Nu var det äntligen lov

Livet flyter på och det flyter på bra kan jag säga! Klarade av de två proven sista dagen i skolan innan lovet och båda med väldigt bra resultat. Efter det kom helgen och den har bestått av fotboll, träning och några myskvällar. Denna helg har jag lyckats sova mig igenom 3 hela filmer, haha. Det är alltid min idé att se på film men också alltid jag som somnar och sen sover mig igenom hela filmen. 
Lovets första dag började på bästa möjliga sätt med en ordentlig sovmorgon och utan för fönstret en strålande sol. Tog mig själv i kragen och städade både rummet och min garderob med träningskläder. Mycket behövligt och väldigt skönt nu att man kan se golvet igen! Ikväll stod löpning på träningsschemat och totalt blev det 6 km med blandad löpning och intervall träning. Känndes rätt så tungt ikväll, speciellt i vaderna. Men nu efter en dusch och lite mat känns det istället väldigt bra!
 
 
 
 

Egen tid

Har haft en riktigt skön onsdag än så länge. Sov i stan och när jag väl bestämde mig för att stiga upp i förmiddags var lägenheten tom förutom mej och Elsa, världens sötaste lilla valp. Så det blev frukost i soffan med hockey på tv. Efter det gick jag ut på stan en sväng. Gick lite ärenden,  shoppade lite och sen avslutade jag men lunch och plugg på fiket. På bussen hem sen träffad jag en god vän och väldig skönt att få prata av sig lite med henne! 
 
 

Direkt ur uppvaknandet

Vaknade preics upp från en härlig liten tupplur på soffan. Väldigt skönt efter en lång dag med alldeles för mycket matte och jobb i köket. Ikväll är tanken att åka och träna pingis, vilket jag ser fram emot efter som det var rätt så länge sen sist! Och tro mej, de blir bättre. Efter det åker jag in till Visby och tillsammansmed min fina kille blir det Champions league, Barcelona - Manchester city, en perfekt kväll helt enkelt ♥
All snö är så gott som bort och idag letade sig till och med solen fram en stund i förmiddags, och de gav sig till och  med att ge lite värme. Så här års längtar jag så fruktansvärt till våren/sommaren eller varmare tider överlag. Gillar inte det här mellan vädret som hänger i. Kallt, blåsigt, ingen snö utan bara en massa lera och vatten pölar. Men det är bara att hålla ut några veckor till!
 
 
 

Ovisheten

Idag var det väldigt skönt att få ge sig ut på en löprunda med musiken på högsta volym. Bara få stänga ute allt och framför allt få tänka på annat. Orkar bara inte tänka, de blir för mycket ibland bara. Jag är en sån person som inte gillar att gå och grubbla på saker, det tar något enormt på kraftera.Och något jag också ogillar är att inte veta. När man går där och tänker och helt enkelt inte har en sussning
om hur allt kommer sluta eller vad som kommer hända framöver.
De är bland de värst jag vet. 
 
 

En väldigt bra helg

Kan i alla fall medela att jag haft en riktigt bra helg. Min Alla hjärtans dag var hur bra som helst och fick en riktigt överraskning med både rosor och choklad. De kommande dagarna spenderades i Tofta hos Henke. Har i princip legat på soffan och kolla på film hela tiden, tagit en liten promenad runt tofta och bara tagit det lungt. På Söndagen var jag tvungen att åka, för en hel dag med fotbollslaget väntade. Två fotbollspass, kondition, lunch och ett möte om vårat kommande träningsläger i påsk. 
Efetr den dagen kände jag att jag verkligen var i behov av en sov morgon, så jag åkte hem till bror min i klinte och sov där. Just nu sitter jag här på lektionen, klar med de jag skall och väntar på lunch i princip, vilken kommer att serveras av treorna så idag blir det fin middag kan jag säga!
 
 
 

En massa fakta om mej

 
Mina två absoluta favoritfilmer är The Hunger Games & She's the man
 
När min telefon ringer svarar jag aldirg direkt för jag tycker min ringsignal är så jäkla bra 
 
Min ringsignal på telefonen är Kiss you med One Direction
 
Jag är smått beroende av mitt hår och kan byta frisyr typ 10 gånger om dan
 
Jag gillar ljudet av Is hockey
 
Jag älskar Italiensk mat!
 
När jag blir stor skulle jag vilja jobba som fotograf
 
Jag tycker inte om kanel 
 
Jag dricker varken Kaffe eller Te
 
Min favoritlåt just nu är Snart skiner poseidon med Joel Alme
 
Jag längtar helt galet mycket tills Fotbolls VM i sommar
 
Imorgon har jag prov i Historia..
 
Vilket jag inte pluggat ett dugg till..
 
Fan..
 
 

Jag får nöja mej med mina minnen

Idag är en sån dag då allt bara känns väldigt bra. Förkylningen är på väg att ge sig, jag har inte så mycket plugg idag och så skall jag åka och träna ikväll! Efter två dagar på soffan längtar jag något enormt till det kan jag säga. 
När jag har legat här hemma om kvällarna och yssnat på skön musik har tankarna dragit mig långt härifrån. Bort mot varmare tider, och iväg till vackra platser. Känner just nu hur fantastiskt skönt det skulle vara med en resa till utlandet just nu. Men så länge får jag nöja mig med minnen och gamla foton.
 
Här är lite blandade bilder från förra årets resor till Turkiet och Sydafrika.
 
 
 
 
 
 
 
 

Det finns alltid för - och nackdelar

Något väldigt dåligt är just nu på väg att hända. Något som jag verkligen inte har lust med, och inte tid med häller för den delen. Känner hur en förkylning är på väg och det ogillas starkt kan jag säga. Så nu ligger jag på mitt rum, lyssnar på musik och tycker synd om mej själv eftersom jag inte kunde åka och träna ikväll. Men  får hoppas att några dagars vila, några liter vatten och några kilon apelsiner skall få mej på topp igen. Självklart är det ju nu när jag mår så här som tankarna drar bort och bara vill hitta på en massa grejer som att träna, åka hit, göra det osv. Men samtidigt ligger huvudet så otroligt skönt mot kudden och kroppen orkar inte röra sig en millimeter. Det är rätt så skönt att bara ligga stilla, kolla på en film under en massa täcken och filtar medans andra kan passa upp på en. Kanske skall vara sjuk ändå, några dagar i alla fall ;)
 
 
 
 
 
 

En hel del för min del

Undrar egentligen vad jag gjort på senaste, känns i alla fall som om jag varit väldigt upptagen. Och en hel del plugg har det faktiskt varit, eller i alla fall en hel del för min del, haha. Annar har jag mest myst runt. Haft filmkväll med syrran, myst i tofta och klarat av mitt sista pass på revyn med fotbollslaget! På tal om fotbollslaget blev det en riktigt skön fysträning ikväll. Riktigt jobbigt men det var riktigt skönt att få ta ut sig till max, det var längesen! Ännu bättre blev denna söndag när ja kom hem och maten står och väntar på bordet. Nu väntar en lång skön dusch sen blir det att slänga sej på soffan för att kolla lite fotboll!
 
 
 

Ren jävla lycka

Onsdag är lika med hemstudiedag och en jäkla massa pluggande är precis vad de har varit. Läst ut en hel bok, skrivit en sammanfattning, varit på tusen frågor om mathistoria känns det som och även tagit en titt på epoker. Efter timmar ev koncentration var det så otrolig skönt att åka och träna. Började träningen med en 2,5 km löprunda. Riktigt skönt att få sträcka på benen. När vi sedan gick på konstgräsplanen för första gången i år och fick bollarna vid fötter var det ren jävla lycka kan jag säga! Så himla roligt att vara igång på riktigt, längtar tills vinterna är över och man slipper all is och kyla bara. 
 
 
 
 

Löpning och läxor

Trotts att jag från början var sjuk otaggad på kvällen löpträning var det ju rätt så skönt när jag väl kom dit. Ikväll sprang vi på asfalt och gud så skönt det var att springa på ett så fast underlag. Kunde verkligen ta ut löpstegen ordentlig och inte springa och spänna sig hela tiden för att inte halka. ca 6 km på 31 minuter blev det och det kändes väldigt bra! Om jag håller i den här löpning kommer min kondis att vara i topp tills seriepremiären ju!
Efetr en lånng varm dusch tänka jag ta tag i lite pluggande. Så med One Direction i bakgrunden, tända ljus och en filtar slutade det helt enkelt med att jag somnade, haha, så kul var den läxan!
 
 
 

Att de skall va så jäkla svårt att hitta på en rubrik.

En bra helg har det vart med bland annat innebandy, mello, häng med bästa gänget, pizza, sleepover hos Julia, pingis och sen en  dö jobbig fotbollsträning som avslutning på söndagkväll. Vi började med att köra lite lagom jobbig fys, mycket kondition och benmuskler och redan efter två varav när vi trodde att vi var klara kom en av våra ledare på den fantastiska ideen om att köra ett beep test. Första gången jag gör det,
och jobbig så in i den var det ju! Åkte ut på nivå 8, helt okej men jag vet att jag kan bättre, ge mig samma test om någon månad så jäklar skall jag krossa! 
Min måndag morgon började på bästa möjliga sätt, nämligen genom att försova sig. Klockan ringde som vanligt men istället för att stänga av alarmet och kasnke halv sova lite i 5-10 min som jag brukar råkade det istället bli en timmes sömn extra. Men jag han med bussen, tyvärr. För i skolan väntade ett häfte med fruktansvärt tråkiga uppgifter. Har hålelt på hela förmiddagen och ännu inte kommit halvvägs. Men snälla lärare som vi har fick vi lov att plugga hemma så just nu sitter jag och väntar på bussen. 
 
Fast en liten power nap hinner jag nog med innan ja skall fortsätta med pluggandet
 
 
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se