Recept - Raggmunk med bacon & rödlök

 
 
 
 
 
 
 
4 portioner
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 4 dl Arla® mjölk
  • 1 st ägg
  • 800 g fast potatis
  • Smör
  • ½ rödlök
Vispa ihop mjöl, salt och lite av mjölken till en jämn smet. Vispa ner resten av mjölken samt ägget. Skala potatisen och riv den grovt direkt ner i äggsmeten. Smält lite smör i en stekpanna så att det blir ljusgult. Klicka och bred ut smeten i stekpannan. Beräkna ca 1/2 dl smet per raggmunk. Stek raggmunkarna någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna. Servera med bacon, cream fraich och lingonsylt.
 
 











Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se