligt!) dammsugit, läst (♥) och rensat lite bilder på kameran. Nu har jag sjunkit ner i soffan och ser på fotbollsgalan, Zlatan får pris som året forward, what i suprise! Hahah. 
Men eftersom det är 4:an som envisas med att visa evangemang som detta så är det ju självklart reklam 24/4 så skall nog passa på att redigera lite bilder också.
 
 
 

Måndag

Äntligen är fisk provet klart! Gick det bra? NEJ. I princip inget som stod på min fusklapp var till nytta, jag vet vad ni tänker, jäkla fuskare! men vi fick faktiskt ha ett A5, med hur liten text som helst, heheh. 
Idag blir det en riktig fixar dag, Skall städa rummet, eller hela huset, har grejer precis över allt! packa upp väskor, och läsa, läsa, läsa. Har börjat med Hungerspelen, redan sett filmen men kände att jag ville läsa den också. Hittils, sååå bra! 
 

Jag vill, kämpar & försöker

Lyckades inte sova lika läge som jag hoppats på. Har redan hunnit med att fixa med en power point presentation, ätit frukost och pluggat lite. Något i den stilen kommer nog hela min dag se ut. 
Som sagt resan var rolig. Själv fotbollen gick sådär, för min egen prestation alltså. Vi vann första matchen mot Uppland med 2-1, spelade inget. Förlorade andra matchen mot Gestrikland med 4-2, spelade första halvlek, då vi släppte in 3 mål. Bläää, det går aldrig bra när jag är med i ditriktslaget! Jag vill, kämpar och försöker, men desto mera jag dricker desto törstigare blir jag om ni fattar vad jag menar. Kände mig så jäkla tagga inför första matchen, allt funkade bra på träning på förmiddagen samt på uppvärmningen, blir bänkad. Och sen tvärt emot på lördagen och då får jag självklart spela...
Om vi går vidare som grupp två beror på hur det går i dagens match mellan Uppland och Gestrikland. 
 
 
Inte en bild från helgen, utan en match med Gotland södra
FOTO - Sandra Ruthström
 

Lördag

Sitter på båten på väg tillbaka till ön nu. När jag kommer hem väntar en hel hög med plugg som måste göras till måndag, suck. Men helgen har varit rolig i alla fall, berättar mera imorgon, Sov Gott!
 

New York

 
Blue & Green
 
Blue & Green by believes featuring a grey blazer

Alldeles stilla

Upp med tuppen, fast nej, inte ens tuppen borde vara upp så här tidigt. Hela världen är stilla, inte ett ljud. Jäklar så trött jag är. Mår fysiskt dålig så här tidigt på morgonen. Får ta och sova lite på båten tror jag. Skall ända till Uppsala och spela fotboll. Cup Kommunal med disrikts laget. Sjukt givande inlägg.
GOD MORGON!
 
 
Foto: Emma Pettersson

En Kartong

Jag hade rätt, det blev en riktigt bra dag. I skolan såg vi mest på film och det var längesen jag skrattat så här mycket, coh då syftar jag på pingisträningen. Om ni bara viste hur mycket kul man kna ha med en kartong, årets julklapp? Hahah!
 
 
 

Idag är jag glad

Ingen mentorstid idag så vi har en ledig halv timme nu på morgonen. Blir så glad för jag har den där känslan av att de kommer bli en bra dag idag.Samhälle och svenska och ingen sol, men trotts detta så är jag på strålande humör. Nu sitter mina otåliga kompisar och tjatar på mig så får väl avsluta det här ;)
 

Kladdkakans dag

Vet inte hur många som vet om det, men idag är det ju faktiskt kladdkakans dag! Någon som bakat?
det har tyvärr inte jag Men om jag skulle bakat skulle jag gjort de enligt detta recept!
 

Ge mig en guld stjärna

Tror inte det går att förstå hur duktig jag varit idag, har pluggat i prinicp heeela dagen. Var också ute och hjälpte pappa räfsa löv. Blir så trött bara, känns om som jag inte kommer någon vart. Någon som vet hur man kan göra pluggadet roligt, musik gör mig faktiskt mest okoncentrerad, hahah.
 
 
Foto - Emma Pettersson
Redigering - Mikaela Orleifson
Modell - Mikaela Orleifson
 

Give your heart a break

Blåsig som tusan utan, jag är jätte trött, måste plugga, måste göra en jäkla masa grejer idag. Vill bara krypa ner i sängen igen och kolla på en film eller nått. Men lite gladare blir jag när jag tittar tillbaka på bilder från chokladfestivalen. Kanske skulle baka idag, om jag får tid, suck..
 

Naturvetenskap & Zombies

Vi hade våran första lektion i Naturvetenskap, och jag kan säga att vi gick igenom allt som är värt att veta, inte bara inom natur kändes det som. T.ex: Det är bättre att försvara sig med ett järnrör än med en kniv. Skolans datorteckniker har svart bälte i karate och vi kommer bli överfallna av zombies en dag, för det står i bibeln. Tycker faktiskt det skall bli roligt att läsa NA, troode saldrig jag skulle säga det, hatar de ämnet, hahah,  men läraren är sjukt bra! Fick reda på att vårat fisk prov var på måndag och är inte hemma i helgen så måååste plugga, tack för lediga onsdagar!

 DAGENS: 
 
My outfit
 
Inte precis den kavajen eller skorna, men ni fattar grejen ;)

Shit i love


 

GODmorgon

Godmorgon! så här en tråkigt höst morgon tänkte jag bjuda på ett frukost recept, det är ju trotts allt dagens viktigaste mål ;)
 

American Dream

 Tyckte det var dax för ett litet collage, Måste säga att jag älskar armbandet!! Så jäkla snyggt, måste se till att skaffa ett sånt, och de där skorna står rätt högt upp på önske listan!
 
American Dreams
 
 
 

Vintage t shirt
truffleshuffle.co.uk

Skinny fit jeans
510 SEK - topshop.com

Carvela Kurt Geiger sneaker wedge
1 180 SEK - harrods.com

Cuff bangle bracelet
80 SEK - boohoo.com

Miu miu
pinterest.com

Fisk, fisk.... fisk..

Ännu en måndag. I skolan idag var huvudämnet fisk, just fisk. Vi skall ha prov på fisk och fick ett gigantiskt häfte med alla fakta och lite till om fisk, vi kallar den för fiskbibeln. Jag tror aldrig jag har skrivit fisk så många gånger förut. 
 
 
Mikaela Orleifson: Fisk
(made in Paint)

I Love Books

God morgon! Det är söndag och jag skall in till Visby och kolla på innebandy och gå i lite affärer. Eftersom det regnar ute, tror jag, annars måste nån verkligen ta och putsa fönstrarna, så skall jag gosa ner mig i sängen med en bok. 
 
 

emmalinneas.webblogg.se

 
 http://picasion.com/resize-gif/http://picasion.com/resize-gif/

 
 

S O L ♥

Igår kväll kom Emma förbi, vi såg på X-factor, pratade One Direction och såg på Mulan. Dagen där på, det vill säga idag, Var vi ute i den varma höst solen och fotade. Så himla härligt att känna solen bränna i ansiktet. Efter den lilla rundan blev det chokladbollsbak. mumms!

Nu har också mamma och pappa kommit hem, och de verkar ha haft en mysig resa :)
Denna Lördagkväll väntar faktiskt ingenting. Skall snart slita mig från datorn och gå upp och lösa lite tror jag. Fick låna "Hungerspelen" av Emma, menjag håller redan på med en bok så får se till att läsa ut den ;)
 
Bilder från idag, ej redigerade. 
 

Life

Min dag:
Skola - Branschkunskap
Fotbollsträning 
Emma!
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se