Då bär det äntligen av!

Packning är i full gång, musiken är på högsta volym och Mikaela är på väldigt bra humör! Om några timmar är det dax att sätta sig på flyget ner till Turkiet tillsammas med hela Gotland Södra. En hel vecka med sol, värme och en massa träning och fotboll. Hör på det lixom, går ju inte annat än att se fram emot det, speciellt när man ser hur tråkigt grått och regningt det är utan för fönstret. Staden heter Antalya och hotellet heter Wow Kremlin. Kameran är som alltid redan nedpacka och med dubbla laddade batterier. 
 
Som sagt, klockan tickar och jag har inte alls packat färdigt ännu så det börjar bli dax att lägga på ett kol. Så mycket grejer behöver man egentligen inte på en vecka, men här sitter experten på att packa för mycket. Väskan är proppfull och har inte lagt i allt ännu då..som vanligt är det ju bara det viktigaste jag packat så kan ju inte ta bort något! Nåja, de löser sig säkert.
 
 
Två härliga bilder från förra årets resa. En vecka var det då också, och klarade mej då bra ifrån hemlängtan, fast hade inte lika mycket att längta hem till då som nu ♥Kom ihåg mig?
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se